Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Selamlar Battal gazi filmlerinde çalan artık kalsikleşmiş bi parça vardır. Adı ne acaba onun? hatta şöyle o parça nı nı nınnınnııı nı nı nın nırı nı nı nı nı nıııııı :D [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 13 July 2003 14:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 hımmm borazanlarla çalınanı söylüyosun sanırım. hani ortama krallar girecekken çalınan. 20th century nin filmlerinin girişlerinde de çalıyolar onu galiba? bi adı var mı bilmiyorum...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 yok o da olsa iyi olurda benim dediğim genelde battal savaş a giderken yada battalın oğlu kılıcını çekerken çalan müzik Zafer teması var gibi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ya benim dilimin ucunda çıkmıyor ya[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 heralde onuda mehter takımı çalıyordu... adını bilmiyorum fakat ritim aklımda kale surlarından bizansllıların üstüne atlarke falan çalardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 20th centuary mı ne ole bişey yaw Arkadaş dinlettiydi baa[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 bi de mehter matşı var o da süper gaza getirir adamı :-)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 mehter değil bi arkadaşın söylediğine göre flamenko ritmleriymiş dinletmişti cidden öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar