Alis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 var ama sun deil ..[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 alis al sen bunu meteorolojide kullanılabilir hatta direk marsdaki fırtınalar bulutlar filan :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bunu alirsam hosta alirim :) veya bilmem blizzard ile anlasip TR WoW veya EA ile anlasip Uo veya tonlarca sey acarim zaten..[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 zaten bundan alıp en baba FREE UO serverı benim gelin kénkss dicem ben [Bu mesaj slayer__ tarafından 26 Ağustos 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben free yapmazdim :) ama tum oyunlari hizmet ederdim.. her hizmetin karsiligi vardir..[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Wispy, 26 Ağustos 2005 01:34 tarihinde demiş ki: Wow çalışır mı diyen insanlara Blizzard da böyle server makina varsa ne olayım +500[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ultima online uçardır herhalde bunla, dandik bir ekran kartı olsa bile :) ben isterdim böyle birşeyi. sanırım 2100 yıllarında bu tarz minik aletlere sahip oluruz :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 olamazsın. okdr uzun yaşıyabilceini sanmıyorum:D[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Alis, 26 Ağustos 2005 02:00 tarihinde demiş ki: ben free yapmazdim :) ama tum oyunlari hizmet ederdim.. her hizmetin karsiligi vardir.. o parayı çıkarmak için kaça satacaksın merak ettim :)[signature][hline]bakın bu linki koyuyorum buraya Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 eger osi ile anlasma yaparsam veya client basi 18 $ alirsam sen merak etme 1 sene sonunda 2.ci sunucuyu almis olurum hataga 3 cusu icin siparisini verirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yapma eskidendi o uo günleri hem bunun bw parasıda var adam sana 18$ niçin versin kendi karı nerde fln filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bu yuzden kendi oyunumuzu yapioruz ya :) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar