kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 dün pc den öyle bi koku geldiki tırstım bi anda elimi kasaya yaklaştırdım ve cayır cayır sonra hemen baktım powersuplay fanı çalışmıyo hemen kapattım pc yi açtım baktım power ın içini kablo felanmı koptiki acep diye pcye elektrik giriyo ama fan çalışmıyo sonra toz felan vardı üfledim bi temizledim taktım çalıştı tozdan olcağını zannetmiyorumda fazla tozlu değildi hani şimdi ben dl açar giderim yine durur bu fan bilgisayar yanar kül olurmu yani korktum birden :) sorun ne olabilirki PSU yu değiştirmekte yarar varmı ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 psu ölürse anakart ve diğer parçaları da birlikte götürebilir. değiştir derim ben.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 benim psu anakartı yaktı şimdi sadece anakart değil yeni kasa da almam gerekecek[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yeni kasa almana gerek yok ki, FSP 350W al bir tane 30 ytl idi sanırım. Kasana monte et, zor değil.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Psu sakat iş,sigortası atmıştı,tel bağlamıştım sigorta niyetine,işlemci-ekran kartı gitmişti : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Dandik b PSUn varsa değiştir zaten. Yok kaliteliyse garantiye ver, garantisi yoksa kendin fan tak.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 psu lar 15 milyon fln yaw al şimdilik idare eder.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Kesnilikle alma. Dandik PSUlar bütün sistemi riske atar. 30, 40$ kar ediğim derken yüzlerce dolarlık bilgisayardan olursun sonra.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 idare etmesin ,4-5 yil yetebilsin buda 50-80 dolarlik bir psuyu isaret eder ,evet ilk planda tuzlu olacaktir ama deger (coolmaster,thermaltake,tagan.vb..)[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Tagan 480W kullanıyorum ben ve 15 yıl daha kullanmayı planlıyorum :p.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar