Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sam, azmo ve bombacimulayim (liquid) den olusan cilgin 3lu partisi dun aksam saatlerinde bodrumun yakinlarinda bulunan oasis alisveris merkezinde gerceklestirmistir, 2 gun icinde falan resimleri yollarim insallah ama oyle yazayim dedim arsivde bulunsun. sam ve likit'e burdan selamlar mucx yavrular.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 körfeze gitseydiniz:D[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Oh oh Tatil yapın siz! Antalya yolları yok mu bu yaz Azmo?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 azmo dayı sağolsun böyle bir buluşma ayarlanmasına vesile oldu, oturduk sohbet ettik, yedik, içtik filan bayağı eğlendik. fakat bombacı bey hayli suspus biriymiş, azmo kurtardı geceyi.. :-) gecenin bombası ise bombacı'nın babamın cep telini arayıp şu diyalogun geçmesiydi: - efendim? - ben bombacı - ben de falanca *telefon kapanır*[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Sam, 26 Ağustos 2005 03:55 tarihinde demiş ki: fakat bombacı bey hayli suspus biriymiş - efendim? - ben bombacı - ben de falanca *telefon kapanır* hahaha süfer halı saha macı yapacagımız gün bombacı kaleci olucaktı iskelede bulustuk ordan sahaya yürüdük falan filan gün boyunca 3 cümle kurdu bombacı sonra maç bitti dagıldık :) kerpetenle bile laf alamıyoruz agzından hehe forumda + chatte aktif ama reelde feci sus pus :)[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Buluşma-Event Mini Bodrum Zirvesi v1.1b × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 azmo dayı sağolsun böyle bir buluşma ayarlanmasına vesile oldu, oturduk sohbet ettik, yedik, içtik filan bayağı eğlendik. fakat bombacı bey hayli suspus biriymiş, azmo kurtardı geceyi.. :-) gecenin bombası ise bombacı'nın babamın cep telini arayıp şu diyalogun geçmesiydi: - efendim? - ben bombacı - ben de falanca *telefon kapanır*[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Sam, 26 Ağustos 2005 03:55 tarihinde demiş ki: fakat bombacı bey hayli suspus biriymiş - efendim? - ben bombacı - ben de falanca *telefon kapanır* hahaha süfer halı saha macı yapacagımız gün bombacı kaleci olucaktı iskelede bulustuk ordan sahaya yürüdük falan filan gün boyunca 3 cümle kurdu bombacı sonra maç bitti dagıldık :) kerpetenle bile laf alamıyoruz agzından hehe forumda + chatte aktif ama reelde feci sus pus :)[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar