Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zeka sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Siz salakmışsınız diyecem de çok agresif bi espri olur diye demiyorum :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Mesaj tarihi:
said:
medusa748, 25 Ağustos 2005 22:17 tarihinde demiş ki:
said:
St_Dreamer, 25 Ağustos 2005 18:37 tarihinde demiş ki:
Bir tanede benden.Adamın biri karısıyla birlikte operaya gidiyor.Gösteriyi izlerken adam uyuya kalıyor ve rüyasında bir mafya çetesinin kendisini bir köşede sıkıştırıp kafasına silah dayadıklarını görüyor ve o sırada korkusundan kalp krizi geçirip ölüyor.

Şimdi bu hikayede bir mantık hatası var nedir acaba?

Adam uyuyoken öldüyse rüyasını birine anlatması imkansız.

haa ama bak olayı anlatan kişiye bağlı bu.
mesajda olduğu gibi "objektif" 3. şahıs bunu anlatıyorsa mantık hatası yok, ama birinden öğreniyorsak (arkadaş vs.) rüya kısmı mantıksız[signature][hline]Atam izindeyiz!
Mesaj tarihi:
Hepsi güzel sorular valla :)
Ama hiç biri için düşünmedim tam düşünmeye dalıyorum o arada cvp gelmiş oluyo heh
Mouse'nin adaletsizliği. :P[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
Mesaj tarihi:
vay vay şu şerlok'a bak seeeen.
(edit: noluyo bana ya?)[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi

[Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 25 Ağustos 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yannız bısı sorcam konu dagıldı ılk sorunun cewabı ne?
bı tanede benden;
cok zengın bı adam war ,ewınde hızmetcıler we buyuk aılesıyle bırlıkte yasıo.bı gun adam denız asırı bı yere gıdıcek iş için.hazırlanıyo falan vedalasıo herkesle ertesı gun erkenden yola gıtcek.ertesı gun gece bekcısı adamı gondermıyor "ben ruyamda gordum sızın ucagınız dusucek gıtmeyın "dıye adamında aılesı falan huzursuz oluyoor gıtmıyor.cıddende ucak dusuyor adam sokta tabı.bekcıye bı servet verıor odul olarak ama sonada sitiri basıyor niye

[Bu mesaj tashmoo tarafından 26 Ağustos 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...