Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir grubun bütün albümlerini indirebileceğim en iyi program nedir?

Drognan

Öne çıkan mesajlar

Azureus Torrent Programı
Ben bunu kullanıyorum. Kullanımı hakkında ayrıntılı bilgi patide mevcut. Kısaca yükle, kur, port aç(bunun hakkında bilgide mevcut), Arama sitesi,Arama sitesi, buralarda aradığın grubu arat, download this tracker a bas, inen dosyaya çift tıkla...
Yazması bi saat, yapması 10sn!! Zor yazdım valla
Aradığın grubu bulamazsan yaz.. Bir de biz ararız. =)
Ayrıca bu iş illegal, vicdan azabı çekmeyi unutma
[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 25 Ağustos 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ares de ve dc ++ da bütün olarak indirmeniz mümkün değil,tek tek şarkıları bulup indirmeniz gerekir birilerinden ama emulede archive olarak aratınca albüm veya diskografi bulursunuz ki bu da tüm albümleri,coverları hatta bazen videoları da kapsar,yani emule derim ben.[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Sosyal ağlarda paylaş

said:
December_Flower, 25 Ağustos 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
ares de ve dc ++ da bütün olarak indirmeniz mümkün değil,tek tek şarkıları bulup indirmeniz gerekir birilerinden ama emulede archive olarak aratınca albüm veya diskografi bulursunuz ki bu da tüm albümleri,coverları hatta bazen videoları da kapsar,yani emule derim ben.

Dc++ da gayet mumkun, gidip kullanıcının klasorune girersin ve klasorundeki sarkılar album seklinde dizilmisse ordan rahatlıkla indirebilirsin. Ama iste dogru kullanıcıyı bulmak mesele.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sosyal ağlarda paylaş

@venator
ben zaten dc ++ dan indiremezsin demedim,bütün olarak indiremezsin dedim,kullanıcının klasörüne girersin ama hepsini indireceğin garanti değil,çoğunlukla çıkıyorlar ve bir tek tıkla inmiyor,emulede ise archive olarak aratınca rar zip gibi sıkıştırılmış dosyaları albümleri diskografileri tek tıkla indirebiliyorsun,tek gereken şey sabır,bazen 2 saatte bazen 12 saatte,ben 24 saat online olduğum için emule kullanıyorum.[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Sosyal ağlarda paylaş

Saat falan kastırmayın =) Aç torrent gelsin işte 1saatte...

Önceden dediğim gibi, bu tür topiklerde kati sonuç almak zor. Herkes kendi sevdiğini, alışık olduğunu söyleyecek ne de olsa..
Misal ben browser Opera kullanıyorum. Dün Firefox kullanmam gerekti, can veriyordum, daral geldi, bir ÖEARGH anıydı benim için!! :D Çünkü benim alışık olduğum, beğendiğim program bu değil...

En iyisi denemek sanırım. Beğendiğini kullanırsın zaten...[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...