Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilinç Altı Sandım ama Şoke Oldum....

BeLki_de_Bir_gun

Öne çıkan mesajlar

haha abi benimde diyeceğim bişi yok işte ne biliyim öyle bi olay şok oldum.Belkide bilinç altıdır ama inandığım ilkelere doğru orantılı bi olay.shref halu değil benimki ya =) deişik bişi.Gizemli fln.

Olum paticikte adım deliye cıkacak bak.13 yaşında geçen bi olay şu an 21 im.Öylesine açıldı ve bilemiyom.Dalga geçmeyin.O zamanda bu yanada böle bişi gormedim.hatta hayatımdaki tek olay bu.Karabasnlar fln da anlattı arkadaşlar.Tırsınç...[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Sosyal ağlarda paylaş

Enteresan bir hikaye. Okurken gülmedim değil. 21 yaşında olduğunu duyunca baya bi şaşırdım 15 yaşındasındır diye düşünmüştüm. Arkadaşın seni bir güzel keklemiş. üstüne sen de bir güzel korkmuşsun. bi de şu cin olaylarından çok iyi anlayan arkadaşını merak ettim. onun cinleri mi var? yoksa imam mı? Yoksa yeni peygamber o mu?
Neyse ben inanmadım tabii olmuştur olabilir.. normal değildir..
Sosyal ağlarda paylaş

Kuran'ı okuduysan bunun kitabına ne inanıyosun peki?

Kuran zaten senin inanman gereken şeyleri anlatıyo. Madem islama inanıyosun o kitaplara ne diye inanırsın. bi de resimli falan olur o kitaplar. sanki adam hayatı boyunca cinlerle yaşamış bi de gitmiş kitap yazmış satıyo bi de bu iktap..
Sosyal ağlarda paylaş

kuran dada yazıyor cinler.Ve Peygamberlerimizin hadisleride kuran da yazmaz.Hali ile diğerlerinide okumak lazım.( Hadislerin 100 de 100 dogru olmadıgınıda biliyorsunuzduur ) çünkü bunu yazan kişinin konuştuğu kişiler ne kdr doğru hatırlarlar bilinmez.yada tam hatırlıyorlarmıdır.[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 26 Ağustos 2005 04:01 tarihinde demiş ki:
öyle şey olmaz.
her kitap okunmaz öyle.

+1 katılıyorum.HEr kitap okunmaz.Çok kitap okunmalı ama ne biliim,beyin yıkayıcı kitaplar okunmamalı bence...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

@Mike
Kanımca her kitap okunmalı ama belli bir yaştan sonra belki...Mesela teenage yaşta her kitap okunmaz bence.Çünkü bu dönemde fikirler çabuk değiştiği için,yanlıs yönlere yönelebilir insan.Ama haklısın belli bir yaştan sonraher kitap okunmalıdır bencede...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

Her Kitabı Okuyacaksın ( tabi zamanın Var ise ) ama Bilgileri süzeceksin olay budur.Kapaga bakıp bu okunmaz diyen tipler çekilmez yani =)

Ama Ciddi derecede Falcıların cinlerle konuştupu biliniyor.Ve Bu cinler Geçmişi Sana Söylüyor.Senin geçmişini biliyorlar.Ama geleceği falcı sallıyor.mesela ben gider gitmez ad soy ad ana baba adı hatta kütük sıra nopmu söyledi =) onu geçtim eski sevgilimi vs ve arkadaşımla aramdaki sırrı =) yani inanlmıyacak gibi değil..[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Sosyal ağlarda paylaş

Oda doğru aslında 13-14 yaşındakiler ( kızmasınlar) belkide çok çabuk değişebilirler.. Ama 18 yaşına gelenlerin her kitabını okumasını tavsiye ediyorum.. İncil okumamış müslüman olmasına bile karşıyım aslında.. Diğer dinleri bilmiyosun, hepsini oku, kendine hangisi uyuyorsa karar ver.. Babam Müslüman bende Müslüman olucam diip, hiç bişey yapmazsan (ki çoğumuz öleyiz) ne önemi kalmış? Sonuçta onlarda Allah a inanıyorlar ve birer din.. ki sırf din kitaplarından bahsetmiyorum, satanizmden tut ona buna şuna.. herşeyde bir bilgin olmalı kanımca.. ( en azından böle düşünüyorum)[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Sosyal ağlarda paylaş

Mike +1

Tabi diğer dinlere inanmak lazım okumak lazım.En yakın zamanda diğerlerinde meallerini okuyacağım.uzun zamandır düşünüyorumda üşengeçlik işte.

Konu satanizme gelince onu okumam bile yanında geçmem.Yani Benim İdea ma aykırı bi olay.Ki 4 kitapda aksini belirledikten sonra.Heleki kurban vermek bi insanın yada canlının canına kıymak.Din bumudur bırak ya =)

Konu nerden nereye =) hikaye yokmu icraat ..[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Sosyal ağlarda paylaş

bende bi kere odada antremandan donmus uyuklarken önümde bir kaç ork belirdi,elimde bir ağırlık hissettim bi baktım bir balta tutuyorum ama hayvan gibi bişe.nefse efendim bu bana saldırdı falan ben insanustu bir gucle bunlarla savastım,steven segal hareketleri ve baltamın havada dansedişini hatırlıyorum,hepsini kestim.kendime geldim bi anda elimde bir pergel,devrilmiş sandalyeme ofkeyle bakıyorken buldum kendimi[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 26 Ağustos 2005 04:48 tarihinde demiş ki:
belki de bir gün fake misin tipin mi öyle gösteriyor?

Arkadaşım cocukmusun tipinmi oyle gosteriyor ?

Farzet fake yim SANANE derler öncelikle adama.Ayrıca ne boş adamsın konuyla alakasız atlıyorsun sabah sabah insanın canını sıkıyorsun.

Bu gibi tipler post kasıyor adamlara sataşıyor insanı tav ediyor.

Ve Senin gibi adamlar yüzünden paticik beni sıkıyor.

Ha şunuda söyliyim sana laf anlatmak gereksiz ve yersiz 2002 kayıtlı hesabımda mevcut.

Şimdi De Get Plz.![signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...