Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6 ya vurdurdum

irin

Öne çıkan mesajlar

Sıhhatler olsun.
Bende antreman döneminde kazıtırım ama bu sefer yapmadım.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

başlık komik ve sataşacaklar tabiki ayrıca sen saçlarını 6 a vurduracak kadar geniş bakıosan yani kimin ne dediğini umursamıosan fake e bozulman biraz sacma ya da ülkemizin gencliği değişmenin sadece fiziksel değişmeden olduğunu mu düşünüyo kesin bu cevabımdan sonra sacma diip geciceksin cünkü anlamıcaksın ama postmodern olduk cıktık
Sosyal ağlarda paylaş

yuh abi ben de 6 ya vurdurduydum Kel oğlan diolardı bana huee.. Şimdi saçlar uzadı baya Dikilecek kadar değil ama.Dikmemde sanırım :-) kısa saç iyi ya en babası :-P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

bu quote şeyi ne kadar büyümüş herkesin bir fikri var sorulmasa da maşallah ;p

ben küçkken annem saçlarımı erkek gibi kestiridi bende konuşma başlayıp cadı bikız olunca o kadar uzattım ki hep belime çok yakın boyda duruyo : )

ondan seninki cesaret işi ben gider peruk alırdım depresyona girip =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...