toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bu kalp seni unutur mu Sevdan bir ateş Sözlerimi geri alamam[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 alışmak sevmekten daha zor geliyor - ümit besen en kaliteli arabesk parçası bence :D estetik var sözlerde mana da var duygu da var.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hobaa :) Çelik - Dilberim Cem Karaca - Herkes Gibisin Çelik - Yazıklar Olsun Müslüm Gürses - Usta Demir Demirkan - Göçmen Şebnem Ferah - Vazgeçtim Dünyadan Şebnem Ferah - Ay Işığı [ Elinde olan PM atsın aryorum şarkıyı] Vega - Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı. Aslı - Tüm Şehir Ağladı ...vs.vs Hatırladıkça yazarım.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 @cingene 3 trilyon verseler azını burnunu dağıtırmısın peki[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 25 Ağustos 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 duman - ah duman - halimiz duman duman - yalnızlık paylaşılmaz sebnem ferah - bugün teoman - yağmur fatih erdemci - ben ölmeden önce kargo - bogaziçi bunnar geldi aklıma..[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar..
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yavuz cetin - oyuncak dunya yavuz cetin - yasamak istemem[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 duman manasi yok vega bu sabahlarin bir anlami olmali[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Nilüfer - Aşk Kitabı Sezen Aksu - Tükeneceğiz Kayahan - Sarı saçlarından sen suçlusun Selami Şahin - Tapılacak Kadın İbrahim Tatlıses - Mutlu ol yeter[signature][hline]rtc
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yağmur vururken cama dalarken gece gama özleyen kollarıma usulca sokul yeter ZEKİ MÜREN - HİÇ BİR ŞEYDE GÖZÜM YOK kesin indirin[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sonunda hatırladım ya nazan oncel_gitme,gitme gitme kal bu şehirde[signature][hline]DN 41
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Düş Sokağı Sakinleri - Ölümler[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Gökhan Kırdar...[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Tanju Okan'in butun sarkilari[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar