Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

download frozen throne

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oh be
aşkım blizzard :)
(kızarkadaşım duymasın :P:P)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Mesaj tarihi:
ya nasıl indirouz o siteden yapamadım download falan yok orda 4 dosya var ya onları mı çekicez[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor

May the force be with you!
Mesaj tarihi:
emule ya da edonkeyin var mı+[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Mesaj tarihi:
ben emule tavsiye ederim
edonkey çok yavaştı bu kat kat daha hızlı[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

Mesaj tarihi:
ya bunların hepsi bende deli yavaş çalışıyo ya ühü:([hline]Sen ağlama dayanamam
Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam
Al yüreğim senin olsun
Yüreğim bende kalırsa yaşayamam

Mesaj tarihi:
Bir günde ancak eMule ile ~150 MB'ı geldi.. Eh bir hayli yavaş..

Trigun'ları evimden günde ~1-1.5GB gibi bir hızla indiriyordum oysaki. Eh mldonkey ve emule'nin bir kere daha farkını gördük sanıyorum. :) ( Ha tabii acayip bir sıra olabilir, ama normalde bile Trigun'larda 500 Source olmamıştı )[hline]
-ee
Mesaj tarihi:
sırama nerden bakıyorum???emule var bende[hline]It's now or never,
Come hold me tight
Kiss me my darling,
Be mine tonight
Tomorrow will be too late,
It's now or never
My love won't wait.
Elvis Presley

Mesaj tarihi:
Downlad ettiğiniz dosyanın üzerine tıklıyorsunuz ( eMule Transfer de ), sonra o dosya için tüm bağlı olduğunuz kullanıcıları sıralıyor. Orada Queue 1500 gibi yazan şeyler var. İşte o 1500, senin adamın upload sırasında 1500. olduğunu gösteriyor.[hline]
-ee
Mesaj tarihi:
E zaten işyerindeki windows ta emule kurulu. Emule'ninde glibc veya libc versionu yok bildiğim kadarıyla. Sadece win32. ( Yanlışım varsa düzeltin. )

Ha ama mldonkey demişsen, evet win32 'si bir hayli sorunlu.[hline]
-ee
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...