Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fıkra :)

Nartanesi

Öne çıkan mesajlar

ahhaah[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Gülmedimki.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Güzelmiş 1 tanede benden :)

[spo1=Fıkra tık]Üç eski arkadaş oturmuşlar... Uzun zaman olmuş görüşmeyeli. En son 14 sene önce görüşmüşler.. Hepsininde kız çocuğu varmış..
Neyse muhabbet muhabbeti açmış.. En son kızlar ne alemde diye konuşmaya başlamışlar..
1. Anlatmış ; Bizim kız çok çalıştı.. İşletmeyi bitirdi, bi şirkete girdi.. Patronu ona çok ilgi gösterdi.. Bazen fazla mesaiye kaldılar.. Bazen Havaii'ye iş seyehatlerine çıktılar..
Patronu baktı olmuyo ev tuttu bizimkine beraber yaşıyolar.. Kızım çok çalışıyo...
2. Anlatmış ; Bizim ki okumadı.. Liseden terk.. Ama işini buldu sonunda.. Bi pavyonda çalışıyo namusuyla gelen erkek müşterilere hizmet yapıyo.. Bazı zaman bi geliyo cebinde 5000$
erkek müşteriler namusundan ötürü veriyolarmış..yaa...
3. ye sormuşlar senin kız ne yaptı diye?
3. Anlatmış ; Bizim kızda orosbu oldu ama ben sizin gibi ballandıramıyorum :)[/spo][signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

uhaah[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 27 Temmuz 2005 16:17 tarihinde demiş ki:

[spo1=Fıkra tık]Üç eski arkadaş oturmuşlar... Uzun zaman olmuş görüşmeyeli. En son 14 sene önce görüşmüşler.. Hepsininde kız çocuğu varmış..
Neyse muhabbet muhabbeti açmış.. En son kızlar ne alemde diye konuşmaya başlamışlar..
1. Anlatmış ; Bizim kız çok çalıştı.. İşletmeyi bitirdi, bi şirkete girdi.. Patronu ona çok ilgi gösterdi.. Bazen fazla mesaiye kaldılar.. Bazen Havaii'ye iş seyehatlerine çıktılar..
Patronu baktı olmuyo ev tuttu bizimkine beraber yaşıyolar.. Kızım çok çalışıyo...
2. Anlatmış ; Bizim ki okumadı.. Liseden terk.. Ama işini buldu sonunda.. Bi pavyonda çalışıyo namusuyla gelen erkek müşterilere hizmet yapıyo.. Bazı zaman bi geliyo cebinde 5000$
3. Anlatmış ; Bizim kızda orosbu oldu ama ben sizin gibi ballandıramıyorum :)[/spo]
yazsam mı yazmasam mı derken sen yazmışsın.benden çok yaşıcan:)Aklıma direk bu fıkra geldi okuyunca[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance!

ThIs gAmE LoVeS Me]ThIs gAmE LoVeS Me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 27 Temmuz 2005 16:17 tarihinde demiş ki:

3. Anlatmış ; Bizim kızda orosbu oldu ama ben sizin gibi ballandıramıyorum :)[/spo]

aha bu fıkrsa süpermiş...bak insayt isteyince oluyormuş eaemaeuhuea harbi yardın beni :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sosyal ağlarda paylaş

@St_Dreamer ;
Fıkranın ortalarına kadar benim fıkra yazılıyo zannettim :)
Baktım o diil içimde kalmasın diye yazdım.. [:[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

insight ınkide çok hoş =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...