go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 biz bi kere oynamıstık 2 saat surmustu oyun. :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 durun durun burda post kasılmasın garbıça atıyom[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Siz salakmışsınız diyecem de çok agresif bi espri olur diye demiyorum :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 kırılan cam cabbarın şah damarını kesti.. mi?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hyr dese uzucak en iyisi evet de :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 veya bileğini kesti ?[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 garbıca attım ilgilenenler oaraya[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: medusa748, 25 Ağustos 2005 22:17 tarihinde demiş ki: said: St_Dreamer, 25 Ağustos 2005 18:37 tarihinde demiş ki: Bir tanede benden.Adamın biri karısıyla birlikte operaya gidiyor.Gösteriyi izlerken adam uyuya kalıyor ve rüyasında bir mafya çetesinin kendisini bir köşede sıkıştırıp kafasına silah dayadıklarını görüyor ve o sırada korkusundan kalp krizi geçirip ölüyor. Şimdi bu hikayede bir mantık hatası var nedir acaba? Adam uyuyoken öldüyse rüyasını birine anlatması imkansız. haa ama bak olayı anlatan kişiye bağlı bu. mesajda olduğu gibi "objektif" 3. şahıs bunu anlatıyorsa mantık hatası yok, ama birinden öğreniyorsak (arkadaş vs.) rüya kısmı mantıksız[signature][hline]Atam izindeyiz!
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 dediğim gibi işte olayı hikaye gibi algılarsan sorun yok ama gerçek se imkansız :)[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 karısının elinde bişey var ne bilim yelpaze tarzı, tam rüyasında vurulduğu anda karısının elindeki şey adamın kafaya çarpıyo adam da ölüyo.[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ehue bitti o chiptech arkadaşın teki cevapladı[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hadia alala hepsini okudum sanıyorum ben de =p bize din hocası anlatmıştı ALLAH' IN HİKMETİ ÇOCUKLAR diye =p[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hepsi güzel sorular valla :) Ama hiç biri için düşünmedim tam düşünmeye dalıyorum o arada cvp gelmiş oluyo heh Mouse'nin adaletsizliği. :P[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bileniniz varsa başka zeka sorusu sorsanız geç kaldım monitörü açmakta
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ilk sorunun cevabı verildi mi?
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 vay vay şu şerlok'a bak seeeen. (edit: noluyo bana ya?)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi [Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 25 Ağustos 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sayının 81 e bölünmesi gerekiyor ama bölünmüyor :)[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 4 metrelik incecik oltayı almayan adamların 9 metreküplük şeyi almalarıda garipmiş :)[signature][hline]Peek-a-boo!
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yannız bısı sorcam konu dagıldı ılk sorunun cewabı ne? bı tanede benden; cok zengın bı adam war ,ewınde hızmetcıler we buyuk aılesıyle bırlıkte yasıo.bı gun adam denız asırı bı yere gıdıcek iş için.hazırlanıyo falan vedalasıo herkesle ertesı gun erkenden yola gıtcek.ertesı gun gece bekcısı adamı gondermıyor "ben ruyamda gordum sızın ucagınız dusucek gıtmeyın "dıye adamında aılesı falan huzursuz oluyoor gıtmıyor.cıddende ucak dusuyor adam sokta tabı.bekcıye bı servet verıor odul olarak ama sonada sitiri basıyor niye [Bu mesaj tashmoo tarafından 26 Ağustos 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gece bekçisinin uyumaması lazım haliyle=)
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hihhi :D en kıytırıgı benımkıydı sanırım :D
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ehe otranx kopardın ortamı en kısa süreni buydu herhalde :)[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Öne çıkan mesajlar