MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yatarken uyguladığınız prensipleriniz felan var mı? Mesela ben kesinlikle duvara karşı uyuyamam saplantıdır bende.. Çünkü küçükken bi film izlemiştim adamın arkasından öldürüyolardı.. Bir de düz yukarı bakarak uyuyamam genelde. Yine bi film de alttan matkapla delerek yatağı adamın boğazını deliyolardır.. Mesela küçükken yatağa geçerken saniye sayardım, 10 dan geriye sayardım.. Gece tuvalete giderken de oyle.. Bazen işim uzun sürerdi aynı saniyeyi sayrdım. Sanki saniye bitince öcü gelecek zannederdim.. Ama düz yukarı bakma duvara bakma saplantısı halen var.. Sadece diğer tarfa bakarak uyurum... Sonra yatağın ısıtılmasından nefret ederim.. En sevdiğim şey yatağın soğuk olması olayıdır.. Yatağa onun için ilk ben girmeyi tercih ederim soğuk soğuk insanı ferahlatır.. Sonra illa üstüme bişi sermme lazı. 40 derece sıcaklıkda olsa bi pike sererim.. Yani vücuduma bişi değmeden uyuyamam.. (çekmeyin başka yerlere) sizin var mı takıntılarınız boyle?[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bacak arasına yastık vb bişeler koymadan uyuyamam,bide yastıksız uyuyamam,bide sıcaksa çorapla uyuyamam[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Gözlerim uykusuzluktan kapanacak hale gelmeden uyuyamam. O hale geldikten sonrada prensip filan kalmıyor. :) edit: Yazım hataları [Bu mesaj Selamon tarafından 25 Ağustos 2005 04:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 evet o duvara karşı uyuyamama olayı bende de var. anlam veremiyorum sanki duvara bakarken odaya biri gircek arkamdan bişi yapçak hissine kapılıyorum. yastığımın hep soğuk olmasını severim bu yüzden uyumadığım süre içersinde sürekli ters çevirip dururum yastığı. bir de yatağımda asla uyuyamam yatarım hep düşünürüm sabaha kadar sürer bu en son gözlerimden yaş gelir o zaman insafa gelir beynim, uyur. buna rağmen bizim salondaki uzun koltuk büyülüdür. uykudan yeni kalksam yatsam yine uykum gelir. zor gecelerimin kurtarıcısı uzun koltuk, en iyi arkadaşım.[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bir şeylere sarılma hastalığım var. Yalnız yatıyorsam yastığı yan çevirip ona sarılarak uyurum, kız arkadaşımla uyuyorsam ona sarılarak uyurum. Sabah uyandığımda yataktan çıkmadan sigara içerim bir tane. Yatakta uyandığım o an taana bakarak sigara içmek büyük bir keyiftir ve ritüel haline gelmiştir benim için.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 pike konusu aynıyız:) üstümde kazak tulum olsun gene örtüsüz yatamam. evet kapıya sırtımı dönemem bende. kapı herzaman önümde durmalı. film izleme bidaha sen:D. ayrıca duvara ayak dayarım komşular dann dann dann gece 3 de uyanır.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Üzerimde herhangi bi bişi olmadan hayatan uyuyamam(yorgan,battaniye,Pike)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ha ayrıca ışıklar açık uyurum ve televizyon yada radyo açık olmalı korktuğumdan falan değil bir ses bir görüntü olmalı zaten uykusuzluk çeken bir insanımdır.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ayakta bile uyurum valla =)[signature][hline]#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: MartinLGore, 25 Ağustos 2005 04:55 tarihinde demiş ki: Sonra illa üstüme bişi sermme lazı. 40 derece sıcaklıkda olsa bi pike sererim.. Yani vücuduma bişi değmeden uyuyamam.. küçüklükten beri var bu bende. antalya'nın bilmemkaç derecelik yaz sıcağında pike örtündüğümü bilirim yani o derece. yana dönerek uyuyamam pek, kalbim sıkışıyormuş gibi gelir, sırtüstü yatarım. bi de sırtüstü yatarken sağ bacağım havada olur. havada derken, yukarı doğru kıvırırım yani bacağımı. hiç de devrilmez, tam dengede durur. öyle uyurum sonra.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Antimodes52, 25 Ağustos 2005 05:00 tarihinde demiş ki: Ha ayrıca ışıklar açık uyurum ve televizyon yada radyo açık olmalı korktuğumdan falan değil bir ses bir görüntü olmalı zaten uykusuzluk çeken bir insanımdır. Ben 100mumluk ampül açıkken uyurdum. Sonra göz doktoru retinada çok fazla ölü hücre olduğunu geceleri yatarken ışığı kapatmamı söledi:) (anaa nerden biliyo ya falan diye tepki verdim hatta.) Artık ışığı kapatıyoruz mecbur. çok zararlıymış. Gece uyurken göze ışık girmediği zaman göz kendini yenilermiymiş neymiş. Gözünü kapatsanda o gelen ışık engelliyormuş.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: -DoruK-, 25 Ağustos 2005 04:59 tarihinde demiş ki: evet o duvara karşı uyuyamama olayı bende de var. anlam veremiyorum sanki duvara bakarken odaya biri gircek arkamdan bişi yapçak hissine kapılıyorum. yastığımın hep soğuk olmasını severim bu yüzden uyumadığım süre içersinde sürekli ters çevirip dururum yastığı. bir de yatağımda asla uyuyamam yatarım hep düşünürüm sabaha kadar sürer bu en son gözlerimden yaş gelir o zaman insafa gelir beynim, uyur. buna rağmen bizim salondaki uzun koltuk büyülüdür. uykudan yeni kalksam yatsam yine uykum gelir. zor gecelerimin kurtarıcısı uzun koltuk, en iyi arkadaşım. haha aynısı hepsi.. yastığı çevirme, kanepe olayı falan... düşğnme olayı çok fena.. ya ben bi de hep bişileri opsrgularım yatarken.. Varsa ilişkimi tanrıyı bi sürü şeyi.. ynai illa sorgulancak bişi bulurum bi bakarım sbaah olmuş..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Işığı kapatmadan uyuyamazdım artık arada bi kapatıyorum ama genelde açık, her şekilde yana bakmak kaydı ile uyurum.. sıcak yataa asla yatmam.. Pike yorgan nolursa olsun üstümde olmalı.. elimi yastıgın altına atarım sürekli.. elbise ile uyuyamam kaşınırım.. istediim zaman uyuyabilirim 13 saat uyuyup 1 saat kalıp tekrar 13 saat uyuma özelliğim aynı zamanda 3 gün uyumadan ayakta durma özelliğimde mevcut..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 @MartinLGore; valla aynen öyle filozof kesiliyorum yatağa yatınca. sağa dön sola dön yakamı bırakmıyo düşünceler. o yüzden erken yatmayı sevmiyorum uyuyamayacağımı bildiğimden[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var [Bu mesaj -DoruK- tarafından 25 Ağustos 2005 05:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Chemical, 25 Ağustos 2005 05:02 tarihinde demiş ki: Ben 100mumluk ampül açıkken uyurdum. Sonra göz doktoru retinada çok fazla ölü hücre olduğunu geceleri yatarken ışığı kapatmamı söledi:) (anaa nerden biliyo ya falan diye tepki verdim hatta.) Artık ışığı kapatıyoruz mecbur. çok zararlıymış. Gece uyurken göze ışık girmediği zaman göz kendini yenilermiymiş neymiş. Gözünü kapatsanda o gelen ışık engelliyormuş. Biliyorum onu başkası da söylemişti ancak şöyle de bir durum var ki ruh sağlığı mı önemli göz sağlığı mı deince ruh diyorum ben eheh. Cidden uykusuzluk çeken bir insanım yani okul zamanı 2-3 civarı yatıp 5:50'de uyandırılan biri olarak söylüyorum televizyonum ışığım olmasa kafayı yerim o kadar saatte.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 favorim bir el yukarda diğer el assa doru, yüzüstü olaraktan uyumak. aynı bu filmlerde ki yere tebeşirle çizilen ölü resmi gibin. said: -DoruK-, 25 Ağustos 2005 04:59 tarihinde demiş ki: buna rağmen bizim salondaki uzun koltuk büyülüdür. uykudan yeni kalksam yatsam yine uykum gelir. zor gecelerimin kurtarıcısı uzun koltuk, en iyi arkadaşım. aha aynen! salon koltuklarında bişi var. sert diye midir nedir.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sert şeyleri seviyosun galiba :P[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yastığa sarılarak uyuyorum ama bunu niye soluyosam burda :-? bide ustumde bişi varsa yokgan pike fln bacaklarmının arasına alıyorum yoksa dizlerim birbirine yapışıo ıyk[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben ayaklarımın arasına bir yastık koyar ve sürekli ayağmı bir ileri bir eri kıpırdatırım :D ve küçükken buna "bacak bacak" demişim adı öyle kaldığı araya koyduğum yastığada bacak yastığı derim eheh :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ayaklarımı duvara dayarım,yastıksız yatamam fakat uyandığımda başımın altında pek yastık olmaz :-p,müzikle yatmayı severim genelde öyle böm böm boş boş uyuyamam birde böyle uyku tamamen bastırdıktan sonra yatabilirim anca yoksa 4 saat yatakta gözlerim kapalı beklediğim bile oldu[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yattığım yerin temiz olmasına dikkat ederim :-P Çok bir şeye dikkat etmem...Yastık çok kalın olmasın, çıkışlar sağ taraftan olsun. Aksi halde sabahleyin duvara çifte atıyorum! Mümkünse zifiri karanlık olsun...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ben çok az uykuyla yaşayabilen ve bundan rahatsız olmayan bir insanım..genel olarak 5-6 saatlik uyku benim için fixtir..Bu yüzen genel olara 1 2 gibi yatıp 7 8 gibi kalkabilirim.... Yüz üstü yatarken bir kolum yastığın altından geçerek yukardan çıkmalı ve kıvrılmalıdır.(soğukluk hissi süper) yastığım ve yatağım soğuk olmalıdır.Bir bacağım soğuk duvara deymelidir.Oda da hiç ışık ve ses olmaması tercihimdir.(geneldede olmaz zaten)Sırt üstü yatarken bacak bacak üstüne atarım(ama bileğimi koyarım..hani tam kadınların yaptığı modda değil..o yatarken çok rahatsız ediyo,gerçi oturuken de o şekilde atılmaz ya :P ) Öyle bir şeyler işte...Uykum çok yoksa her insan gibi bende paranoya yaparım...Eğer sırt üstüysem gelip bir yaratığın üstüme çıkıp beni boğacağını düşünürüm..Eğer yüz üstüysem birinin sırtımdan saldıracağını düşünürüm..Eğer yan yatıyorsam(nadirdir) yatağın altındaki yaratıkları hayalimde canlandırırm....Korkmayı seviyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 okul vaktinde gece 2de yatıp 6.5'da kalkıp 2.derste uyuya kalan bir cinstim diyebilirim :D[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben yastıklı uyuyamam yastıksız uyurum[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yastık yüksek bişi olmıcak. ayrıca içerde mutlaka serin bi hava olacak. ve o kahverengi ayıcığım olmadan uyuyamam :D ciddiyim her pozisyonda uyurum :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar