noxite Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 türkiye liginde geçtiğimiz 3 haftaya bakarsak en kaliteli takim hangisi sizce... ? bana sorarsaniz Beşiktaş..[signature][hline]Öhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Beşiktaşlımısın? : Evet Anlamı kalmadı kendi tuttuğun takıma oy olmasın[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kralsak sucumuz ne abi ... sence kim , onu soyle benimkini eleştirme[signature][hline]Öhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bende Beşiktaşlıyım bencede Beşiktaş[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ben galatasaraylıyım ama taraf tutmadan degerlendirdiimde yine galatasarayın kaliteli futbol oynadıgını dusunuorm.. ama gercekten tarafsız elestirdim[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 beşiktaş[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: ovchinnikov, 22 Ağustos 2005 23:54 tarihinde demiş ki: ei oynayan degil dahacok puan toplayan sampiyon oluo :) kim şampion olcak demio iyi oynıyan dio. ayrıca trabzonda fena deil bence.[signature][hline]efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bizim takım bence. Lock Pls.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Herkesin kendi tuttuğu takım. Sene sonunda sampiyonluk kupasına uzanacak olan takım. Laboratuvar ortamında Gram boyasıyla boyanmayan takım.. yok böyle bişii[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Türkiye liginde kaç takımın maçını 90 dk izlediniz ki? 90 sn'lik özeti seyrederek 90 dk'lık analiz yapmak biraz zor.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: elektrot, 23 Ağustos 2005 00:24 tarihinde demiş ki: Türkiye liginde kaç takımın maçını 90 dk izlediniz ki? 90 sn'lik özeti seyrederek 90 dk'lık analiz yapmak biraz zor. katiliyorum[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Göztepe[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 caykuru rize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: -DoruK-, 23 Ağustos 2005 02:52 tarihinde demiş ki: Göztepe 21 yasindan buyuk adam warmi göz gözde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Siirt köy hizmetleri.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Her üç haftada bir En kaliteli takım konusu açacaksak işimiz var. Sorunun cevabı ise 3 haftadır en kaliteli top oynayan takım B.B. Ankaraspor'dur.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anarkh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 GALATASARAY tabii kiii........[signature][hline]YaLaN dOsTuM AŞK dİe BİŞİ yooooooooooooookkk!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 trabzonda gercektn gusel top oynuo [Bu mesaj alukard666 tarafından 23 Ağustos 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bu forumun admin i yok galiba hala açık[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kaliteli diyor en iyi oynayan demiyor. alex anelka ... Fenerbahçe...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 tsliyim gs iyi oynuyor yeni bir transfer yaparsa cok daha iyi olur.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Fistan, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: kaliteli diyor en iyi oynayan demiyor. alex anelka ... Fenerbahçe... Evet kalite deniyor.. tartısmaya gerek yok Fenerhabce.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kalite göreceli bi kavram... sizi mantığınız biraz tikky mantığı olmuş.. "etiketi iyi o zaman kalitelidir..."[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: tunch, 23 Ağustos 2005 17:04 tarihinde demiş ki: kalite göreceli bi kavram... sizi mantığınız biraz tikky mantığı olmuş.. "etiketi iyi o zaman kalitelidir..." +1[signature][hline]Öhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar