Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuşum kaçtı =(

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Bizim hayvanlarımız normalde gül gibi geçinir.Papağınımız bahçede ağaca asılı bir şekilde durur ve köpeğimiz sağolsun diğer itleride bahçeye toplayıp çicekleri alt üst ederken kafes devrilmiş sabah köpeğin civak sesiyle uyandım bahçeye koştum kedilerimiz ve köpeğimiz bizim papağanın başında duruyordu diğer köpekte girişin eşiğinde koştum hemen öldümü diye baktım geride tırsmış duruyor diyor köpekten gittim hemen havlu aldım üstüne atmak için yoksa yakalayamam.havluyu tam atarken bizim salak köpek ben gelince bana yalanmak için geri ileri atlarken papağan o sıra kaçtı :( .Şuan çatılardan çatıya uçuyor ,kafesi toparladım pencerenin önüne koydum belki gelir diye.İnşallah geri döner.Orada 9 kedinin ve 1 köpeğin orda kuşun başında duruşunu görünce ve saldırmayıp sadece izlediklerini görünce bi garip oldum[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
yazlıktayken muhabbet kuşumuz Çapkın ı balkona çıkarıyorduk ögleden sonra, kafesinde duruyor tabiki..
bir gün kafesi açıp elimle az şöyle tokatlayım diye uzattı elimi kafes içine bir anda elimn üstüne zıpladı kıvrıldı ve uçtu
baya peşinden gittik direklerden direge
yazlıklrın üstüne falan kondu
derken gözden kayboldu
hadi neyse 1 gün sonra falan bulur yolu gelir diyeektik ki o akşam fırtına çıktı aşırı bir rüzgar falan...
acaip üzülmüştüm

kuş a seslendiginiz isimle etrafta dolaşıp arayın bence
mesela biz hep
Çapkııınnn gell Çapkınnn canııımm diyorduk
hatta konuşurken oda böyle diyordu hep.
Belki bu sesi duyunca daha çabuk gelir size, inş geri döner[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...