Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bizim hayvanlarımız normalde gül gibi geçinir.Papağınımız bahçede ağaca asılı bir şekilde durur ve köpeğimiz sağolsun diğer itleride bahçeye toplayıp çicekleri alt üst ederken kafes devrilmiş sabah köpeğin civak sesiyle uyandım bahçeye koştum kedilerimiz ve köpeğimiz bizim papağanın başında duruyordu diğer köpekte girişin eşiğinde koştum hemen öldümü diye baktım geride tırsmış duruyor diyor köpekten gittim hemen havlu aldım üstüne atmak için yoksa yakalayamam.havluyu tam atarken bizim salak köpek ben gelince bana yalanmak için geri ileri atlarken papağan o sıra kaçtı :( .Şuan çatılardan çatıya uçuyor ,kafesi toparladım pencerenin önüne koydum belki gelir diye.İnşallah geri döner.Orada 9 kedinin ve 1 köpeğin orda kuşun başında duruşunu görünce ve saldırmayıp sadece izlediklerini görünce bi garip oldum[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 mama vakti gelsin tipis tipis gelecek umarim[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 geçmiş olsun. kuşlar oldukça sadık hayvanlardır, bence kafesine en kısa sürede geri dönecektir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 eger uzun zamandir besliyorsan muhakkak gelicektir, son durum nedir bu arada_?[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 gözümün önünde canlandı bir an ortamınız.. çok hoş..[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hala gelmedi tam 1 gün oldu..Pfff dışarısı aç kedi kaynıyor zaten ölümcül sıcak var :([signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 gecmis olsun[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yazlıktayken muhabbet kuşumuz Çapkın ı balkona çıkarıyorduk ögleden sonra, kafesinde duruyor tabiki.. bir gün kafesi açıp elimle az şöyle tokatlayım diye uzattı elimi kafes içine bir anda elimn üstüne zıpladı kıvrıldı ve uçtu baya peşinden gittik direklerden direge yazlıklrın üstüne falan kondu derken gözden kayboldu hadi neyse 1 gün sonra falan bulur yolu gelir diyeektik ki o akşam fırtına çıktı aşırı bir rüzgar falan... acaip üzülmüştüm kuş a seslendiginiz isimle etrafta dolaşıp arayın bence mesela biz hep Çapkııınnn gell Çapkınnn canııımm diyorduk hatta konuşurken oda böyle diyordu hep. Belki bu sesi duyunca daha çabuk gelir size, inş geri döner[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar