Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Şimdi.. dün gece başıma gelen olay: Uyumaya çalışıodum.. televizon açıktı karşımda. sora daldım hafif bi rüya görmeye başladım rüyamdada aynı yerde uyumaya çalışırken televizyon açıktı. aklımdan bi müzik geçiodu o kadar net geçioduki televizondan geldini sanıodum. televizonun sesini açmak istedim [bunların hepsi rüyada oluyo] ve sesini açtımda gerçekten de o müzik çalıyodu. İşte bundan sona ilginç bişiler oldu elim kumandanın ses açma tuşunun üstünde hareketsiz kaldı ve birden hareket edememeye başlayıp her tarafı gri renk çizgiler halinde görmeye başladım. İstesemde hareket edemiodum elektrikli bişi beni engellio gibiydi. Ardından uyanmalıyım dedim orda rüya deil gibiydi ama uyanamıodum. Bi kere daha dedim aynı şeyi ve pat diye uyandım.. Şimdi bu garip şey nedir?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 rüyadır.uyanık olsan o anda karabasan dicem ama..yok uyuyomuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 halk arasında karabasan tabir edilen ama aslında bilimsel bi açıklaması olan bi durum bu..okumustm bi yerlerde ne olduunu lakin tam hatırlayamiorum şimdi..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 karabasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ben biliyorum onu REM uykusu sırasında uyanırsan vücut o an felç olduğu için hareket edemiosun bu mu yani şimdi benim yaşadım şey.. beni ne uyardı onu merak ediorum.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Karabasan değil bu sığ uykuda derin rüya görmekle alakalı bir şey . Karabasan omurilik felcidir . Beynin algılayamamış derin rüya gördüğün için olayı .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 benede bi keresinde ruyamda odamda uyurken cıglık sesleri duyuodum.birden uyandım.acaba kendimmi bagrıyorum die şöle hafif bagırdım benim sesim degildi.rüyadır dedim kafamı koyuodum ki bi adam inlemeye basladı.ses nerden geliodu bilmiyorum ama adam beyazın psikopat tiplemesi varya onun gibi ses cıkarıodu.kitlendim hareket edemedim.adam 2-3dk bagırdı öle sora uyudum tekrar olayı cozemeden[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 vucudun felc olmasi cok kotu oluyor uyku-uyaniklik safhasi arasinda,delirecek gibi oluyor insan.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Xaenin, 26 Ağustos 2005 01:17 tarihinde demiş ki: Karabasan değil bu sığ uykuda derin rüya görmekle alakalı bir şey . Karabasan omurilik felcidir . Beynin algılayamamış derin rüya gördüğün için olayı . Nası ya açıklık getir biraz.. Omurilik felç olunca bütün vücut mu etkilenio?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bilinçaltları patlama yaşıyo sıcaktan ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Siamon, 26 Ağustos 2005 01:19 tarihinde demiş ki: said: Xaenin, 26 Ağustos 2005 01:17 tarihinde demiş ki: Karabasan değil bu sığ uykuda derin rüya görmekle alakalı bir şey . Karabasan omurilik felcidir . Beynin algılayamamış derin rüya gördüğün için olayı . Nası ya açıklık getir biraz.. Omurilik felç olunca bütün vücut mu etkilenio? Ya dümdüz yatarsan omuriliğin bir yerden sonra kitleniyor . Ordaki sinirlerde beyni uyaramıyor sanırım o yüzden bir süre . Bilinçaltını etkiliyor hatta genelde uyanınca da kıpırdayamama durumu oluyor . Sinirlere tekrar uyarı vermek için de bi elektrik lazım o da başkasının dokunmasıyla gerçekleşiyor . Başkası dokunmazsa da oluyor bana 1 kere geldi çok kötüydü zaten ondan sonra tavana bakarak düz uyuyamadım .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 E peki ben o sürede hareketsiz kaldım bana 3-5 saniye gibi geldi aslında daha mı uzundu?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ya gördüğün rüyanın en uzunu 6 saniye sürüyor zaten sen saatler boyu rüyada gibi hissetsen de . Seninki karabasan değil ya koltukta uyuduğun için uyku çok derin değildi muhtemelen ama çok yorgun olabilirsin öyle bi durumda da direk karşında izlediğin dinlediğin şey bilinçaltındakiyle birleşebilir... Ne garip şey insan beyni ya .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bende cok gorururum karabasan. bole yatagımda donup kalmısım hareket edemiorum , ailemı felan kapının onunden gecerken goruorum bagırıorum felan benı duymuo sonra bi adam gelıo yanıma ole... bida bi dua okuyunca kalkıomusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bilimle inancı karıştırmayın arkadaşım çüş .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 siamon sen rüyanda felç oldun dimi.sonuçta uyandın.karabasan da uyanıyosun resmen.gözlerini açıyosun.ama felç oluyosun.öle kalıyosun bi süre.kitleniyon.sonra çözülüyon.bunu sebebide şumuş sanırım bende ekşi de okumuştum.uykunun rem diye tabir edilen bölümünde beyin bütün vücudu kitliyo ki vücut saçma sapan hareketler yapmasın.hani rüyadaki hareketleri yapmayalım diye.eğer yaparsak ohooo... neyse.konuya döneyiim.işte o anda olurda uyanırsan ki böle bi ihtimal var.uyanıyosun normal.ama vüvudun kitli bi biçimde uyanıyosun.sonra işte gerisini biliyon zaten.:Dekşi deki arkadaş ne kadar doğru yazmıştır bilemem ama mantıklı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 x16 hızlandırılmış gibi konuşmuşsun maşallah .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Xaenin, 26 Ağustos 2005 01:30 tarihinde demiş ki: Bilimle inancı karıştırmayın arkadaşım çüş . eyyvvaah![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Uyku Felci : çok sık olmasa da görülebilen bir durumdur. kişi uyurken bir sebepten dolayı uyanmaya yeltenir, bu bir rüya yada dış etkenler olabilir, uyandığı vakit bilinci son derece yerindedir ama farkeder ki hareket edemez, hiç bir şekilde parmağını bile oynatamaz yada ses çıkaramaz, çok sinir bozucu ve korkutucu bir durumdur, nekadar sürecek diye beklenilir, sakin olunmalıdır, 10-15 sn. sürer bir şekilde, sonra serbest kalınır... tıp bu tecrübenin yaşanmasının sebebini, insan uyandıktan sonra beyninin bazı kısımlarının uyanamaması ve bu kısımların yapması gereken görevlerini yerine getirememesi olarak açıklamaktadır ek$i...[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Karakans, 26 Ağustos 2005 01:29 tarihinde demiş ki: bende cok gorururum karabasan. bole yatagımda donup kalmısım hareket edemiorum , ailemı felan kapının onunden gecerken goruorum bagırıorum felan benı duymuo sonra bi adam gelıo yanıma ole... bida bi dua okuyunca kalkıomusun ? İlginç ama evet.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bir de benim merak ettim şey neden herşeyi gri renk gördüm? [siyah beyaz filmler gibi gri deildi gri çizgiler gördüm][signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bilinçaltını açıklayabilseydik zaten burda olmazdık heh .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Siamon, 26 Ağustos 2005 01:12 tarihinde demiş ki: Şimdi.. dün gece başıma gelen olay: Uyumaya çalışıodum.. televizon açıktı karşımda. sora daldım hafif bi rüya görmeye başladım rüyamdada aynı yerde uyumaya çalışırken televizyon açıktı. aklımdan bi müzik geçiodu o kadar net geçioduki televizondan geldini sanıodum. televizonun sesini açmak istedim [bunların hepsi rüyada oluyo] ve sesini açtımda gerçekten de o müzik çalıyodu. İşte bundan sona ilginç bişiler oldu elim kumandanın ses açma tuşunun üstünde hareketsiz kaldı ve birden hareket edememeye başlayıp her tarafı gri renk çizgiler halinde görmeye başladım. İstesemde hareket edemiodum elektrikli bişi beni engellio gibiydi. Ardından uyanmalıyım dedim orda rüya deil gibiydi ama uyanamıodum. Bi kere daha dedim aynı şeyi ve pat diye uyandım.. Şimdi bu garip şey nedir? Küçükken birde duvara karşı filmini izleseydin halin haraptı.[signature][hline]By Neron Neron, 12 Ağustos 2005, 17:25 tarihinde kendi kendine demiş ki : Aşk oyunu buna derler güzelim, seçmelisin birini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Siamon, 26 Ağustos 2005 01:40 tarihinde demiş ki: said: Karakans, 26 Ağustos 2005 01:29 tarihinde demiş ki: bende cok gorururum karabasan. bole yatagımda donup kalmısım hareket edemiorum , ailemı felan kapının onunden gecerken goruorum bagırıorum felan benı duymuo sonra bi adam gelıo yanıma ole... bida bi dua okuyunca kalkıomusun ? İlginç ama evet. Ne alaka duayla ben anlamadım ... Önemli olan uyandığının farkına varması beynin . Ali topu tut desen de uyanırsın . Diyebilmek önemli ...[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Panik-korku karışımının sonucu.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar