Arawn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bu konuda bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim.[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 sana takılmıycaım kesin :lol: yaa abi ne demektir yaa sakalı bile çıkmamış ne alaka abi annamıorum sizi yaa.abi nedir alakası sakalla bıyıkla ne demek ya oynayamaz mıyız becereksiz miyiz.küçüğüz diye salak mıyız ama sen beni tanımadığın iin böyle düşünebilirsin bonepart ne diyim nası düşünmek istiyosan ööle düşün [hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never be never see Won't see what might have been What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never free never me So I dub thee unforgiven [Bu mesaj Bivrip tarafından 25 June 2003 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: BonePART, 25 June 2003 13:44 tarihinde demiş ki: merak etmeyin dayak istiyosanız yersiniz bu nedir abi şimdi?[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never be never see Won't see what might have been What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bu ne ya bi thread açtık millet birbirine girdi. İstiyosanız cephanelerinizi ben temin ediyim. :hrr:[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Hiç o kafeye takılmaya çalışmadıum doğrusu insan antalyada oluca takılmıyor ben arkadaşın anlattıklarını sölüyorum hem ne alındın küpe falanmı takıyosun ha valla bana dalan adamın ilk küpesini çekerim söliyim önümde yere düşeni affetmem de şimdi olay sidik yarışına döndü o döver bu döver ne bu böyle tanımam etmem herifleri arkın hatrına bir gün merekımdan bakmaya gidicem okadar güzelse adamlar takılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yaş olayının tek problemi şu küçük olunca kaldıramıyosun bazı şeyleri. küstüm, boz falan oluyo. adamlar seninle .şak geçiyosa sen de onlarla geç. sonuçta büyük resime bakınca heriflerin niyeti kötü diil. en kötü ihtimalle .k lemiceksin... saçma sapan gaza gelirseniz "bebe" olursunuz ve öyle de kalırsınız. biraz daha büyüdükçe bunların boş ve mühim olanın eğlence olduğunu kavrıyosunuz. başkasına eğlence olmak da herzaman kötü diildir. insanları güldürmek zordur, kabiliyet ister. ha ezdirmiceksin kendini. altta kalmicaksın o ayrı. karşındakiyle aynı seviyede tutucaksın herzaman dozu. uygun şekilde cevaplicaksın. o zaman zaten ortama kabul edilirsin... bunun saklıyla sihirle falan ilgisi yok. yaş farkı varsa olay budur.[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ogrenmek buyuklerle ayni ortamda bulunmayi istemek tabii guzelde, yasiniza gore davranin derim. orta 2 ye giden bi cocuk gecip karsima ben senden daha iyi bliyorum bu isleri, daha cok kitap okudum bilmemne derse pek ciddiye alinmayi beklememeli yani. Birde insanlar buyuklerin yaninda normalde olmadıkları gibi davranmaya calisiyorlar ya, buyuk gorunmeye calismak gibi, yapmayin. bayagi komik oluyor.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Grudge haklısın zaten ona diyecek bi şeyim yok ama benim burda karşı çıktığım şey t.ş.. geçilmesi deil ki.küçük bir insanın frp oynayamayacağı düşüncesi benim karşı çıktığım bu düşünceyle yaklaşan insanlar hep bazı şeyleri bozdu benim frp hayatımda. yoksa t..ak geçmek pek de önemli deil benim için benim başıma gelen t..ak geçmek deil resmen ezmek adam orda biz açıkça "ne ayak olum bunnar lan" diye işaret etti.senin başına gelse ne hissedersin??? bu tartışma da lütfen burda kapansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 dediim gibi. ..klemem... ..klememiştim de zamanında. ben de başlarken 14 yaşındaydım...[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bak ben hiç bi zaman büyükmüşüm gibi davranmadım yani bi çaba harcamadım kimseye de senden daha iyi biliosun daha çok kitap okudum demedim çünkü okumadım hep kendim gibi davrandım ama grudge saolsun artık hiç bi şeyi ..klemiorum hiç bişi de umrumda deil geçin t..ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Heh ben ilk başladığımda orta 1deydim (yada ikide) lise1den birisi klüp açmıştı 2sene a abinin klübünde durdum sağolsun bana herşeyi öğretti kitaplardan öğrenemiyceğim elflerin dwarfların nasıl tipler olduğunu falan :) Ben genellikle frpcilerin pek yaş kaygısı içinde olduğunu görmedim yani mesala bu sene fen fuarına itmiştim izmire orda bizi evde ağırladılar benimle arkadaşımı ağırlayanda frpci çıktı lise3den 1 günde acaip muhabbet kurduk falan(ben lise2ydim bu sene artık3 oldu hayırlısıyla :p) heh eski arkadaş gibi olduk[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj Ardeth tarafından 05 July 2003 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 yaa ben de nerdeyse hiç zorluk çekmedim sadece bir iki olay oldu işte o saklıkent davası oldu bi de netten bi iki şey site olayı için fln ama ben yılmadım hem de grudge ile konuşunca o gün saklı'da iyice bi güvendim kendime saolsun bu arada hem saolsun abim de destek çıkıo bana evde ben artık sallamıom geçin dalgasına benim için artık no problem beni bööle kabul eden arklarım var zaten :) way be ne konuştum hieyt :P[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Bende destekliyorum. haydi bir seferberlik baslatalim! Kazmalar elimizdee uzun iip beli.. yok yanlis seferberlik mar$i oldu. neyse. hic bir faydasi olmasa dusunmeyi ogretir insana kucuk yasta. Benim bir oyunumda orta 3 ogrencisi bir arkadasi vardi kardesimin. en efektif oyunu o cikardi. En azndan digerlerinden eksik kalmadi. istenen detaylari buldu. Ayrica kucuk yastan hayal gucunun sinirlarini genisletmen cok daha kolay olur. ben ilk frp sitemi orta 2 de oyunu kesfettigim hafta acmistim. hala duruyor =)[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 tabii ya walla kimse beni engelleyemez artık herkes kapısını kapasa ben de kendimi odama kaparım okurum kitaplarımı kendimi geliştirmeye devam ederim bana ne? amaan neyse salla gitsin[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhisis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 6 senedir FRP oynuyorum.Bu da demek oluyor ki oynamaya başladığımda '12' yaşındaydım.Hazırlık sınıfındaydım ve bilgisayarım yeni alınmıştı.En büyük zevkim mirc'e girip FRP channel larında dolaşmaktı.Tanıdığım herkes en az 16 yaşındaydı ve yaşım ile cinsiyetimi söylediğimde kimse bana inanmıyordu. :-) Ama beni dışlamadılar.Aksine ilgilendiler,bilmediklerimi öğrettiler,yanlışlarımı düzelttiler.Üstelik hepimiz büyüyüp koca kazıklar olduk. :D Çoğu şu anda üniversiteyi bitirdi ama hala hepsiyle görüşüyorum. Bence FRP'ye küçük yaşta başlamak bir avantaj.Çünkü insan 13-15 yaşlarındayken hayatı daha rahat,hayalgücü daha geniş ve kafasında onu meşgul eden daha az şey var.Şu an bile dönüp baktığımda o yaşlarda yaptığım karakterlerin yada yazdığım senaryoların bugünlerdekilere oranla çok daha uçuk ve çok daha güzel olduğunu düşünüyorum. :lol: Ve çok daha eğlenceli. Sonuç olarak kimse anasının karnından FRPci olarak çıkmıyor. :) Herkes iyi yada kötü bir acemilik dönemi geçiriyor.Aranızda 'geçirmedim' diyeniniz var mı?Mesela ben ilk DM'liklerimde durmadan hesapların nasıl yapıldığını unuturdum. :lol: 2nd Edition'dı tabii.THACO'dan AC mi çıkıyordu?Yoksa başka bir şey çıkartıyordum da ne ekliyordum acaba? Ama günümüzde FRP oynamayı 'piyasa yapmak' gibi görenler de var.Bir bakıyorsun çocuk oturmuş FRP hakkında yalan yanlış ahkam kesiyor.Lafa karışıyorsun.(Hiç dayanamam böyle tiplere, gördüğüm yerde dalarım.Ama daha bir tanesine şöyle ağız tadıyla bir gömme fısatım olmadı.)Sonra öğreniyorsun ki çocuk Türkçe'ye çevrilen bir iki kitap okumuş,aklı sıra başı göğe ermiş.Gel,diyorsun,bir de seni masaüstünde görelim.Apışıp kalıyor sonra.Sırf kitap okumakla,kural ezberlemekle FRPci olunmaz.[hline]Mercy is weakness and weakness is death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 yaw ben aslında kuralları baya az biliodum ilk başladıımda (normal olarak) ama mantıkla ya da bildiklerim ile neler olabileceğini çıkarıodum az çok oynarken sonra saolsun okuldaki bi abi bana bayaa yardım etti onlar oynuyolarmış kavga etmişler bi gün bi olaydan (FRP değil) sonra barışmışlar ama bi daha hiç FRP oynamamışlar bana ne bildiysem o öğretmişti sonra ben de çözdüm kendi kendime bazı şeyleri. mesela hiç duırmadan kitap okuyorum ben gerek fantastik gerek değil benim yaşımdakiler dört kafadarlar takımı mı ne ööle bişi vardı onu okumaya başladıında ben evde hobbit bana ağır gelir mi diye abime sormuştum abim de gelmez dediğinde alıp okumuştum sonra devam etmiştim lotr ile fln kime annattıysam inanmamıştı ama ben biliodum yakınımdakiler biliodu o da bana yetiodu[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ulan konu nerden nereye geldi :D[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 gerçektende konu nerden nereye geldi,her neyse gerekli şeyler çok şerefsiz bir dükkan,orta3 deyken çizgi roman almaya gimiştim,eleman bana sübyan muamelesi yapıp 5 kanada dolarlık romanı"bu roman 5 dolarmış" diye yutturmaya çalıştı,ama 3,5 usd uazıyor dediğimde,sen ne anlarsın demişti,sktr çekmiştim ama o günden beri uyuz olurum gerekli şeylere[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 harbi uyuzluk yapmışlar oradaki adamların böyle şey yapıcağını sanmam ama olabilir hiç gitmedim fakat aldığım çizgiromanlarda naturalgood imajı çiziyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ne yazıkki başıma böyle bişi geldi,ama hala ordan çr alıyom,punısher,frank castle hastasıyım naapım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 :) bende daredavle bayağı beyeniyorum güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhisis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Gerekli Şeyler'e son 1,5 yıldır sorduğum soru ve cevaplar : :-) 'Players Handbook ne zaman gelecek?' '4 ay sonra.' '3 ay sonra' 'Gelecek ay gelmesi lazım.' 'Valla bu ay gelecekti ama gümrükte problem çıktı.' 'Bizde bekliyoruz.Gümrükten bir türlü çıkamadı.' 'Firmayla yazışıyoruz,problemler var.' En son kapanmadan 1 hafta önce uğramıştım ve FRP ile ilgili tek bir doğru düzgün kitap bile kalmamıştı.Halbuki ilk açıldığı zamanlar herşeyimi oradan alırdım. :( P.S:4 yıldır gidip gelirim bir kere bile ne kazık attılar ne gıcıklık yaptılar,buraya yazılanları okuyunca şaşırmadım demek yanlış olur.[hline]Mercy is weakness and weakness is death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 O kadarda ters tipler diiller.Ordaki turuncu kafalı küpeli biri vardı bide gözlüklü arkadaşı isimlerini bilmiyorum,2 kutu war hammer seti almıştım bedavaya boyamışlardı.Doğru davranınca karşılığını görüyosun,tüm insanlar için geçerli bu.Fakat 1 see önce gittiğimde yerlerinde yoklardı..başka bi herif bakıyodu sahibi kovmuş heralde haha :) Yoğun kalabalık olmadığından ve tek tük müşteri geldiği için sıkıntıdan ordaki tüm kitapları okumuşlardır heralde.[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457 Any PvP.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 hep oradan alışveriş yaptığım,nedensizce yaptılar bana öyle birşey,o günden sonra hiç başıma öyle bişi gelmesede çok canımı sıkmıştı,hala orda çalışan gözlüklü eleman yapmıştı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Karabasan diye bir çr çıkardılar okuyanvarmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar