Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bi üstte ki mesajdan alıntı yapılmaz. ..........................................[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
irin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 araya birinin yazıp yazamayacagını bilemezsin![signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Her zaman aynı mazeret. Tamam sen devam et bildiğin gibi[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 başlığı görünce dedim nooluyoruz :) en iyisi 3 numara ya oh kebab[signature][hline]god hates us all Beşiktaş
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: irin, 25 Ağustos 2005 19:52 tarihinde demiş ki: araya birinin yazıp yazamayacagını bilemezsin! Bu gibi durumlarda şöyle yapmak yerine @irin: Böyle yapabilme hakkına sahibiz. Pek bir güzel, cici bi şi... =) Tamam?[signature][hline]MONO(b)LOG
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Valla bundan 3 ay oncesine kadar sacim olmazsa yasayamam modunda 1 insandim sacimi bi kisa yaptim (yanlar 4 ustler 5 felen karisik 1 sey) o zamandir beri kisa sacliyim mutluyum :)[signature][hline]
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 dedim ne oluyoruz..6 ne alemin ünlü damızlık palalarından mı acep vs. dedim easmdaueha[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Sıhhatler olsun. Bende antreman döneminde kazıtırım ama bu sefer yapmadım.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 kafa çok hafif oluyo saçlar kısayken , güzel oluyo.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Tadında bırakın ya allahaşkına...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
irin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 pm atmıstım ama ne gerek.balonunu sondururum senin..bos![signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 A_L_T_I(n) kurumu?[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hihihi.. komik şey[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
irin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 tamam canlar devam edin siz .komik ya ne de olsa[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yani başlık çok anlamlı ondan sataşıyolar normaldir. hayırlı olsun bakalım.ben de 1 kere wurdurmuştum öyle beenmedim bi daha wurdurmadım bende. (lol)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 başlık komik ve sataşacaklar tabiki ayrıca sen saçlarını 6 a vurduracak kadar geniş bakıosan yani kimin ne dediğini umursamıosan fake e bozulman biraz sacma ya da ülkemizin gencliği değişmenin sadece fiziksel değişmeden olduğunu mu düşünüyo kesin bu cevabımdan sonra sacma diip geciceksin cünkü anlamıcaksın ama postmodern olduk cıktık
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yuh abi ben de 6 ya vurdurduydum Kel oğlan diolardı bana huee.. Şimdi saçlar uzadı baya Dikilecek kadar değil ama.Dikmemde sanırım :-) kısa saç iyi ya en babası :-P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 6 numara nasıl bisey oluyo ya?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bu quote şeyi ne kadar büyümüş herkesin bir fikri var sorulmasa da maşallah ;p ben küçkken annem saçlarımı erkek gibi kestiridi bende konuşma başlayıp cadı bikız olunca o kadar uzattım ki hep belime çok yakın boyda duruyo : ) ondan seninki cesaret işi ben gider peruk alırdım depresyona girip =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Saatler olsunda, bir resim koysaydın şekline şemaline baksaydık öyle tavsiye etmekle olmuyor..[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk..
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 lool Saatler olsun ne bea.. SIhhat dir o abi dakkalar olsun ehue..[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bu konu daha once acılmıştı al sıhhatler olsun bu arada. [signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 25 Ağustos 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 3 numara yaz/kis en krali.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Rahatlik olarak kral ama eger kafan vucuduna oranla kucuk kaliyosa kisa sac sonu oluyo kisinin, koca kafalilara yakisio kisa sac cidden :( koca kafali olmak istioom[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular.
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 saatler olsun :) euheue[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Öne çıkan mesajlar