kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 sezar 3 gelmiş geçmiş en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 city build şeysi istiyorum ama anno gibi aptal bişey olmasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 demosunu çekiyom, beğenirsem alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 DoruK said: aaaa valla bu baya iyi bi haber ya bi de sezar 3 gibi hemen bitmesin çok güzel olacak beklediğim buydu eet eet yaşasın[/b]oha lan ben böyle bişi dediğimi hatırlamıyorum. geçen hafta oyunu kurup 6. bölümde uninstall ettim sıkılıp. neresi kısa lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 kamera kontrollerine alışmak işkence, çözünürlük ile düzgün scale olmayan menü/tips ayrı işkence ama gameplay olarak gayet sağlam. kaptırdım gidiyorum şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: caesar 3 ve pharaoh grafikler açısından daha hoş geliyo bana, daha sevimli böyle :) 4 teki grafikler daha iyi ama daha soğuk. güzel ve doğru bir yorum olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Her alanda 3 > 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 4deki hakimiyet ve düzen duygusu daha yoğun. ama belki de zamanında yer ettiğinden, 3 çok daha güzel geliyor. yayaların yürüyüşü olsun, şehrin karmaşası olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 3D Caesar suxxor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 sezar 5 gelsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 3 için herhangi bir yüksek çözünüklük paketi çıktı mı/ var mı? laptopa kurup oynayayim diyorum ama malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar