_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Hoş..[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ahhaah[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Valla moralim hiç olmadığı kadaer bozuktu azda olsa gülümsedim allahta seni gülümsetsin[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yarıyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 güzelll[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 valla bir tebbessüm etti yüzüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 beğenemedim.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ahauh süper[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Gülmedimki.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Güzelmiş 1 tanede benden :) [spo1=Fıkra tık]Üç eski arkadaş oturmuşlar... Uzun zaman olmuş görüşmeyeli. En son 14 sene önce görüşmüşler.. Hepsininde kız çocuğu varmış.. Neyse muhabbet muhabbeti açmış.. En son kızlar ne alemde diye konuşmaya başlamışlar.. 1. Anlatmış ; Bizim kız çok çalıştı.. İşletmeyi bitirdi, bi şirkete girdi.. Patronu ona çok ilgi gösterdi.. Bazen fazla mesaiye kaldılar.. Bazen Havaii'ye iş seyehatlerine çıktılar.. Patronu baktı olmuyo ev tuttu bizimkine beraber yaşıyolar.. Kızım çok çalışıyo... 2. Anlatmış ; Bizim ki okumadı.. Liseden terk.. Ama işini buldu sonunda.. Bi pavyonda çalışıyo namusuyla gelen erkek müşterilere hizmet yapıyo.. Bazı zaman bi geliyo cebinde 5000$ erkek müşteriler namusundan ötürü veriyolarmış..yaa... 3. ye sormuşlar senin kız ne yaptı diye? 3. Anlatmış ; Bizim kızda orosbu oldu ama ben sizin gibi ballandıramıyorum :)[/spo][signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 herkese yollamalı :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 uhaah[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 çok iyi ya :D[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Guzel bir fikraymis begendim walla :)[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: insight, 27 Temmuz 2005 16:17 tarihinde demiş ki: Güzelmiş 1 tanede benden :) [spo1=Fıkra tık]Üç eski arkadaş oturmuşlar... Uzun zaman olmuş görüşmeyeli. En son 14 sene önce görüşmüşler.. Hepsininde kız çocuğu varmış.. Neyse muhabbet muhabbeti açmış.. En son kızlar ne alemde diye konuşmaya başlamışlar.. 1. Anlatmış ; Bizim kız çok çalıştı.. İşletmeyi bitirdi, bi şirkete girdi.. Patronu ona çok ilgi gösterdi.. Bazen fazla mesaiye kaldılar.. Bazen Havaii'ye iş seyehatlerine çıktılar.. Patronu baktı olmuyo ev tuttu bizimkine beraber yaşıyolar.. Kızım çok çalışıyo... 2. Anlatmış ; Bizim ki okumadı.. Liseden terk.. Ama işini buldu sonunda.. Bi pavyonda çalışıyo namusuyla gelen erkek müşterilere hizmet yapıyo.. Bazı zaman bi geliyo cebinde 5000$ erkek müşteriler namusundan ötürü veriyolarmış..yaa... 3. ye sormuşlar senin kız ne yaptı diye? 3. Anlatmış ; Bizim kızda orosbu oldu ama ben sizin gibi ballandıramıyorum :)[/spo] yazsam mı yazmasam mı derken sen yazmışsın.benden çok yaşıcan:)Aklıma direk bu fıkra geldi okuyunca[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! ThIs gAmE LoVeS Me]ThIs gAmE LoVeS Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hehe güselmiş ya..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: insight, 27 Temmuz 2005 16:17 tarihinde demiş ki: Güzelmiş 1 tanede benden :) [spo1=Fıkra tık]Üç eski arkadaş oturmuşlar... Uzun zaman olmuş görüşmeyeli. En son 14 sene önce görüşmüşler.. Hepsininde kız çocuğu varmış.. Neyse muhabbet muhabbeti açmış.. En son kızlar ne alemde diye konuşmaya başlamışlar.. 1. Anlatmış ; Bizim kız çok çalıştı.. İşletmeyi bitirdi, bi şirkete girdi.. Patronu ona çok ilgi gösterdi.. Bazen fazla mesaiye kaldılar.. Bazen Havaii'ye iş seyehatlerine çıktılar.. Patronu baktı olmuyo ev tuttu bizimkine beraber yaşıyolar.. Kızım çok çalışıyo... 2. Anlatmış ; Bizim ki okumadı.. Liseden terk.. Ama işini buldu sonunda.. Bi pavyonda çalışıyo namusuyla gelen erkek müşterilere hizmet yapıyo.. Bazı zaman bi geliyo cebinde 5000$ erkek müşteriler namusundan ötürü veriyolarmış..yaa... 3. ye sormuşlar senin kız ne yaptı diye? 3. Anlatmış ; Bizim kızda orosbu oldu ama ben sizin gibi ballandıramıyorum :)[/spo] aha bu fıkrsa süpermiş...bak insayt isteyince oluyormuş eaemaeuhuea harbi yardın beni :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hehe çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 @St_Dreamer ; Fıkranın ortalarına kadar benim fıkra yazılıyo zannettim :) Baktım o diil içimde kalmasın diye yazdım.. [:[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Harika ya çok hoş: )[signature][hline] "İki Yol Var Demiştin! Hangisini Seçeyim?!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hoş olmuş insight seninkide[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ehehe güzelmiş[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ehehe süper ya..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 İkiside süper yaaa İlkini okudum gülmekten kopuyorum mesajlara bakarken ikinci fıkrayıda okuyunca tam krize girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 insight ınkide çok hoş =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar