Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Böyle bir şansım olsa keşke. Ben 18. turda pes ettim. Hiç bu kadar bıkmamıştım. Hiç doğmamış olmayı hiç bu kadar istememiştim. Nedenini anlayamadığım ama üzerime gelen ve beni ezen olaylar silsilesi, bu sefer istediğini almaya çok yaklaştı. En yakınındakilerin parayı senden çok sevdiklerini hissetmek hele... kimsenin yaşamasını istemem böyle bir şeyi. Oynamak istemiyorum artık. kimse bana ileriki turların pembeden siyaha döneceğini anlatmadı ki bu oyuna başlarken. kimse, tek başıma savaşacağımı da söylememişti. kim iyi kim kötü ayırd etmenin ise neredeyse imkansız olduğunu, tahmin bile edemezdim. Şimdi bakıyorum da, restart tuşu da yok. bir tek game over var, ona da cesaret etmeme az kaldı.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bence herkesi once kotu olarak nitelendir baktın ii o zmn bişi kaybetmezsin ama herkesi ii olark dusunursen ve seni sasırtırlarsa hayal kırıklığına uğrarsın ayrıca game over saçmalığını da bi kenara bırak cook saçma bişi çünkü ayrıca o cesaret değil acizlik olur bunu unutma[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln [Bu mesaj Wordellion tarafından 23 Ağustos 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Wordellion, 23 Ağustos 2005 22:17 tarihinde demiş ki: bence herkesi once kotu olarak nitelendir baktın ii o zmn bişi kaybetmezsin ama herkesi ii olark dusunursen ve seni sasırtırlarsa hayal kırıklığına uğrarsın ayrıca game over saçmalığını da bi kenara bırak cook saçma bişi çünkü ayrıca o cesaret değil acizlik olur bunu unutma +1[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Benımde artık gucum kalmadı dost dedıklerım teker teker geldı wurdu arkadan kendımı bı degısık goruorum tarıh bılıncım kalmadı bırı hangı aydayız dese nisan bıle dıyebılırım etraftakılere boşboş bakıorum herkes bana dıyo sende bı seyler war bu aralar dıye ama anlamıorum tek cumleyle Dünyayı Yakmak İstiyorum..!![signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Wordellion, 23 Ağustos 2005 22:17 tarihinde demiş ki: o cesaret değil acizlik olur bunu unutma +1 Bir söz vardın Sevgiye sevgiyle, nefrete nefretle bak ki gerçeği öğrenesin. Üzülmemek için sana ne yaparlarsa nasıl davranırlarsa sende öyle davaran.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 blogumu okuyun ondan sonra karar verin.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 benim restart istemem için atılı kaybetmem gerekirdi o beni bıraksa bile tekrar istemesi için çabalardım && bunu için yaşardım ;p bence sen ne istediğini bilmiyorsun sadece çok az şey bunu istemene sebep olur yani dostlarım beni arkadam vurdu restart istiyorum demek saçma[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 arkadan vuran arkadaş yok ortada. anlatamamışım ben pek. bugün babamın parasını benden çok sevdiğini gördüm. aleni şekilde. beni yıkanlardan biri de buydu işte. @mike: sevgilimle sorunum yok zaten. hatta ayakta durmamı sağlayan tek kişi o.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bundan sonrasının cok mukemmel olacagının garantısını vermem ama sunu rahatlıkla soyleyebılırım kı: suankı durumunu atlatırsan hersey cok daha kolay olucak! gercekten[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Eskiden ateri oyunlarında Game Over yazısını gördüğümüzde herşeyin bitmiş olduğunu anlamazdık. Çünkü bu yazının hemen altında: Please insert coin to continue yazardı... Find and search the coin my friend...[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 annemle babam da beni paralarından az seviyorlar çoook iyi anlıyorum =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kim ya da ne o coin. nerde bulurum , ne zman bulurum....umarım o kadar sabrım vardır. saolun.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 insanlar neden dibe vurur biliyor musun? Tekrar ayağa kalkıp daha yukseğe tırmanabilmek için... The Blow'da esas adama babası soyluyodu , sen bu gunlerı atlat biraz sabret sadece. Sonrasında herşey daha farklı gorunur gozune.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Dynun, 23 Ağustos 2005 22:15 tarihinde demiş ki: Böyle bir şansım olsa keşke. Ben 18. turda pes ettim. Hiç bu kadar bıkmamıştım. Hiç doğmamış olmayı hiç bu kadar istememiştim. Nedenini anlayamadığım ama üzerime gelen ve beni ezen olaylar silsilesi, bu sefer istediğini almaya çok yaklaştı. En yakınındakilerin parayı senden çok sevdiklerini hissetmek hele... kimsenin yaşamasını istemem böyle bir şeyi. Oynamak istemiyorum artık. kimse bana ileriki turların pembeden siyaha döneceğini anlatmadı ki bu oyuna başlarken. kimse, tek başıma savaşacağımı da söylememişti. kim iyi kim kötü ayırd etmenin ise neredeyse imkansız olduğunu, tahmin bile edemezdim. Şimdi bakıyorum da, restart tuşu da yok. bir tek game over var, ona da cesaret etmeme az kaldı. olayı ayrıntılı anlatırsan hem sana yardımcı olabiliriz hem biz de birşeyler öğrenebiliriz ama laf kalabalığına yorum yapmak mümkün değil ?[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 game ower çoktan olduk new game yapıcaksınız bu durumda yeni bi oyuna başlıycaksınız ben henüz yapmadım ama yapıcam yeni bi hayat başlıyo kaçın[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Dogru bır sey bıtıyorsa bıtsın yenısıne baslıycaksın oyun bıterken kendını oyunun ıcınde gorup bıtırmıyceksınız...Bunu yaparsan ancak mutlu olursun...[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben ne demişim yazımda " aile,para vsvs hiç bişey daha değerli olamaz göz yaşımdan,sevgimden.." mayhemin bi lafı var hatırlatayım ; "İnsan neden intaar etmeye kalkarki bi kız yüzünden.. Seni bekleyen bir insan var bu kaderinde yazılı sende onu bekliyorsun.. Niye onu yanlız bırakasınki?" Her sorun inan bana gelip geçiyor.. alışıyosun bi süre sonra daha iyi olacağına eminim.. bende çok denedim oyunu kapamayı.. ama yapamadım.. oyunda kapama seçeneği yoktu..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hayatta atari salonlarındaki gibi olsa geçemediğimiz bölümde ufak bi çocuk gelir ya "abi geçim mi" der, böyle biriyle ilişkin tıkanınca yada çıkmaza girince gelse biri, "abi geçim mi" dese.ahhh ahhh :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 biliyorum çok basit ama yinede yaşamak güzel[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 İnsan mutsuz yıpranmış bir anında herşeye farklı gözle bakabilir,belkide küçük bir olayı ister istemez büyütebilir.Yok öle ''new game'' falan henüz tüm haklarını harcamadan... :)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Karamsarlık ve hatta caresizlik icine isledigi zaman, kendini bu tur dusuncelerden arındırmaya calıstıgında basarısız oldugun zaman aklına ılk gelen seydır game over diye tabir ettigin sey. Bunu asacak guc her insanda mevcuttur bunu kullanabılmek onemlı. Use the force olayı[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: sevgiye sevgiyle nefrete nefretle bak ki gerçeği göresin +n! [ Sonsuz ][signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 mama, ooh, i don't want to die, i sometimes wish i'd never been born at all... (bkz: bohemian rhapsody)[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 aha kapitalist sistemin esir ettiğin bir türk genci daha..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 e saçma.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar