Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 sonra 50 dolar diye kızma bize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 haha yok :) artik blog filan okicam review olarak, gamespot filan yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 evil.. has won.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Çok ilginç normal camp. sorunsuz gibi(arada çöküyo) ama exp camp. e girdiğim anda çöküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 bende cökmüyo ama tabiki ben kaliteli marka kullnıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 kaliteli derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Bende bir tek internetten indirdiğim ek bölümde ve legendary heroes bölümünde takılıyor.Bu arada lafı gelmişken sorayım,bu legendary heroes bölümünü geçebilen var mı?İşkence gibi 30 gün sınır koymuşlar şaka gibi.Her barrow yıkıldığında çıkan sürüsüyle troll,greater gorgon,dragon,golem filan cabası... =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 iki kere sıfırdan uğraştım ama bitiremedim ben de, ilerde tekrar bakarım belki. bir de guild yapılamayan bölümle uğraşmadım ilk "i'm meltinnggg"i duyduktan sonra heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Jadelith said: majesty 2 geliyor oley : ) Şaka maka başlamış sonradan iptal etmişler ss eri gördükten sonra iyikide etmişler dedim 3d'ye geçişte kaç tane oyun katledildi saymakla bitmez....Gamespot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 legandery hereos'u bende gecemiyorum, sacma sapan zor, hayır rangerlar dlaglere gitse gecerimde yok yarı oylda yaratıklar katlediyo, sanırım en mantıklı yol cok para kasıp arngerlarla burrowları bulup earthquake atmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 hmm quake fikrini denemedim ama deli para kasmıştım 3 marketplace + 3 trading post ile. hoş gerçi postları savunamadım yıkıldılar 1-2 haftadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 of canım çekti bende indiriyorum umarım vistada çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 kafayi yicem. valley of the serpents kaldi bitek. ama olmuyo yani. en son wavede 10 tane filan dragon geliyo, herolari siklemeyip elf binasina giriyolar, ve bitiyo. yani napcami sasirdim, master questleri oynamak istiyorum yapamiyorum. imdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 lol ben o bölümü advanced sanıp beginner'dan hemen sonra oynadım, kendi kendime "ulan ne biçim advanced bu, load ettiğim advanced olmazdı amma paslanmışım ha" dedim. (:P) yalnız ben dragon filan gelmeden bitirmiştim, bu yeni majesty bölümlerinin çoğunda lvl2 kale yaptıktan sonra 3 tane marketplace yapmaya odaklandım. iyi para akıyor hepsi upgrade olunca, kalenin ağzına veya outpost'a yakın olmaları önemli ama yoksa yolda kesin geberiyor vergi memuru. sonrasında bölümün zorlaşmasına göre yaptıklarım: (karışık sıra elbette ve hepsinden birer tane ile başlayıp) - 2 ila 3 warriors' guild (paladin çünkü imaj hiçbirşey, kanun herşeydir, 4 yaptığım oldu master bölümde) - temple to dauros (ağır magic kullanan düşmanlar varsa daha çok) - 1 ila 2 wizards guild (master bölümlerde 3 yaptığım da oldu) - 3 ila 4 temple to agrela (evlerinde oturmasa sinead o'connor kuzenleri) - 1 rangers' guild (lvl2 kale için, paso geberiyorlar çok gereksiz lair keşfetmek lazım değilse bölümde) - magic ağırlıklı düşman varsa 1 dwarf settlement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 yanlış başlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 abi bu expansionda üst taraftaki begginner quest nasıl geçlilio basei lvl 25 priestess basıyo nasıl kesicem. advancedlerin çogunu bitiedim beginnerı bitiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 lol ne yaptın, ben bitirdiğimi bile anlamadım orayı birden durduk yerde "you are victorious!" yazdı base kasarken. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ehm tabii levelde snake pitleri kesmem gerekiyomus onu bilmiyodum. sonunda butun map sapsari base doluyodu bende "ee napcam simdi" diye kaliyodum. nese. master questleri ne ole ya yapamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 abi sende oyun basında lvl 25 adam gelip basei yıkmıo mu beginner bölümünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 geliyor ve kesiyorum adamı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 neyle kesiosun ben daha lvl 1 adam çıkardıgım gibi geliyo. haliyle ölüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 o gothic ablalar tırt aslında biraz, bazı düşmanın cok missile takılan bölümlerde iskeletleri sayesinde işe yarıyolar o kadar. yüklen üstüne warriorlarla falan ölür o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ya aklımda yok ama işte guard ile falan boğuşurken genkliyorlar, sıfır kayıpla kesmiyorum tabii ilk geleni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 tamam ya hallettim entangle atınca ölüolar direk bizim garibanlar 10 12 lvl alıo zaten biraz vurunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bende legendary heroes da takıldım. belli bir zaman diliminde bitirene kadar den bulup yıkıcan. yalnız 3-4 taneden sonra bulmuyolar ranger bile gezmiyo zaman doluyo gg oluyorum. gezmesi icin 2k gold veriyorum yinede gitmiyor kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar