Drognan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Açıklama yapacak kadar konu başlığı yazdığıma inanıyorum. Adam gibi bir program bulamıyorum önerilerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 dc++ dır heralde[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Valla herkes kendi memnun olduğunu söyleyecek.. Genel olarak P2P =) ben torrent kullanırım, altın veya üstüm E-mule diyecek.. Bir altı Ares ve son olarak DC++ veya SoulSeek Ama SoulSeek güzeldir müzik için diğer Emule,DC falan içinde.. Torrent hızlıdır, nettir.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drognan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 google dan aratayımmı yoksa açık adresini verebilirmisin ? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Tıkla[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Azureus Torrent Programı Ben bunu kullanıyorum. Kullanımı hakkında ayrıntılı bilgi patide mevcut. Kısaca yükle, kur, port aç(bunun hakkında bilgide mevcut), Arama sitesi,Arama sitesi, buralarda aradığın grubu arat, download this tracker a bas, inen dosyaya çift tıkla... Yazması bi saat, yapması 10sn!! Zor yazdım valla Aradığın grubu bulamazsan yaz.. Bir de biz ararız. =) Ayrıca bu iş illegal, vicdan azabı çekmeyi unutma [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 25 Ağustos 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hazır açılmışken sorayım emuleyle download ediliyo ya bu torrentler,aresle uyumlu azeurus(boyle mi yazılıodu) gibi programlar var mı ?[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 eMule,eMule,eMule......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 torrent süper bu iş için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 soulseek, emule.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 edik:yanlıs bı soru sordum cevabımı aldım :) [Bu mesaj circirbocugu tarafından 25 Ağustos 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 eMule derim de başka birşey demem. Muhteşemdir kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 İlginç hala ares diyen olmadı, linki verilmedi.. Bekliyorum..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 büyük dosyalar için e mule,,ben en son pentegramın bütün albümlerini bi araya kyp ziplemişler,onu cektim.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ares kullanıyorum ama aresten daha kapsam bır programa ıhtıyacım var ..Var mı?[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ares de ve dc ++ da bütün olarak indirmeniz mümkün değil,tek tek şarkıları bulup indirmeniz gerekir birilerinden ama emulede archive olarak aratınca albüm veya diskografi bulursunuz ki bu da tüm albümleri,coverları hatta bazen videoları da kapsar,yani emule derim ben.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bi grubun tüm albümlerini indirmek için emule en başarılı program.en alakasız grupları bile buluyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Soulseek[signature][hline]Silent dance with death... [u][b]Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 soulseek rezaletya 2 şarkı için ekmek kuyruu gibi sıraya giriosun[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki: :))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Emule kullanıyorum DInledıgım tum grupların diskografilerini rahatca bulabılıyorum[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Emule'den indirebilirsin hocam..[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: December_Flower, 25 Ağustos 2005 23:12 tarihinde demiş ki: ares de ve dc ++ da bütün olarak indirmeniz mümkün değil,tek tek şarkıları bulup indirmeniz gerekir birilerinden ama emulede archive olarak aratınca albüm veya diskografi bulursunuz ki bu da tüm albümleri,coverları hatta bazen videoları da kapsar,yani emule derim ben. Dc++ da gayet mumkun, gidip kullanıcının klasorune girersin ve klasorundeki sarkılar album seklinde dizilmisse ordan rahatlıkla indirebilirsin. Ama iste dogru kullanıcıyı bulmak mesele.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 @venator ben zaten dc ++ dan indiremezsin demedim,bütün olarak indiremezsin dedim,kullanıcının klasörüne girersin ama hepsini indireceğin garanti değil,çoğunlukla çıkıyorlar ve bir tek tıkla inmiyor,emulede ise archive olarak aratınca rar zip gibi sıkıştırılmış dosyaları albümleri diskografileri tek tıkla indirebiliyorsun,tek gereken şey sabır,bazen 2 saatte bazen 12 saatte,ben 24 saat online olduğum için emule kullanıyorum.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Saat falan kastırmayın =) Aç torrent gelsin işte 1saatte... Önceden dediğim gibi, bu tür topiklerde kati sonuç almak zor. Herkes kendi sevdiğini, alışık olduğunu söyleyecek ne de olsa.. Misal ben browser Opera kullanıyorum. Dün Firefox kullanmam gerekti, can veriyordum, daral geldi, bir ÖEARGH anıydı benim için!! :D Çünkü benim alışık olduğum, beğendiğim program bu değil... En iyisi denemek sanırım. Beğendiğini kullanırsın zaten...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar