Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 http://www.emusic.com Üyelik sadece 9$ ve 50 müzik indirme hakkına sahip oluyorsunuz.Şahsen üyeyim mutluyum ve şikayetim yok.Arattığım çoğu grubu buldum ve müziklerini indirdim.Müzik aramakta sorun çeken varsa tavsiye ediyorum.(üye olurum diyenler için)Hemen üye olmayın istediklerinizi aratın eğer beğenirseniz öyle olun. Reklam amaçlı değildir[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 50 müzik indirme hakkı derken? 50 mp3 mü? 50 albümmü? günde 50 mp3 mü? haftada 50 mp3 mü? biraz açarmısın? yoksa sadece 9$ a 50 mp3 mü?[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ayda 50 mp3 diyebiliyorum[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bedava download programları varken hem paralı hem sınırlı birşeye niye üye olayım ki? :)[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death.
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben yaklaşık 6-7 ay önce üye oldum 50lilik hakkımı harcamadım.Şöyle diyeyim bazen öyle şarkılar olur download programlarında bulamazsın (bkz:dawn of dreams) ama emusicte buldum.Elimin altında dursun diye üye oldum arada sırada bulamadıklarımı oradan indiriyorum birde sıra muhabbetleri oluyor download programlarında adam downloadını kapatıyor yarıda döt gibi kalıyor veyahut 1.2 kb hız ile indirebildiğin olur.Bunda normal dosya çeker gibi 256klarda 25kb/sn indiriyorum sorunsuz.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Galiba 50 şarkılık sınırı yok free-trial olayında 50 şarkılık sınır var...
Öne çıkan mesajlar