RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 war3x:ft sharereactor'a geldi bugün itibariyle.. burdan indirebilirsiniz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 oh be aşkım blizzard :) (kızarkadaşım duymasın :P:P)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ya nasıl indirouz o siteden yapamadım download falan yok orda 4 dosya var ya onları mı çekicez[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 emule ya da edonkeyin var mı+[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 şu programlardan birini kullanman gerekli: eDonkey2000 eMule OverNet mldonkey[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ben emule tavsiye ederim edonkey çok yavaştı bu kat kat daha hızlı[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ya bunların hepsi bende deli yavaş çalışıyo ya ühü:([hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 sıra beklemen lazım.. öyle hemen indirmeye başlamıyo. emule'de kaçıncı sırada olduğunu görebiliyosun herbir source için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: RogueNoir, 23 June 2003 15:46 tarihinde demiş ki: şu programlardan birini kullanman gerekli: eDonkey2000 eMule OverNet mldonkey[hline] nerden indiriyoruz bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Bir günde ancak eMule ile ~150 MB'ı geldi.. Eh bir hayli yavaş.. Trigun'ları evimden günde ~1-1.5GB gibi bir hızla indiriyordum oysaki. Eh mldonkey ve emule'nin bir kere daha farkını gördük sanıyorum. :) ( Ha tabii acayip bir sıra olabilir, ama normalde bile Trigun'larda 500 Source olmamıştı )[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 sırama nerden bakıyorum???emule var bende[hline]It's now or never, Come hold me tight Kiss me my darling, Be mine tonight Tomorrow will be too late, It's now or never My love won't wait. Elvis Presley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Downlad ettiğiniz dosyanın üzerine tıklıyorsunuz ( eMule Transfer de ), sonra o dosya için tüm bağlı olduğunuz kullanıcıları sıralıyor. Orada Queue 1500 gibi yazan şeyler var. İşte o 1500, senin adamın upload sırasında 1500. olduğunu gösteriyor.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 programları dl etmek için: edonkey emule overnet mldonkey sharky, emule'ün win32 versiyonu stable diilmi, neden kullanmıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 E zaten işyerindeki windows ta emule kurulu. Emule'ninde glibc veya libc versionu yok bildiğim kadarıyla. Sadece win32. ( Yanlışım varsa düzeltin. ) Ha ama mldonkey demişsen, evet win32 'si bir hayli sorunlu.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ha evet mldonkey demek istemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 free w3x full server bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 bende DC++ tavsiye ediim.. Bu programla bayya oyun indirdim şimdiye kadar..Frozen Throne oynunu geçen hafta indirmiştim, yer olmadığı için henüz kuramadım ama :( http://dcplusplus.sourceforge.net/index.php?page=download[hline]Dimi Cevat abi (evet) [Bu mesaj Ozan tarafından 05 July 2003 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 540mb indiricegine git bi kopya cdsini al yani kaç gun surer[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar