Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım edilesi baslık...

suicide

Öne çıkan mesajlar

1. Ridgeback'e binemiyorum.Sanırım Scriptinde birşey eksik kaldı.
2. Dekor Itemlerin üzerinden body'm c_man olmasına rağmen geçilebiliyorum.Nasıl geçilmesin ayarlıcaz?
3. Bir adet koltuk var fakat oturulmuyor.Nasıl oturcaz?
4. Çantamdaki Axe leri elime aldığımda Avatarda gözükmüyor.Nasıl göstercez?

Aklıma gelenler bunlar.Sizinde önerileriniz eleştirileriniz varsa çekinmeyin.

[Bu mesaj suicide tarafından 25 Ağustos 2005 02:21 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj suicide tarafından 25 Ağustos 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok saçma gelebilir ama bana böyle bişi olmuştu Windows 98 de bütün binekler düzgündü bindiğinde altında gözüküyordu ayrıca yine yeni itemi elime alabiliyodum görünüyordu ama XP ye geçince herşey altüst oldu o yeni itemi elime alınca pat çantaya düşüyordu bineğe biniyodum ama altımda boşluk oluyodu vs vs. Tabi ben 98 den XP ye geçince herşeyi unutup yanlış yapmışta olabilirim bilemiyorum. Birde sanirim o Gump olayı tiledata.mul ile oluyordu çok çok eskiden uğraşıyordum unuttum yardım edemem ama büyük ihtimalle burdan ayarlanıyor[signature][hline]>Ro = Holbach / Pawliger / Bloodrock / Almison
xUo = Osiris D'Holbach [Arqas]
>Uo - Star Chamber = Dr Jones ve Bon
xWoW = Pawliger [Dunemaul] [Defenders of Anatolia]

[Bu mesaj murti tarafından 25 Ağustos 2005 02:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=21729

benim biraz amatorce açılmış topicim belki yardımına dokunabilir başkaları yardım edene kadar [Bu o eline alınca gözükmeyen itemler için].
Diğerleri eğer benim dediğim olaydan değilse büyük ihtimalle scp den ben anlamam pek :)[signature][hline]>Ro = Holbach / Pawliger / Bloodrock / Almison

[Bu mesaj murti tarafından 25 Ağustos 2005 03:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ridgeback gibi LBR hayvanları, aosmuş se hayvanları falanmış, hardcoded olarak binilmesi desteklenmiyor, script ile yapılabiliyor, o da verimli olmadığı için playera vermesen iyi olur şimdilik :) scriptini sphereserver forumlarında bulabilirsin var meşhur olanları.

dekor itemlar ve koltuk icin, sanırım aynı itemları sunucunun mullerine de eklemen gerekiyor, tam emin değilim ama galiba ondan olabilir üstünden geçme olayı.

o axeler için verdata içinde paperdoll görüntü çizimleri de eklenmesi gerekiyor, onları da yaptın mı? sadece axei ekleyince paperdoll göstermez.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

Bişi söyliyecem şu yukarda verdiğim başlıkta

""Tiledata editorun ile o itemin ozelliklerini iliskili flagler ile tanimla yani weapon mu, armor mu, wall mi vs vs. Sonra hangi gump ile iliskili onu belirt. Gumplarda decimal olarak 50000 ile baslayanlar erkek 60000 ile baslayanlar kadin paperdoll'unda gorunmek uzere ayarlidir. Eger iki karakterde de ayni gorunmesini istiyorsan sadece 50000 ile baslayanini tanimlaman yeterli olacaktir. Bunuda tanimlarken 50300 gibi degil sadece 300 demen yeterli olacaktir. Kafani iyiden iyiye karistirdim ama oyna boz daha iyi anliyacaksin.""

Demiş o içinden geçtiğin itemleri tiledata editöründe wall diye gösterirsen düzelirmi ? bir görüş tabi[signature][hline]>Ro = Holbach / Pawliger / Bloodrock / Almison
Sosyal ağlarda paylaş

said:
murti, 25 Ağustos 2005 10:03 tarihinde demiş ki:

""Tiledata editorun ile o itemin ozelliklerini iliskili flagler ile tanimla yani weapon mu, armor mu, wall mi vs vs. Sonra hangi gump ile iliskili onu belirt. Gumplarda decimal olarak 50000 ile baslayanlar erkek 60000 ile baslayanlar kadin paperdoll'unda gorunmek uzere ayarlidir. Eger iki karakterde de ayni gorunmesini istiyorsan sadece 50000 ile baslayanini tanimlaman yeterli olacaktir. Bunuda tanimlarken 50300 gibi degil sadece 300 demen yeterli olacaktir. Kafani iyiden iyiye karistirdim ama oyna boz daha iyi anliyacaksin.""

Demiş o içinden geçtiğin itemleri tiledata editöründe wall diye gösterirsen düzelirmi ? bir görüş tabi

Murti deniyip geliyorum teşekkürler.[signature][hline]Prophecy
Kehanet yakında başlıyor...
by suicide
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Rion_, 25 Ağustos 2005 11:54 tarihinde demiş ki:
senin geçmen cok dogal sadece playerlar geçemez bi playera denet.

2. Dekor Itemlerin üzerinden body'm c_man olmasına rağmen geçilebiliyorum.Nasıl geçilmesin ayarlıcaz?

Diye bişey yazmıştım Rion okusaydın görürdün.Body'm c_man yazıyor orda.[signature][hline]Prophecy
by suicide
Sosyal ağlarda paylaş

said:
murti, 25 Ağustos 2005 10:03 tarihinde demiş ki:

Demiş o içinden geçtiğin itemleri tiledata editöründe wall diye gösterirsen düzelirmi ? bir görüş tabi

Murti itemlerin flagları tamam artık üzerlerinden geçilmiyor.Fakat Silahları gump ile ilişkilendiremedim yahu :(Onuda yaptıkmı misss :D Nasıl yapcaz? ;)[signature][hline]Prophecy
by suicide
Sosyal ağlarda paylaş

işte onu tam bilmiyorum başlığı açtığım tarih 2002 o tarihlerde uğraşıyordum çok oldu bırakalı ama kesin eminim tiledata.mul dan oda. ayrıca dediğim gibi hala koltuk oturulmuyorsa onuda tiledata.mul dan ayarlicaksin. ben bir uğraşim bakim anlayabilirsem yazarim buraya birde kontrol ettin dimi gumplar eklenmiş ??[signature][hline]>Ro = Holbach / Pawliger / Bloodrock / Almison
Sosyal ağlarda paylaş

Bak şimdi tiledata editörü aç soldaki menüden 0DF2 ye gel göreceksin bir wand. Şimdi Flaglarına ben karışmıyorum sen servera bir balta eklediysen orjinal verdatada olan bir balta flaglerine bakıp yaparsın. Seni ilgilendiren GUMP kısmı.

orda göreceksin 980 yazıyor peki nerden bulcaz bu 980'i ??

Hemen adi "Paradise Gump Patcher" olan programı açıyoruz (.cfg dosyasına belirt .mul yerlerini öle aç.)

orda solda bunu bulman lazım yeni eklenenler genelde EN AŞAĞIDA olur ama bu ortalarda ben buldum senin için biraz kastı gerçi :P neyse yandan 60980 e gel işte wandın gump hali karşında şimdi numara nerden çıktı belli oldu. 60980 de 60 i silip 980 yazıyoruz ama bu o kadar önemli değil denemedim ama 60980 yazsanda wand yine elinde gözükür.

Ayrıca tiledata da soldaki numaraları insideUO nun Artwork bölümünden bulabilirsin. Hızlı yazdım soru varsa sorabilirsin
Umarım yardımcı olabilmişimdir

Not : Tiledata da diğer bölümleri bilmiyorum onlarıda deneme yanılma ile öğrenebilirsin.[signature][hline]>Ro = Holbach / Pawliger / Bloodrock / Almison

[Bu mesaj murti tarafından 25 Ağustos 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

:utaniem: Kendi baltalarım kafalıklarımın gumpları olmadı fakat normal spear ın gump unu degistirebildim.Ama playerdaki animasyonda axe var gibi gözüküyo.

Kafam bozuldu yeniden sıfırdan başlıcam.

[signature][hline]Prophecy
by suicide

[Bu mesaj suicide tarafından 27 Ağustos 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]

Sıfırdan başlarken birde Tutorial tarzı bişeyde yazmaya çalıscam..

[Bu mesaj suicide tarafından 27 Ağustos 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...