Loras Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ya konu evlenip evlenmemesi değil. Adam annesine böyle bir durumu istemiyorum demiş ama yine de annesi zorlamış onu. Ayrıca adam o yemeğe gitmekle baştan kaybetmiş olacak, sevgilisine nasılbir saygısızlıktır lütfen düşünün ya. Hadi adam annesine dedi "bak geliyorum ama haberin olsun böyle böyle". O da "he he tabi" deyip geçiştirecek. Sanki karşı tarafta gelen kızın bundna haberi olacak. Bırakın ya; hayatta hiç oyun yapılmıyor sanki siz amma naif yaklaşmışsınız olaya. Gitme diyorum son söz olarak yeniden.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Lexius, 25 Ağustos 2005 21:24 tarihinde demiş ki: git bi gör bişi çıkmaz korkma keşke bize böyle fırsat çıksa :) yannış düşünüosun bazı konularda git gör cidden bakarsın kız senden hoşlanır fln :P ya bu arada kız arkadaşına ihanet ediomuş fln gibi de düşünme :) için rahat olsun git düzgünce yemeği ye eve dön derim herkesin gönlü olur bakarsın snde eğlenceli bi gece geçirirsin belki belli olmaz ;) saygılarımla :) +1 :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Her daim böyle durumlarda geri plana çekilmeyeceksin. Olayın kontrolü sende olucak. Olaya kızla tanışma birbirinizden hoşlanırsanız ilişkiye başlama planlaması gibi yaklaşma. Gidip yemegi yer sohbet eder ve evine dönersin. Yeni bir insanla tanışmış olup çevreni genişletirsin. İş hayatındada lazım olur her zaman iyidir. Sen rahat olur kasmazsan, kırıcı konuşmayıp uzlaşmacı olursan ne senin ne başkasının kaybı olur..[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 dynamick dogru demiş. prensiplerin var tabii fakat burdan prensiplerine aykırı bir durum yok. 2 aile olarak yemege gidiyorsunuz. kimseye ümit vermedigin sürece gayet normal birşey. yeri geldigi zamanda bir ilişkin oldugunu ve bırakmayı düşünmedigini belirtirsin. davetlere gitmemek ayıp olur. şahsen ben hiç bir davete gitmem orası ayrı mevzu ama benim durumum farklı. çok istiyosan bende gelebilirim yani yemege :)[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Şimdi kız arkadaşın mantıklı, seni tanıyan ve güvenen, zeki biriyse (ki 3 seneyi dolduruyoruz diyorsun, bu kadar uzun bir ilişkide bu kriterler şart zaten, demek ki öyleymiş) zaten sana olan güvenini hatırlatır, mantıklı bir şekilde "ailem çok ısrar etti kusra bakma, merak etme ben zaten seni seviyorum" gibi sözlerle ikna edip yumuşatırsın. Sonra ailenle konuşarak "bu seferlik sizin hatrınız için kabul ediyorum ama bu olay kesinlikle ne bu ne de başka kızla tekrarlanmayacak o şartla, kabul mü?" diye söz alırsın. Gidip kızla görüşürsün aile ziyaretiyle, ve hatta o sırada da bir şekilde kendi kız arkadaşından, onu ne kadar sevdiğinden vs biraz bahsedersin (tabii burada annenin şimşek gibi bakışları seni delip geçecek ama kendileri kaşındılar di mi :) ) sonra kalkar kız arkadaşına gider tüm geceyi detaylı şekilde anlatırsın. Bu kadar rahat, açık ve dürüst olman zaten ona bayağı güven vermiştir. (Sakın bu buluşmayı ondan gizlemeye kalkma hakkaten çok kötü olur öğrenirse) Hayatınıza devam edersiniz :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 git bisey olmaz. illaki onla evlenicek deilsin ya nasıl olsa abd ye donucek diyosun bidaha gorusmessin. bunun icin anneni kırma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bi kere bi insana kesin soyle yap kesin boyle yap diye yol gosterilmez, siz onun yerinde olsaydiniz nasil yaklasirdiniz onu soyleyin sadece. Herkes kendi kararini verebilecek gucte olmali. Ben giderdim gorusmeye, nedenini de yazdim yukarda. annenin etkisi altinda kalma falan denmis sonra da kesin sunu yap ya da boyle yap denmis kim kimin etkisinde kaliyor belli degil.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 26 Ağustos 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 kendini kız arkını yerine koy.bi de onun açısından düşün[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 gidip gör , yemek yersin en azından. :P[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: HymnOfSnuk, 26 Ağustos 2005 21:15 tarihinde demiş ki: gidip gör , yemek yersin en azından. :P çok güldüm buna git yeni arkadaş edınmek guzel şey.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar