Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6 ya vurdurdum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
irin, 25 Ağustos 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
araya birinin yazıp yazamayacagını bilemezsin!

Bu gibi durumlarda şöyle yapmak yerine

@irin:
Böyle yapabilme hakkına sahibiz. Pek bir güzel, cici bi şi... =)
Tamam?[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
Valla bundan 3 ay oncesine kadar sacim olmazsa yasayamam modunda 1 insandim sacimi bi kisa yaptim (yanlar 4 ustler 5 felen karisik 1 sey) o zamandir beri kisa sacliyim mutluyum :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
dedim ne oluyoruz..6 ne alemin ünlü damızlık palalarından mı acep vs. dedim easmdaueha[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
Sıhhatler olsun.
Bende antreman döneminde kazıtırım ama bu sefer yapmadım.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
A_L_T_I(n) kurumu?[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
yani başlık çok anlamlı ondan sataşıyolar normaldir.
hayırlı olsun bakalım.ben de 1 kere wurdurmuştum öyle beenmedim bi daha wurdurmadım bende. (lol)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Mesaj tarihi:
başlık komik ve sataşacaklar tabiki ayrıca sen saçlarını 6 a vurduracak kadar geniş bakıosan yani kimin ne dediğini umursamıosan fake e bozulman biraz sacma ya da ülkemizin gencliği değişmenin sadece fiziksel değişmeden olduğunu mu düşünüyo kesin bu cevabımdan sonra sacma diip geciceksin cünkü anlamıcaksın ama postmodern olduk cıktık
Mesaj tarihi:
6 numara nasıl bisey oluyo ya?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
bu quote şeyi ne kadar büyümüş herkesin bir fikri var sorulmasa da maşallah ;p

ben küçkken annem saçlarımı erkek gibi kestiridi bende konuşma başlayıp cadı bikız olunca o kadar uzattım ki hep belime çok yakın boyda duruyo : )

ondan seninki cesaret işi ben gider peruk alırdım depresyona girip =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Mesaj tarihi:
Saatler olsunda, bir resim koysaydın şekline şemaline baksaydık öyle tavsiye etmekle olmuyor..[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk..
Mesaj tarihi:
bu konu daha once acılmıştı

al

sıhhatler olsun bu arada.

[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 25 Ağustos 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Rahatlik olarak kral ama eger kafan vucuduna oranla kucuk kaliyosa kisa sac sonu oluyo kisinin, koca kafalilara yakisio kisa sac cidden :( koca kafali olmak istioom[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular.
  • Yeni Oluştur...