Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rune Bokumdakı aptal bug

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi eve gir ole yap o zaman olur safe deil burası demek istiyor. pazar alanında yapıyorsa cok normaldir ama onunda caresi evin merdivenine cık teleport ol git[signature][hline]Old Kingdom...
Gloriside Human Warrior
Mesaj tarihi:
said:
Karizmaokan, 25 Ağustos 2005 12:28 tarihinde demiş ki:
ya arkadaşlar uo yu player olarak oynamaya oynamaya ne hale geldik ya arkadaşım o alanda Anti-Magic vardı git brit te filan açmaya çalış.....

bızde salaktık dımı okadarını bılmıyoz 1]orası safe yada jaıl gıı bı bı yer degıl hıc bı yerde acılmıyo sebebı stafflarlara acılımı engelemıs arkadas :d player cara verdım ondan sonra baktım bıde acılıyo sorunu cozdum :)[signature][hline]Grade Of Life Owner
Mesaj tarihi:
said:
Ractamainus, 25 Ağustos 2005 03:01 tarihinde demiş ki:
"on@dclick" trigger'ı altına bakacaksın, muhtemelen "if" ile başlayan bir satırda aradığını bulursun.

bak arkadaş ne güzel açıklamış ve karizmaokan ında demek istediği bu yani döngüde ya antimagic sorulur veyahut o tarz bişi.yada plavel sorgusu her türlü olabilir.( ki zaten halletmişsiniz ) Burada yardım etmeye çalışan insanlara her ters çıkışınız size bi dahaki sorununuzda ters dönebilir haberiniz olsun.[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
  • Yeni Oluştur...