st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 abi deli olacam ya 35 dk assasin ile stealth kullanarak kaldım tamam diger charlardan daha kolay ama her stealth yenileyisimde ödüm bokuma karisti.ben 35 dk hayatta kalmak zannediyodum.ama meger bütün npc leri kesmek lazımmış :( bi kac ss [spo1=stealth attiktan 1 saniye sonra][/spo] [spo2=Ko hayvanat bahçesi][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 haha züper :)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hehe ilk oyuna başladıgımda bende öyle zannediyodum ama maalsef :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 baba ben girdim bi kez ama hiç yaratık yoktu ? çıktım sora ?[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage/FLAME Level: 52 Clan: :EaGLeS: Server: Beramus Np:yokki np :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 zaman tanıyorlar 3-4 dk falan bufunu sw ni ver diye sonra notice geliyo the monsters are appearing diye.[signature][hline]Nick: st3am_tr Clan: PaTRiot M: 5x NP: en son 7x idi Job: Mage Nation: Moradian Hacklendi.. Nick:Suikast_tr(tr koymucaktım zamanında yaa off) M:5x Np:8xxx Job:Ranger Clan:Ozel_Harekat Timi Weapons:Shard-Mirage Dagger Nation:Moradian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 10 frost nova dierleri static super karışık 50 tane mage olursa bi ihtimal iner hepsi[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 falla ßaß ben simdie kdr orda kalıp bütün npc leri kesen birini göremedim :)acaba ne werio hepsi keslince içerrde kalanlara bilen warmı cwp plz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 resimler gozukmuyo olabilir masallah büyük paticik ailesinden herkes baksa ücretsiz bi hosting sirketinin verdigi kücück bandwith i kat kat asar.images hack e yolliyim sunlari arkadaslar. bu arada forgotten i bitiren bütün npc yi öldürenlere sanirim lvl 46-59 arasina green treasure kutusu lvl 60-70 arasindaki forgotten i bitirenlere de blue treasure kutusu geliyo.blue olanın success rate i daha yuksek.benim arkadasima green düşmüş.bilmeden kırmıs(yani satsaydı daha i olurdu) priest impact düşmüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 temple evente 32 kişi girebiliyor;ben merağımdan girmiştim bi kez.54 lvl mageydim o zaman.2 klanadan baya sağlam elemanlar: frost ve süper novalarla alayını sildiler vokerlik yapıyodu warriorlar.ama sona doğru tek tek kestiler en son bi kutu çıktı gitti birine özelden ne çıktı dedim green t.. çıkmış çok şanslıydım ölmedim sonuna kadar kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 54 lvl ın girdigi temple da nova olmaz ki :????[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan:OTTOMAN_EMPİRE sonunda bi pk kestim :) bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 valla bende şu olayı çözemedim bende girmiştim bi kere 51 lik charla bi tane lightning novacı vardı acaba sırf bunun için 60 olup sonra düşüyolarmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ewet 60 olup novayı açıp sırf para kasmak için(yani satar kasarsın patlatır satarsın)bilerek lvl düşüyolar ve bitiriyolar...[signature][hline]Stafla özenle adam kuşbaşı edilir...town'a paket servis yapılır,ücret 50 national pointtir ve KDV dahildir.bahşiş en az 100.000 coins olup kredi kartıda geçerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 [spo1=stealth attiktan 1 saniye sonra][/spo] [spo2=Ko hayvanat bahçesi][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 resimler hala görünmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yine olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 http://img387.imageshack.us/my.php?image=ekmegegel5rp.jpg http://img374.imageshack.us/my.php?image=regerg2bw.jpg evet beyler bu 2 link IMG yapınca X işaretli gözüküyor [Bu mesaj Aware3 tarafından 25 Ağustos 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] Çok kastın,dayanamadım =)[signature][hline]BuzkirpisiHatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ha okadar stealth kullanacaına bi transformation scroll kullansaydın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 çalışmıyo ki orda[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 saol yaw walla kastım kastım olmuyo yapamadım aslında ilk yaptigim oldu da sonra dedigim gibi bandwith i kat kat asmis gozukmuo resimler 2. sini arkadasa sordum o yapti becerememis.trans scroll kullanınca goremiolar mı seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 iyide siz oraya neyle(hangi charlar bi senmi?) girdiniz? bide bu yaratıklar hepsi birden gelmemesi lazım sırayla gelmiyorlar mı? ordaki yaratıklara baktım 54 lvl mage hepsini keser ama 54 demiyim 56 diyim .tek tek gelmemiş hepsi birden gelmişse mage grup lazım ass ile olmaz ölürsün direkt [Bu mesaj Milamber tarafından 26 Ağustos 2005 12:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SHARRDIM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 st3am ın bahsettiği şahıs benim zamanında forgettena girmiştim ilk kezdi adamlar dalıodu ben hep kaçıodum :D kazandım ve kutuyu açtırdım bi iki dakka sonra adamın tekini o kutuyu satarken gordum hemde 400m e içim gitmişti he bi de static nova konusuna değincem orda lich e benzer bişi war en son çıkan canavar o.o atıo static novayı ama super n. veya frost n. gorduyseniz bişi diyemem adam lwl dusmustur kesin[signature][hline]imza mimza yoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 forgotten e 32 kişi giriyor.ne anlamda kac kisi giriyo die sordun?clanca mı diyosun anlamadım?canavarlar sira ile spawn oluyorlar.dikkat ettiysen 4-5 dakka kala almisim ss leri.yani cogu canavar spawn olduktan sonra.ayrica sin lerde stealth diye bir skill var.80 saniyeligine gorunmez kalıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar