Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

game over. restart pls

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Böyle bir şansım olsa keşke. Ben 18. turda pes ettim. Hiç bu kadar bıkmamıştım. Hiç doğmamış olmayı hiç bu kadar istememiştim. Nedenini anlayamadığım ama üzerime gelen ve beni ezen olaylar silsilesi, bu sefer istediğini almaya çok yaklaştı. En yakınındakilerin parayı senden çok sevdiklerini hissetmek hele... kimsenin yaşamasını istemem böyle bir şeyi.

Oynamak istemiyorum artık. kimse bana ileriki turların pembeden siyaha döneceğini anlatmadı ki bu oyuna başlarken. kimse, tek başıma savaşacağımı da söylememişti. kim iyi kim kötü ayırd etmenin ise neredeyse imkansız olduğunu, tahmin bile edemezdim. Şimdi bakıyorum da, restart tuşu da yok.

bir tek game over var, ona da cesaret etmeme az kaldı.[signature][hline]:."You could be my unintended"
Çöl çiçeği
Sosyal ağlarda paylaş

bence herkesi once kotu olarak nitelendir baktın ii o zmn bişi kaybetmezsin ama herkesi ii olark dusunursen ve seni sasırtırlarsa hayal kırıklığına uğrarsın ayrıca game over saçmalığını da bi kenara bırak cook saçma bişi çünkü ayrıca o cesaret değil acizlik olur bunu unutma[signature][hline]And darkness will cover the light
wrdlln

[Bu mesaj Wordellion tarafından 23 Ağustos 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wordellion, 23 Ağustos 2005 22:17 tarihinde demiş ki:
bence herkesi once kotu olarak nitelendir baktın ii o zmn bişi kaybetmezsin ama herkesi ii olark dusunursen ve seni sasırtırlarsa hayal kırıklığına uğrarsın ayrıca game over saçmalığını da bi kenara bırak cook saçma bişi çünkü ayrıca o cesaret değil acizlik olur bunu unutma

+1[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Sosyal ağlarda paylaş

Benımde artık gucum kalmadı dost dedıklerım teker teker geldı wurdu arkadan kendımı bı degısık goruorum tarıh bılıncım kalmadı bırı hangı aydayız dese nisan bıle dıyebılırım etraftakılere boşboş bakıorum herkes bana dıyo sende bı seyler war bu aralar dıye ama anlamıorum tek cumleyle
Dünyayı Yakmak İstiyorum..!![signature][hline]Self control;
Breaks down..!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wordellion, 23 Ağustos 2005 22:17 tarihinde demiş ki:
o cesaret değil acizlik olur bunu unutma

+1

Bir söz vardın
Sevgiye sevgiyle, nefrete nefretle bak ki gerçeği öğrenesin.

Üzülmemek için sana ne yaparlarsa nasıl davranırlarsa sende öyle davaran.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Sosyal ağlarda paylaş

benim restart istemem için atılı kaybetmem gerekirdi

o beni bıraksa bile tekrar istemesi için çabalardım && bunu için yaşardım ;p

bence sen ne istediğini bilmiyorsun sadece çok az şey bunu istemene sebep olur yani dostlarım beni arkadam vurdu restart istiyorum demek saçma[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadan vuran arkadaş yok ortada. anlatamamışım ben pek. bugün babamın parasını benden çok sevdiğini gördüm. aleni şekilde. beni yıkanlardan biri de buydu işte.

@mike: sevgilimle sorunum yok zaten. hatta ayakta durmamı sağlayan tek kişi o.[signature][hline]:."You could be my unintended"
Çöl çiçeği
Sosyal ağlarda paylaş

bundan sonrasının cok mukemmel olacagının garantısını vermem ama sunu rahatlıkla soyleyebılırım kı:
suankı durumunu atlatırsan hersey cok daha kolay olucak! gercekten[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden ateri oyunlarında Game Over yazısını gördüğümüzde herşeyin bitmiş olduğunu anlamazdık.
Çünkü bu yazının hemen altında:
Please insert coin to continue yazardı...
Find and search the coin my friend...[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 23 Ağustos 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
Böyle bir şansım olsa keşke. Ben 18. turda pes ettim. Hiç bu kadar bıkmamıştım. Hiç doğmamış olmayı hiç bu kadar istememiştim. Nedenini anlayamadığım ama üzerime gelen ve beni ezen olaylar silsilesi, bu sefer istediğini almaya çok yaklaştı. En yakınındakilerin parayı senden çok sevdiklerini hissetmek hele... kimsenin yaşamasını istemem böyle bir şeyi.

Oynamak istemiyorum artık. kimse bana ileriki turların pembeden siyaha döneceğini anlatmadı ki bu oyuna başlarken. kimse, tek başıma savaşacağımı da söylememişti. kim iyi kim kötü ayırd etmenin ise neredeyse imkansız olduğunu, tahmin bile edemezdim. Şimdi bakıyorum da, restart tuşu da yok.

bir tek game over var, ona da cesaret etmeme az kaldı.

olayı ayrıntılı anlatırsan hem sana yardımcı olabiliriz hem biz de birşeyler öğrenebiliriz ama laf kalabalığına yorum yapmak mümkün değil ?[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ne demişim yazımda " aile,para vsvs hiç bişey daha değerli olamaz göz yaşımdan,sevgimden.." mayhemin bi lafı var hatırlatayım ;

"İnsan neden intaar etmeye kalkarki bi kız yüzünden.. Seni bekleyen bir insan var bu kaderinde yazılı sende onu bekliyorsun.. Niye onu yanlız bırakasınki?"

Her sorun inan bana gelip geçiyor.. alışıyosun bi süre sonra daha iyi olacağına eminim.. bende çok denedim oyunu kapamayı.. ama yapamadım.. oyunda kapama seçeneği yoktu..[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Sosyal ağlarda paylaş

İnsan mutsuz yıpranmış bir anında herşeye farklı gözle bakabilir,belkide küçük bir olayı ister istemez büyütebilir.Yok öle ''new game'' falan henüz tüm haklarını harcamadan... :)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

Karamsarlık ve hatta caresizlik icine isledigi zaman, kendini bu tur dusuncelerden arındırmaya calıstıgında basarısız oldugun zaman aklına ılk gelen seydır game over diye tabir ettigin sey.

Bunu asacak guc her insanda mevcuttur bunu kullanabılmek onemlı. Use the force olayı[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sevgiye sevgiyle nefrete nefretle bak ki gerçeği göresin

+n! [ Sonsuz ][signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...