Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forgotten Temple

st3am_tr

Öne çıkan mesajlar

abi deli olacam ya 35 dk assasin ile stealth kullanarak kaldım tamam diger charlardan daha kolay ama her stealth yenileyisimde ödüm bokuma karisti.ben 35 dk hayatta kalmak zannediyodum.ama meger bütün npc leri kesmek lazımmış :(
bi kac ss

[spo1=stealth attiktan 1 saniye sonra][/spo]

[spo2=Ko hayvanat bahçesi][/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

zaman tanıyorlar 3-4 dk falan bufunu sw ni ver diye sonra notice geliyo the monsters are appearing diye.[signature][hline]Nick: st3am_tr
Clan: PaTRiot
M: 5x
NP: en son 7x idi
Job: Mage
Nation: Moradian

Hacklendi..

Nick:Suikast_tr(tr koymucaktım zamanında yaa off)
M:5x
Np:8xxx
Job:Ranger
Clan:Ozel_Harekat Timi
Weapons:Shard-Mirage Dagger
Nation:Moradian
Sosyal ağlarda paylaş

resimler gozukmuyo olabilir masallah büyük paticik ailesinden herkes baksa ücretsiz bi hosting sirketinin verdigi kücück bandwith i kat kat asar.images hack e yolliyim sunlari arkadaslar.

bu arada forgotten i bitiren bütün npc yi öldürenlere sanirim lvl 46-59 arasina green treasure kutusu lvl 60-70 arasindaki forgotten i bitirenlere de blue treasure kutusu geliyo.blue olanın success rate i daha yuksek.benim arkadasima green düşmüş.bilmeden kırmıs(yani satsaydı daha i olurdu) priest impact düşmüş :D
Sosyal ağlarda paylaş

temple evente 32 kişi girebiliyor;ben merağımdan girmiştim bi kez.54 lvl mageydim o zaman.2 klanadan baya sağlam elemanlar: frost ve süper novalarla alayını sildiler vokerlik yapıyodu warriorlar.ama sona doğru tek tek kestiler en son bi kutu çıktı gitti birine özelden ne çıktı dedim green t.. çıkmış
çok şanslıydım ölmedim sonuna kadar kaldım
Sosyal ağlarda paylaş

ewet 60 olup novayı açıp sırf para kasmak için(yani satar kasarsın patlatır satarsın)bilerek lvl düşüyolar ve bitiriyolar...[signature][hline]Stafla özenle adam kuşbaşı edilir...town'a paket servis yapılır,ücret 50 national pointtir ve KDV dahildir.bahşiş en az 100.000 coins olup kredi kartıda geçerlidir...
Sosyal ağlarda paylaş

iyide siz oraya neyle(hangi charlar bi senmi?) girdiniz? bide bu yaratıklar hepsi birden gelmemesi lazım sırayla gelmiyorlar mı? ordaki yaratıklara baktım 54 lvl mage hepsini keser ama 54 demiyim 56 diyim .tek tek gelmemiş hepsi birden gelmişse mage grup lazım ass ile olmaz ölürsün direkt

[Bu mesaj Milamber tarafından 26 Ağustos 2005 12:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

st3am ın bahsettiği şahıs benim zamanında forgettena girmiştim ilk kezdi adamlar dalıodu ben hep kaçıodum :D kazandım ve kutuyu açtırdım bi iki dakka sonra adamın tekini o kutuyu satarken gordum hemde 400m e içim gitmişti he bi de static nova konusuna değincem orda lich e benzer bişi war en son çıkan canavar o.o atıo static novayı ama super n. veya frost n. gorduyseniz bişi diyemem adam lwl dusmustur kesin[signature][hline]imza mimza yoq
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...