Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En kaliteli Takım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben galatasaraylıyım ama taraf tutmadan degerlendirdiimde yine galatasarayın kaliteli futbol oynadıgını dusunuorm.. ama gercekten tarafsız elestirdim[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Mesaj tarihi:
Bizim takım bence.

Lock Pls.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
Türkiye liginde kaç takımın maçını 90 dk izlediniz ki? 90 sn'lik özeti seyrederek 90 dk'lık analiz yapmak biraz zor.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
said:
elektrot, 23 Ağustos 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
Türkiye liginde kaç takımın maçını 90 dk izlediniz ki? 90 sn'lik özeti seyrederek 90 dk'lık analiz yapmak biraz zor.

katiliyorum[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Mesaj tarihi:
Her üç haftada bir En kaliteli takım konusu açacaksak işimiz var.
Sorunun cevabı ise 3 haftadır en kaliteli top oynayan takım B.B. Ankaraspor'dur.[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
kalite göreceli bi kavram...

sizi mantığınız biraz tikky mantığı olmuş.. "etiketi iyi o zaman kalitelidir..."[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
Mesaj tarihi:
said:
tunch, 23 Ağustos 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
kalite göreceli bi kavram...

sizi mantığınız biraz tikky mantığı olmuş.. "etiketi iyi o zaman kalitelidir..."

+1[signature][hline]Öhm
  • Yeni Oluştur...