Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 haha koptum şimdi sen bütün soruları böyle sitelerden bakarak mı yapıyosun :) http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=101 şu siteden alıntı yapmış arkadaş kaç yaşındasın merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hmm basıldık ha:) saklamanın alemi yok diğerleri değil ama sadece bu :)ne yapayım abi insan hırs yapınca ...[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 eheheh hırs hırs:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 holmes eşcinselmiş..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 evet beyler herkesden özür.Artık salaklığıma mı verirsiniz ezikliğime mi fark etmez :)[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 =))) foyası meydana çıktıııı=) eegeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yemin ederim sadece o sorudaydı diğerlerinin hepsini kendim çözdüm :) Ama anlamalıydım Kasanova pmlerden ;)peki nerden buldun sen o siteyi?[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya git diğer soruları yapmışmış bide sordum özel mesajdan sen mi yaptın diye evet ben yaptım dedi ben başka söylicek laf bulamıyorum bi daha da sormayın zeka sorusu filan böyle tipler hevesimi kırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 baktım bunda böyle zeka sorusu çözecek kafa yok dedim araştırdım bu yarım akıllı nasıl araştırmıştır dedim kendime sonra zeka sorusu diye aratim bakalım çıkar mı dedim çıktı . Hayatımda böyle tiplerden nefret ediyorum işte kopya çekip olmayan bişeyi varmış gibi göstermeye çalışıyolar ama görüyosunuz mutlaka foyası ortaya çıkar bunun gibilerin foyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Neden sinirleniyorsun.İnanmak zorunda değilsin.Bir şeyi inkar ettiğim yok zaten eşşekliğimi kabul ediyorum.Hem merak ediyorum senin o siteyi nerden bulduğunu[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bu topiği herkes uplasın herkes görsün st dreamer nasıl bi tipmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hatalı olduğum için cevap verme hakkım yok ama çok yanlış dşünüyorsun.''Bunda zeka sorusu çözecek kafa yokmuş''Pehh hakkımda hiç bir bilgin olmadan böyle kanılara varman.Bilmiyorum beni daha iyi tanımanı isterdim[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 26 Ağustos 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bide utanmadan cevap veriyo seni abandone etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ne oluyo ya adam hile yaptı diye niye bu kadar üstüne gidiyosunuz ki? Hayret bişey ha, millet uğraşıp çözemeyince hıncını adamdan çıkarıyo olaya bak...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ne alakası var adamı niye savunuyosun ? belli ki küçük çocuk bi daha yapmaması için yapıyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ewt ya bu şiddet niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yazdım üste oku işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yaşım 18 çapkın arkadaşım[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 neyse daha fazla üstüne gitmicem bu kadarı sana ders olsun bi daha yapmasın artık hile hurda yoksa bu sitede kasanova diye bi abi var benden zeka olarak daha üstün beni rahatlıkla yakalıyabilir diye düşünsürsün ;) [Bu mesaj Kasanova tarafından 26 Ağustos 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 kasanova ayıp edıon kardes ne war adam ordan bulmussa bulmus sonucta, nıe adama saldırdınızkı bırden bence cok da ıyı yapmıs meraktan mayyamaya baslamıstım ben saol akrdes dreamer cok da ıı yapmıssın, yok hadı bı ınsanın ahtası solenır de adam osur de dıledı sankı ortada cıddı bısı war gıbı yınede adama saldırdınız bence adamın ozrune ramen hala dalga gecmek asıl cocukluk sen kac yasındasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 polis misin arkadaşım sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hayır kabullenmesem neyse kabul ediyorum hala üstüme geliyorsun.Yok çocuk bu,kafasız bu,bu mesajı yukarda tutalım gibi laflarla prim yapmaya çalışıyorsun.Ve benim hakkımda hiç bir bilgin olmadan yorumlar yapıyorsunBunlar yanlış şeyler.Ayrıca o siteyi bulmam çok uzun sürmüştü şahsi fikrim ben yazmasaydım bulup sen yazacaktın.Neyse ben tekrardan yarışmacı arkadaşlardan özür dilerim :)[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Kasanova, 26 Ağustos 2005 20:49 tarihinde demiş ki: neyse daha fazla üstüne gitmicem bu kadarı sana ders olsun bi daha yapmasın artık hile hurda yoksa bu sitede kasanova diye bi abi var benden zeka olarak daha üstün beni rahatlıkla yakalıyabilir diye düşünsürsün ;) [Bu mesaj Kasanova tarafından 26 Ağustos 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] haa anladım megalo durumları! tamam en zekimiz sensin bi title istiorum patinin en zekisi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 tashmoo senin gibiler yüzünden devlet bu hale geldi zaten adamlar yapıyo yapıyo sonra bi özür diliyo sonra bu adamı hatasından dolayı yargılıyanlara siz karşı çıkıyosunuz sizin gibi saflar yüzünden bu hale geldik belki anlattığım ile bu konunun ne alakası var diyeceksiniz ama içimde kalcaına dışarı patlattım ayrıca burda arkadaşa biraz takılıp sonra bırakıcaktım benim yaşım 19 seninkini sormama gerek yok akıl yaşını öğrendikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ben adamı savunmadım, sadece bi yanlışını bulup yüklenmenize karşı çıkıyorum... @Kazanova , o son mesajının üstüne bişey demiyorum zaten sana... Zeki adam "Ben zekiyim" demez...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar