Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komik World of Warcraft diyalogları...

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

US de oynuyorum zamaninda
warclokc charimla oynuyorum

freewind postu paladin surusu basmis katliam yapiyorlar
bunlarin level 35 45 arasi benimde 49 falan

kuytu koselere saklanip paso cani azalani gebertiyorum levelda yuksek bunlar bana iyice killandi fazla iceride giremiyorlar guardlar spawn oluyor direk

en sonunda berserk olup daldilar 2 sini guardlar oldurdu bunlarda beni kesti ankh vardi kalktim gene kil ediyorum bunlari

10 dakka sonra tekrar daldilar nasil sinirlendilerse deli gibi kovaliyorlar

ben baktim kesin olecem bari atlayim ucurumdan assada gebereyim dedim atladim arkamdan mage atladi havada instant fire buyusunu koydu beni gebertti cesedim yere dustu bu tuy gibi suzulup cuk ustume kondu.

Sonra bi kahkaha atti oyundan ciktim zaten.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS ne oyuncuya rastlamışsın sen de adam aksiyon filmi çekmiş ayaküstü uçurumdan atlıyıp havada adam öldürüp büyü yaparak yere düşerek böylece ölmemek falan. Kendi rızanla gitmene bile izin vermemişler heh:)
Abso'nun olay da süpermiş o kısaltmalarla benim de başım çok derde girmişti ilk 2 hafta boyunca millet LFG'den LFG WC dedikçe bu hırtlar world of warcraftte warcraft oynayacak adam buluyorlar da çıkıp çıkıp warcrafte giriyorlar mı ya diye düşünüyordum devamlı:)[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

ucumdan duşme olayı benımde başıma gelmişti, undead priest canı cok az kaldı koprüden aşağı atladı bende peşinden atladım aramızda 20 yard falan vardı ben havada adama intercept cektim adam yerden 3-4 metre yuksekteyken yetiştim herife son vuruşla öldürdüm ve sonra hızım sıfırlandığı için yere sağlam düştüm =)

undeadin cesedi kayalara carptı, ben yarım metreyle suya düştüm super bi sahneydi.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dolis, 25 Ağustos 2005 12:07 tarihinde demiş ki:
ama son günlerin konusu haumarush serverinde olmuş bi olay isim vermek istemiyorum
guild chatte:

A-nie warrior açtın?
B- ya mage çok seviyorum ama oyniyamıyorum ondan
A- nie mage oyniyamıyosun
B- lag yapıyo

hahaha hiç unutmuyorum hatta patide bunu bilenler bile vardır artık guildde class a göre lag muhabbeti başladı heehhe :)

pişt ayıp.: )

ama o kişi paticiğe takılmıyordu herhalde.[signature][hline]Aslında..
Sosyal ağlarda paylaş

Deadmarine adlı rogue arkadasımız ( bloodscap) bana nasıl duelde adam ezdıgını gosterıyor. bır warlock la ogrım ın onunde duel e basladılar. bu ambush koydu ardından seduce yedi. warlock uzaga gitti 3 dotunu attı ve bunu kesmeye basladı. deadmarıne bunun uzerıne kosarken fear yedi. fear donusu son anda heal pot icti. ama sinister spamlamaya devam ediyor. targeta otomatik sucubus geldi bu farkında degil. dediklerini aynen yazıyorum.

-bak kanka bu warlocklar bole ezık ıste bak sımdı 2 sınıster koycan buna. sımdı coldblod evıs ı bastıkmı yatar...
-(1 sn sora) ohoho 1500 evis.. yattı adam muahaha..(sucubusun healthbarını adamın healthbarı zannedıo).
farkettigindeyse 10 gun dalga gectım ve gulmekten öldüm.[signature][hline]kasksız uçmak ayıpsa lalettayin inişlerde şiirsel cacıklar amfibiyenlere kavuşur
Sosyal ağlarda paylaş

bi gün bg deyiz shamanın teki dediki:

-Can I See Your Gear?
-Sure
-Wow Cool Where Does It Drop?
-Its Champion Set ?
-What Are U Champion on ?
*yarılır*
-Just Do Some Pvp
-Pvp?
-Player Versus Patato
-Patato ? strange...
-Omg Stfu...
/ignore noob

Gibi Bi Dialog Oldu Meğersem adam ebayci 13 yaşında bi çocukmuş e-bay çok sakıncalı ya :P[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60]
Ella Of Stormscale Assistant Priest[60]
Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45]
Sosyal ağlarda paylaş

Ragnaros yells : DİE İNJECTS
Shaman casts frostshock
shaman casts frostshock
Ragnaros yells : WTF !!! NERF NERF

:D

felwooddakı nehırden atladım parachute cloakı denıom atladım da atladım auberdine geldım son kez aşağı atladım göle düştüm water walk açıp üstüne cıktım bi de baktım yanımda 4 kışı n elf ler war bana bakıolar(orada bı magra var onunla ugrasıolar) onlara dogru dondum koşup kaçmaya başladılar
1ncısı : UDEN UDEN (diyo yellden)
2ncısı : dumush bılmemne
3ncusu : rouge sprint açıp kaçtı
4ncusu : tek shockda öldü

sonra bu tip insanlar forumlara girip shaman gördüm uçuyordu nerf nerf diolar ...

lbrs ye adam arıyorum warlords commandı yapmak için bi türlü kimse gelmıyor generalden capsla aynen şöyle yazım
Lfg lbrs/warlords command HEALERs last spot u noob ....n healers why dont u come u noobs u just stay and watch thralls ..s
hemen whisper geldi :i am in[signature][hline]Eğer geceler düşündüğüm kadar uzun olsaydı, asla sabah olmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

2 , 3 gün oluyor lfm ubrs last spot shamans prefered dedi girdim hi fln dedim partyden dedim ki napayım dd mı yoksa heal mı ....
diyeri : no you heal
diyeri : no you r the dmg dealer dont take aggro
diyeri : no just go and help tank wıth tankıng
sonra arlardına tartışmaya falan başladılar bana talentlerımı fln soruyorlar
oradan biri atladı : just put totems oke ?
dedi ok dedim
raid master dedi ki :just chill out
:D yerlere yatmıştım[signature][hline]Eğer geceler düşündüğüm kadar uzun olsaydı, asla sabah olmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lith, 25 Ağustos 2005 16:38 tarihinde demiş ki:
ABInfo adında bir addon kullanıyorum.
ABI panellerini unlock edecek komutu öğrenmek için Orgrimmar'ın ortasında "/abi help" yazdım. Slash'ten önce de boşluk koymuşum farketmeden. Çevredeki türklerin tepkisini hayal edersiniz tahminen.

[Bu mesaj Lith tarafından 25 Ağustos 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir]
AHAHHAHA BU NE YA IPTALIM!! sufer bisi :D aabi help :D

[signature][hline]Lianna Human Paladin

[Bu mesaj mADmaXimus tarafından 25 Ağustos 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Instance boyu siritmak icin benle instance a gidin zaten yeterli : )
Gnome Female Warrior Emilo FTW!

Tip zaten süper, araya emotelari da sokup, ana karakterimin priest olmasi sebebiyle "heallesinler anasini satayim, bana ne" vurdumduymazligiyla 5-6 tane elite e charge falan attigimi, boyumun 3 kati moblari tankladigimi falan görün komik an olur zaten eheh[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

aa intance deyince bunu anlatmadan edemeyeceğim:
priestle dreadmist kasıyorum scholo grubuna girdim bi tane dedimki "dreadmist icin geldim" neyse warlock dedi ok bende devout duserse rollarım ok dedik fln.geldik son bossa ve dreadmist mask dustu hemen rolladım dabi 22 geldi dedim şimdi kaybettik ula o kadarda geldik sora adam 3 attı :P beni bi gülme kapladı fln o arada warlocktan whisper geldi "you fuckingn ninja noob I hate You , if i find your house you will be dead and i will roll your dreadmist too i will enter all instance grps that u enter !!!" şeklinde bi mesajdan sora sandalyeden düştüğümü hatırlıyorum en son :P[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60]
Ella Of Stormscale Assistant Priest[60]
Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45]
Sosyal ağlarda paylaş

roll olayı dedinizde bende bisiler yazam :) priest le aptal sekilde kaybediyodum ki adam 10 atar ben 2 atarim klavye kırarım falan warrior um la oynarken adım sanslı ya cıktı cok komigime gidiyo bi keresinde LFG SM dedim girdim gruba shaman teki kick him he is a lucky bastard he always rolls 70+ dedi (ki gercekten ole) cok gulmustum..
Sosyal ağlarda paylaş

gene us deyiz estelle beraber level kasiyoruz

levellarda 25 civari daha nooblugun dorugundayiz.

estel le oynamak adama kafayi yedirtir kendisi gorebileceginiz en kotu en amator en rezil en kepazae oyuncudur.

bu wowda onunla yasadigim ilk problem oldu.

tam hatirlamiyorum elvel 25lerin kastigi mekanda adam kesiyoruz ben estele kizdim baya adam uyuyor cunku yaratiklari ustune cekiyor bosu bosuna 3 yaratikla kapisiyoruz.

thar- estel doru durust oyna su oyunu dikkat etmiyorsun on tane yaratik cekiyorsun
estel- ya ne diyorsun hepsini goruyorum kus ucurtmam senin malligindan gidiyoruz.

bundan sonra baya kavga ettik neyse en sonunda ben sustum yoksa kafayi yiyecem kasmaya devam ediyoruz.

uzaktan benle ayni levelda bir warlock geldi oda 25 ve muhtemelen succu cikarma gorevini yapmaya gelmis
ben gorur gormez daldim feci gazim nerdeyse ilk pvp im
yalniz cnaim az manada az arti voidim olmus taze ama estele guveniyorum.

biz basladik kapismaya bi ben fearliyorum bi o fearliyor estelin onunden kosarak geciyoruz falan estelde tik yok adam yaratiklari kesiyor.

herif beni yakiyor fearliyor 3 tane dot var ustumde
estel estel diyorum adam oturmus su iciyor yemek yiyor.

estelin onune dogru kostum belki gorur diye ve tam dizlerinin onunde geberdim help help estel diye feryat ederek acinacak bir sahneydi zavalli warlock arkadasina dogru kosu yolunda dotlardan oluyor arkadasinin seyinde degil oturuyor. gene res vardi bir sure sonra kalktim resledendim warlocku kestim.

sonra yasanan dialog
estel- lan olm nerdesin hepsini benmi kesecem yaratiklarin.
tharkas - ben sinirden konusamiyorum bu esneda ...lan lan ne diyon
estel - ya konusma hem bana laf ediyorsun hem ortalarda yoksun voidin tanklayacagina ben tankliyorm yaratiklari

bu laftan sonra telefon actim adama warlockun cesedini gosterim 2 dakkikadir bu adamla kapisiyorum sen burda uyurken
historydende yarim feryatlarini okuttum.

estelin tepkisi

gozumden kacmis olabilir.

nerden bilebiliridmki butun wow hayatim estelle bu sekilde gececek?bilsem oyunu almazdim daha neler neler oldu boyle.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri

[Bu mesaj THARKAS tarafından 26 Ağustos 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 25 Ağustos 2005 23:28 tarihinde demiş ki:
O adam kesin Türk abi, baska hicbir kültürde "Lan IP'nden evini bulcam" olayi yoktur cünkü : )

Korelilerde var:

Yenildikleri adamın ip sinden adresini bulup gidip bana nasıl oynadığını ret diye yellow'un kapısına dayanmış manyaklar (yellow bence piyasadaki en iyi SC oyuncusu boxer' falan yalan)

edit: arama mesaj girmiş caktırmadan[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE

[Bu mesaj Cuce tarafından 26 Ağustos 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
THARKAS, 26 Ağustos 2005 00:12 tarihinde demiş ki:
herif beni yakiyor fearliyor 3 tane dot var ustumde
estel estel diyorum adam oturmus su iciyor yemek yiyor.

HAHAHAHAHAHA koltuktan düştüm tam Rehalık bir hareket işte HAHAHAHAHAHAHA.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space

[Bu mesaj Antimodes52 tarafından 26 Ağustos 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eahua o durumu yasasan o kadar komik degil yani

adamin ayaklarina kapanmadigim kaldi gel yardim et diye

herif nasil gormuyorsa artik 2 dakka boyunca bi ben bi oteki warlock herifin etrafinda fear la vs ile kostuk canlarimizi emdik manamizi emdik..ben bi yandan mesaj atiyorum reha reha alow reha adam elime veriyor reha yardim et alow falan diye.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

eueh absonun ilk wsg denemesinde bayragi alip kediye binerek gitmeye calismasi superdi (diyalog olmasada komik bir ani iste :)

horde tarafinda baya saglam bir warrior var kich adinda :) bir gun delirip alliance chariyla girip `STOP FUCKING SHEEPING ME` diye mesaj atmasina kopmustum :)

senin yuzunden wsg zamanimin dortte biri sheep olarak geciyor yazmisti sonrada lol

bizim mallarin 2-3 kisi buna saldirip arkasindaki healerla ugrasmamasina alismis adam :)

hayvan bir hunterin duelde engineer trinket kullanip hp azaldiginda spellimi geri yollayip olmeme sebep olmasida baya guzeldi :))[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

Alterac valleyde bi tip var almiş 4 healer akiyor ortama baktik elemanin skor oldu 30 a 0 yell den dedim ne kadar engineer arkadaş varsa sıra ile mc cap ile aramiza alicaz elemani.
10-15 kere aramiza alip köpek ettik adami.
Adamda engineermiş Mc cap ile aldi beni kendi tarafina
eleman macro yapmiş spamlior /e den
mc lü oldugum icin görebiliyorum emotesini.
"stop fuking that mind control job u retard!"
Forsaken e basip limited invul u cekdim
/point
/lol
/bye
Sanki tek başima yapiyorum :D[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Regalya, 26 Ağustos 2005 06:08 tarihinde demiş ki:

Bi şekilde Penthesilea den ninjalamişim resim nerden geldiyse.
İstigparat sıkı calışıyor :D
Ah duygusal anlat yasadim : P
Ben nerden bilebilirdim bu sirada bosa kürek cektigimi tabi, nerden actim yahu su hunteri eheh[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Sunucunun 3. veya 4. günü olmali, su diyaloga cok gülmüstüm ya, iyiki almisim ss ara sira hala ssleri gözden gecirdigimde gülerim : )

[spo1=Resim büyük de][/spo][signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

DM deyiz malum ogre kesiyoruz, bende mageim arkadan saydiriyorum guyya neyse critik geliyor ogre gelip kickliyor falan bi 5 -10 kick falan yedim boyle devamli ucuyorum havada buyu muyu atamiyorum 2.5 frost bolt adamadan kick geliyor intrupt oluyorum dellendim birde '' DONT KICK ME'' seklinde bagirdim (yazarak) birden parti durdu bi 1dakka kadar bu arada ben oldum tabi sonra millet tepki vermeye basladi puhahaha lol hahaaha[signature][hline]remüs---> ezik mage (artik bi warrior bile dovemiyorum herkez olmus mos mos delikanli adam mor giyer mi ha ayip ayip)

Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...