Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sevdiğiniz çikolata

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nedir?
Birincisi Guylian(deniz kabuğu şeklinde olanlar) ve ikincisi bir tane var adını unuttum,böyle kağıt gibi ince ince sarılmış tek tek naylona. Kare kare. İçinde naneli bi jel var. Off aklıma geldikçe fena oluyorum,hiçbiyerde yok :(
Guylian'ı havaalanlarında bulabilirsiniz.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 25 Ağustos 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Sensible, 25 Ağustos 2005 17:07 tarihinde demiş ki:
Nedir?
Birincisi Guylian(deniz kabuğu şeklinde olanlar) ve ikincisi bir tane var adını unuttum,böyle kağıt gibi ince ince sarılmış tek tek naylona. Kare kare. İçinde naneli bi jel var. Off aklıma geldikçe fena oluyorum,hiçbiyerde yok :(
Guylian'ı havaalanlarında bulabilirsiniz.

after eight olmasın o naneli dediğin?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
Mesaj tarihi:
Evet evet o! Nereden bulurum biliyormusun?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
guylian dandik bi çikolata tadı her ne kadar guzel gelsede.favorim neydi benim ya kahretsin nası unuttum[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
said:
-007-, 25 Ağustos 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
naneli olan çok sağlam ama adını hatırlayamicam

after 8 i diosun mentollu[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
said:
Sensible, 25 Ağustos 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
Evet evet o! Nereden bulurum biliyormusun?

tanıdığın varsa gümrüklerde çok ucuz onun haricinde 3m migroslarda
Mesaj tarihi:
Nişantalında biryerden Hershey's die bi çikolata almıştm almştm ve hayatımda böyle çikolata yememiştm.Acaba türü neydi o çikolatanın hatırlasam..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Mesaj tarihi:
bizim universitenin yakınındaki petrol ofisinde var valla.
petrol ofislerine bakın isterseniz bulursunuz belki[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
cikolata dedigin bitterdir sekli semali onemli degildir , icinde antin kuntin recel vari seyler yoktur . o kadar .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
Aga farklı bişidi sırf bitter değildi sanırım..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Mesaj tarihi:
Albeni , Snickers mıdır nedir , Coco Star[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
snickers kadar iirenç bi çikolata yok be saçmasapan bi tadı var. Toblerone klasiktir güzeldir... Hindistan cevizi + çikolata birlikteliği olan her türlü ürün de güzeldir :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
said:
Sensible, 25 Ağustos 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
Evet evet o! Nereden bulurum biliyormusun?

bütün büyük süpermarketlerde var, ama fiyatı bilemiyecem. onun dışında havaalanlarında dutyfree de falan bulursunuz.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
Mesaj tarihi:
guylian hiç yiyemedim, çok övdüler, bulddum yerde atlıycam.

çukulata= isviçre işi
Frey'in Lindor una ölürüm ben mesela
Lindt in çukulataları da baya güsel oluyo.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Mesaj tarihi:
starbaksın kahve çekirdekli çikolataları da çok güsell[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var
  • Yeni Oluştur...