Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ögretiler yazılmış parantez içinde. Bende size son derece ukala bir tavırla tutarials bölümü nasıl kullanılır bunu ögreticem. 1 Tane bayan arkadasımdan geldi bu şikayet bunun üzerine bizzat isim vererek yazıcam burda. Şimdi bakıyoruz başlıklarımıza. Ivy den nameler olan kısma geliyorum. Ögretmekten cok geyige vurunca bunun biraz anlamı kaçıyo yani.Yani bu barbilerle saç sekillendirmenin ögretici yanını pek göremiyorum.Göremiyorum degil yok çünkü ögretici bi yanı.O sekilde degiştirelim.. Biraz daha farklı ilginç ya da yapımı gercekten zor olup kişisel el berecerilerinizi aktararak yardım edebiliceginiz başlıklar açmaya calışın. Sinemaya gitmek başlıgı mesela evet iyiki açmıssınız bu baslıgı sinemaya nasıl gidicegimizi gercekten bilmiyoduk. said: Mayhem Pati - ? 26 Ağustos 2005 20:51 -------------------------------------------------------------------------------- Haha tamam sen bursaya bir gün gelirsen gideriz sinemaya beraber. Bomba bi tutorial yaparız. * Gişedeki hatunu nasıl tavlarıs * Sinemaya girmeden önce nasıl wc'e gideris * Pisuvara nasıl çiş yaparıs * Çişimis bittikten sonra nasıl cükümüzü sallarıs * Tuvaletten cıkınca popcorn nasıl alırıs * Merdivenler kaç basamak onu sayarıs * Yer gösteren elemana nasıl biletimisi uzatırıs * Gösterdikten sonra nasıl bahsis veririz gibisinden bişiler yapıcas artık Bu gibi bişiyler yapmıyalımsss artık. Yapalıms diyosan bende mayhem movieleri nası yapılırs volumess birs diye bi başlık açıp burda her patiye vegas kullanmayı ögretip mayhem movieleri yaptırabilirim. Su içme tutorial'ı Başka bir saçma sapan tamamen geyik tabanlı bir topic görüyoruz. Yani illa herşeyin bkunu cıkarıcaz dimi. Yani aklı başında bir insan gelipte buraya böle luzumsuz şeyler yazmıyor.Adamın aklı başında çünkü. Bu tutorialların Has adamıdır Chemical.ve her tutorial ı hem ögretici hem eglendiricidir.Niye bu adam gelipte Corap giyme tutorial ı Sinemaya gidiş tutorial ı Nası uyunur tutorial ı Nası s.cılır tutorial ı yapmıyo. Neden bu sevecen olmaya calısan luzumsuz havanızı kaldırıp bi kenara koymuyosunuz. İnsanlar suraya bakınca 4-5 tane kız için tribe girmiş erkek ordusu aynı sekilde 3-5 kız olup burnu bir karış havada kadın kümesi görmesin. Biraz daha ele avuca gelen şeyler yazın buraya ve patiye. Yani üye olmayan bir insan gelip baksa buralara.Bu mu türkiyenin en ünlü forum portalı diye sorar kendi kendine. Ne seviye bıraktınız ne mantık. İyice saçmaladınız.[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 26 Ağustos 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Eternal, 26 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: Ne seviye bıraktınız ne mantık. İyice saçmaladınız. ben 1 senedir diyorum da, duyan yok.. bir efsaneye göre pati ilk açıldığı zamanlar böyle gelenlerle dalga geçip banlarlarmış. emaleth ablanın çok aktif olduğu ilk zamanları falan hatırlıyorum. bir tane bile yoktu böyle tiplerden..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Tutuorial bölümü açılması bir hataydı biz kendi çapımızda kırk yılda bir yemek yapma şunu yapma bunu yapma diye topik açıyorduk. şimdi salak saçma bi ton konu açılıyor. Çok soğudum patiden çok..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Madcat, 26 Ağustos 2005 21:25 tarihinde demiş ki: şimdi salak saçma bi ton konu açılıyor. said: Madcat, 26 Ağustos 2005 20:43 tarihinde demiş ki: Sinemaya giderken yolda yürüme tutorial ı bekliyoruz ferrero bi dahaki sefere.. İlginç... Hem saçma-salak diyosun konulara, hem de senin deyişinle "Saçma-salak konu" açın diyosun... Bir tutarsızlık var gibi... Bu arada, pati'de hep tartışılıp durur da, eğer ilginizi çekmiyosa, girmeyin, okumayın kardeşim... Ha yorum yapacaksanız girin, iyi-kötü eleştirinizi yapın, ama çıkıp da "Seviyesiz,mantıksız" diye gezmeyin ortalıkta... Öyle olanlara zaten el atılıyor... Ha illa ki diyosanız ki, "Bu burda olmamalı kardeşim" Şikayet tuşu var, bas ona, şikayetini de yapmış ol yöneticilere, onlar değiştirmeye karar verirlerse ne ala, kalsın derlerse de susup oturmaktan başka çareniz yok zaten...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 o yazdığıma inandıysan gülerim.. bak gülerim ha.. cidden gülerim hiç acımam. :D[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Zeytin, 26 Ağustos 2005 20:39 tarihinde demiş ki: Tövbe yarabbi +1 diyorum su içme tutoryılı(tutorial neyse arık) Zıplama tutoryılı s*çma tutoryılı.... Allah allaaah[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Madcat, 26 Ağustos 2005 21:33 tarihinde demiş ki: o yazdığıma inandıysan gülerim.. bak gülerim ha.. cidden gülerim hiç acımam. :D Saçma sapan dediğin konulara mesaj atmanın mantığı nedir peki?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 arkadaşımın msnde yaz plz demesi.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 cok bunaldım cok sıkıldım, eskiden ilk geldigim zamanlarda hatırlıyorum yaptıgım resimleri koymadan once ifadelerimde sacmalama payi var mı, resim koyulabilecek kalitede mi vs vs diye eski uye olan arkadaslarımın basının etini yerdim(legbra wildpervert vs) suan kimsede bu anlayıs yok, ben sacmaliyor muyum diye düşünmek bi kenarda dursun, geyik adi altında muhabbetin seviyesizliğin dibine vuranlar turedi,kimsenin ses cıkardıgı yok.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Eh ne diyeyim ben daha sana... Arkadaşın yaz diye yazıp sonra da "Saçma sapan işler bunlar, soğudum buralardan" demek... İlginç...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Tuturial da benim oha yürü be afferin iyiki açmışın vs vs dediğim, laf sokmadığım bi mesajım var mı acaba?[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Chemical'dan tutorial -> http://forum.paticik.com/view.php?id=126617 Chemical ile bi sorunum yok yanlış anlaşılmasın. Şimdi şöyle ki tutorial bölümü açıldığından beri bu tür geyikler yapılıyor. Eğer ayar vereceksen başta neden vermedin onu merak etmedim değil. Ayrıca bu geyikleri yapan kişiler yeni-eski farketmiyor. Pepelek zamanından olan kişilerde bu tür geyikler yapıyor. Şimdi benim ve bir çok insanın paticiğe girmesindeki amacı söyliyeyim. Eğlenmek, vakit geçirmek, öğrenmek, tartışmak, paylaşmak vs. Bu amaçların konusu önemlidir fakat yerinin bence bir önemi yoktur. Garbage konular zaten bellidir gerçi. Neyse çoğunlukla eğlenmek ve vakit geçirmek için girerim ben paticiğe. Öğrenmek konular arasındaki cümlelerden geçiyor. Öğretiler bölümü dışındada öğrenirim ben birşeyler öğreneceksem. Öğretiler bölümünün formatı bu şekilde başlamış bir kere. Neyse yazıyı kestim başka işler çıkıp durdu ne yazdığımı unuttum işte bu kadar yani. Böyle gelmiş böyle gider, eğer bildiğin birşeyse zaten girmezsin? Eğer görmek istemiyorsan da bu bölümün kaldırılması en uygun olandır kendimce.[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Madcat, 26 Ağustos 2005 21:42 tarihinde demiş ki: Tuturial da benim oha yürü be afferin iyiki açmışın vs vs dediğim, laf sokmadığım bi mesajım var mı acaba? İlla ki vardır, tek tek mesajlarını inceleyecek kadar psikopata bağlamadım... Diyeceğim şudur ki "Beğenmiyosanız girmeyin, rahatsız oluyosanız şikayet edin"...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 katildigim tek bir nokta var: bölümün kapatilmasi, bu arada eglenmek bence sacmalamak değildir, sacmalamadan da pek de guzel egleniriz[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Madcat, 26 Ağustos 2005 21:33 tarihinde demiş ki: o yazdığıma inandıysan gülerim.. bak gülerim ha.. cidden gülerim hiç acımam. :D ilk postta Eternal beni quotelemiş oda benimkine inanmış. gel beraber gülelim.. lol.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Ferrero, 26 Ağustos 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Böyle gelmiş böyle gider, eğer bildiğin birşeyse zaten girmezsin? Eğer görmek istemiyorsan da bu bölümün kaldırılması en uygun olandır kendimce. böyle gelmiş ve böyle gidier olayı nedir onu anlamadım yani.o kanıya nerden nası varıyosun.Bu mantıklı hareket et sen bölüm kapatılır 1 hafta sonra. Begenmiyosan yazma mantıgı nedir ? Konu dışınında içine edelim rahatsız olanlara begenmiyosan yazma diyelim. Bende world of warcraft ın içine ediyim begenmiyosanız gelmeyin mi diyim. neyin kuralını,tarzını anlatıyosun ?[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 26 Ağustos 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 @Dory Herkesin eğlence anlayışı farklıdır. Sanal/Real farketmez. Kimisi tabak kırar, kimisi arkadaşlarıyla yemeğe çıkar. Kimisi espiriye aheaheha diye tepki verir, kimisi saçmalar. Bunu sen yargılayamazsın dory. Ben pekte iyi saçmalarım, pekte iyi eğlenirim. Yerinde yapmayada özen gösteririm. Burası bence açtığım konunun barınması gereken yer. Bu ilk değil. Ayrıca su içme tutorialinin tarihine göz atın. Bu yeni değil. Geç kaldınız ayarda, daha ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamadım. Bölüm kapanırsa belki mutlu olacaksınız, bence bölüm kapanmasın ama sizin ayar vermeye kasma olayı devam edecekse kapansın vıdı vıdı çekmeyelim. Sen misin agresif?[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Su içme tutorialı bu bölüm yokken vardı, Mayhem arkadaşımız salamı tavaya atıp tutorial yapmıştı. Bir tepki, bir serzenişti o tutorial. Aslında bu bölümün açılmasının nedeni de o. Herkes hevesini alsın, bitsin bu furya. Tadımlık sosisler gibi. İlk üç sosis yenilir, daha sonra sosisi satın almadan stand görevlisine veda edilir.[signature][hline]kol10ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 @Eternal Arkadaşım bak o yazılanlar öğretidir.[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 evet bu kategorinin açılmasına ben neden oldum.. (bkz: Tutorials [Öğretiler])[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] [Bu mesaj Mayhem tarafından 26 Ağustos 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 İyi bok yedin diyesim var.[signature][hline]kol10ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 evet çok iyi bir bok yedim acayip nefis tadı.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Şimdi şöyle ki tutorial bölümü açıldığından beri bu tür geyikler yapılıyor. Eğer ayar vereceksen başta neden vermedin onu merak etmedim değil. E adamın sabrı taşmış demekki Ayrıca bu geyikleri yapan kişiler yeni-eski farketmiyor. Pepelek zamanından olan kişilerde bu tür geyikler yapıyor. Peki eskiler yapıyor diye elelim patciğin içine Şimdi benim ve bir çok insanın paticiğe girmesindeki amacı söyliyeyim. Eğlenmek Burası forum yahu bir sürü insan var burada.3 5 kişi geyik yapacak diye onların gözünde forumun düzeni niye bozuluyor? Bir sürü yer var muhabbet edilecek.Ama forum onlardan biri değil. öğrenmek, tartışmak, paylaşmak vs. Sinemaya nasıl gidilecğini öğrettiğin ve deneyimlerini bizimle paylaştığın için terar teşekkür ediyorum [signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 @Zeytin Düzgün bir mesajını, cümlelerini gördüm şükürler olsun. Ama verdiğin cevaplar tatmin etmedi. Daha iyisini bekliyorum, tekrar tekrar oku gerekirse yazdıklarımı.[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Aldık ayarı eyvah edit:hangi mesajım seni rahatsız etti çok merak ettim özel mesajdan link olarak gönderirsen çok sevinirim[signature][hline]Düdüt [Bu mesaj Zeytin tarafından 26 Ağustos 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Ferrero
Düzgün bir mesajını, cümlelerini gördüm şükürler olsun. Ama verdiğin cevaplar tatmin etmedi. Daha iyisini bekliyorum, tekrar tekrar oku gerekirse yazdıklarımı.[signature][hline]These open doors...
Sosyal ağlarda paylaş
Zeytin
edit:hangi mesajım seni rahatsız etti çok merak ettim özel mesajdan link olarak gönderirsen çok sevinirim[signature][hline]Düdüt
[Bu mesaj Zeytin tarafından 26 Ağustos 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş