Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

--Majesty -- Sevenler

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Bende bir tek internetten indirdiğim ek bölümde ve legendary heroes bölümünde takılıyor.Bu arada lafı gelmişken sorayım,bu legendary heroes bölümünü geçebilen var mı?İşkence gibi 30 gün sınır koymuşlar şaka gibi.Her barrow yıkıldığında çıkan sürüsüyle troll,greater gorgon,dragon,golem filan cabası... =(
Sosyal ağlarda paylaş

lol ben o bölümü advanced sanıp beginner'dan hemen sonra oynadım, kendi kendime "ulan ne biçim advanced bu, load ettiğim advanced olmazdı amma paslanmışım ha" dedim. (:P)

yalnız ben dragon filan gelmeden bitirmiştim, bu yeni majesty bölümlerinin çoğunda lvl2 kale yaptıktan sonra 3 tane marketplace yapmaya odaklandım. iyi para akıyor hepsi upgrade olunca, kalenin ağzına veya outpost'a yakın olmaları önemli ama yoksa yolda kesin geberiyor vergi memuru. sonrasında bölümün zorlaşmasına göre yaptıklarım: (karışık sıra elbette ve hepsinden birer tane ile başlayıp)

- 2 ila 3 warriors' guild (paladin çünkü imaj hiçbirşey, kanun herşeydir, 4 yaptığım oldu master bölümde)
- temple to dauros (ağır magic kullanan düşmanlar varsa daha çok)
- 1 ila 2 wizards guild (master bölümlerde 3 yaptığım da oldu)
- 3 ila 4 temple to agrela (evlerinde oturmasa sinead o'connor kuzenleri)
- 1 rangers' guild (lvl2 kale için, paso geberiyorlar çok gereksiz lair keşfetmek lazım değilse bölümde)
- magic ağırlıklı düşman varsa 1 dwarf settlement
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...