Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mini Bodrum Zirvesi v1.1b

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

sam, azmo ve bombacimulayim (liquid) den olusan cilgin 3lu partisi dun aksam saatlerinde bodrumun yakinlarinda bulunan oasis alisveris merkezinde gerceklestirmistir, 2 gun icinde falan resimleri yollarim insallah ama oyle yazayim dedim arsivde bulunsun.

sam ve likit'e burdan selamlar mucx yavrular.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi!
Sosyal ağlarda paylaş

Oh oh Tatil yapın siz!
Antalya yolları yok mu bu yaz Azmo?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Sosyal ağlarda paylaş

azmo dayı sağolsun böyle bir buluşma ayarlanmasına vesile oldu, oturduk sohbet ettik, yedik, içtik filan bayağı eğlendik. fakat bombacı bey hayli suspus biriymiş, azmo kurtardı geceyi.. :-)

gecenin bombası ise bombacı'nın babamın cep telini arayıp şu diyalogun geçmesiydi:

- efendim?
- ben bombacı
- ben de falanca
*telefon kapanır*[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Sam, 26 Ağustos 2005 03:55 tarihinde demiş ki:
fakat bombacı bey hayli suspus biriymiş
- efendim?
- ben bombacı
- ben de falanca
*telefon kapanır*

hahaha süfer
halı saha macı yapacagımız gün bombacı kaleci olucaktı
iskelede bulustuk ordan sahaya yürüdük falan filan gün boyunca 3 cümle kurdu bombacı sonra maç bitti dagıldık :)

kerpetenle bile laf alamıyoruz agzından hehe
forumda + chatte aktif ama reelde feci sus pus :)[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...