Arawn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Arkadaşlar bana bu iki yerin adresini verebilecek birileri var mı ? O kadar araştırmış olmama rağmen buraların adreslerini bulamadım. Not :Buralara Anadolu yakasından gidecem o yüzden şöle bilmem yanında büyük bi bina var tarzında bi adres verebilirseniz memnun olurum.[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!! [Bu mesaj Khanum tarafından 24 June 2003 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Gerekli şeylerin tam adresini bilmiyorum ama Taksimden Nişantaşına yürü kocaman bina var Milli reasüranns çarşısı diye eskiden ordaydı taşındı arka sokaklarda orda girişteki gazete satam bayideki herife sor tarif eder(Ben öle yaptım bulması zor bi yerde) Saklıkenti ise bilmiyorum[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ben sana saklıkent'i tarif ediyim her ne kadar pek sevmesem de yaşımız küçük olduu için bizi ezdikleri günleri unutmuyoz ya neyse :hrr: bak şimdi beşiktaş'da olan son durağa geldin artık tamam mı yani o duraktan sonra artık taksim var okke hatta ordan 111,129B...'ler kalkar ilk duraktır orası tamam mı orda iniyosun karşıdan karşıya geçiosun yürümeye başlıosun ilk sağa dönüyosun zaten karşında bi yol ayrımı olur sağa ve sola sen sağdan gidiyosun daha bazı ayrımlar fln olur sen hep sağdan git yani sağların çocuğu oluyosun hep sağ.ama sağa dönen sokaklara girme sadece yol ayrımlarında sağ gidiyosun tabii bu sırada hep sola bakıosun tam artık o sağlardan gittiğin yol bitiyor ve sadece sağa dönüyor hemen sol tarafını bi kolaçan ediyosun görüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 evet şu gerekli şeyleri bende merak ettim doğrusu hanği çizgi romanı alsam bir yerinde yazıyor gerekli şeyler falan diye bir gün gidip bir bakıcam.Birde benim bir ark sihir diye bir kafeye gitmişti birkere çok soğuk davarnmışlar adama ark biraz ufak tefek hobbit gibi birşeydi tabi ama 19 yaşındaydı neyse yani adamlar ilğlenmemiş hava falan yapmış özel odalarda warhammer oynuyorlarmış baka bilirmiyim demiş olmaz falan demiler yani anladığım bir yerleri kalkmış bayağı tabi ama gidip birde bizzat bakmak lazım. [Bu mesaj TheSilver tarafından 24 June 2003 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj TheSilver tarafından 24 June 2003 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 gerekli şeyler... "player's handbook mu? aa malesef yok. sipariş verildi, 4 ay sonra gelir. gelmeyebilir de!" yeri. gidin bakın... ama fazla umutlanmayın.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 benim bildiim sihir kapandı bak ben saklıkente gittim 14 yaşındayım bu arada.adamlar nası soğuk davrandılar bana bööle biri öbürüne bunlar ne ayak yaptı işaretle (iki kişi gittik ikimz de 14 yaşındayız)o ark kitaplarla ilgileniodu ben de bi an adama baktım ve gördüm sonra bi kaç soru sordum adam bööle g.tü kalkık kalkık cvp verdi sinir oldum zaten böle girdiğimizde sanki biz yannıpş yere gelmişiz gibi davrandılar sonra bööle bok gibi bunnar ingilizce dediler ulan ben 14 yaşındaysam frp oynayamaz mıyım.ingilizce bilemez miyim,ulan oynuyom lan işte alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 :) demek öyle kalkmış bir yerleri küçük görünce böyle yapa biliyor adamlar bizim arkadaş orayada gitmişti galiba tombul bir adamvarmış ben bilmemene çovalyasiyimdiye bağırıyormuş falan bende oynamak istiyoru demiş adamlar ing çok iyi omasık gerek gibi birşeyler söylemiş onada adamlar dl fr ravenloft falan bayıcı biz yeni bir şey oynuyoruz falan demişler peh.. bayıcıymış dl fr ravenloft olmadıktan sonra frp nedirki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Gerekli şeyler player's handbook'un fransızcasını görüp dumur oldüğum yer.İnsan nie fransızcasını getirtirir ki?!?Player's handbook'ta olmayabilir fransızcam ii deildir belki de DM's guild di[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Yaşım da 15 adamlar hiç soğuk davranmadı ne sorduysam cevap verdiler gayet ii adamlar tabi saklıkenti bilemicem[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 fransızcasımı :) kim fransızcasını alırki la player handbook pepenin özel tarifi tobe tobe dandik şeyler ital ediceklerine hulkın çizği romanını biran önce çıkarsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Valla bende 2-3 sene önce Gerekli Seyler'e gidip Dragonlance icin adventure kitabı almistim hani 25th anniversary edition Mızrak Savaşı için olan kitap.(gerçi oynamak nasip olmadı) Adamlar baya ilgi göstermişlerdi,euhe,o günden beri gitmiyorum cogu kitabı netten aldım zaten[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: TheSilver, 24 June 2003 20:50 tarihinde demiş ki: fransızcasımı :) kim fransızcasını alırki la player handbook pepenin özel tarifi tobe tobe dandik şeyler ital ediceklerine hulkın çizği romanını biran önce çıkarsınlar. Ben alırım:D bi de arkadas aldı[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 alın alın pepeyede selamımı söyleyin size indirim yapsın hıyar indirimi tobe tobe hadi inğilizce olsa anlıyacam fransızca zevk çıkmaz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 French up english sux dermişiiimmmmmmm Am asla bole bisey diyememmmmm!!!!!!!! English up! French......[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: mercenary, 24 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: DM's guild di -------------------------------------------------------- ehue hangi guildmiş o bende gireyim:)[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: BonePART, 24 June 2003 19:27 tarihinde demiş ki: yane ayrıc 14 yasında adamlarla elenmeleri gayet dogal bende lenşym cocuklar satanist olmayın kacın kurtarın kendinizi diye bri baırıyosa kesin benimdir o yaa bak eğer sen de 14 yaşındakiler oynayamaz diyorsan o zaman sen de düşündüüm gibi baba bi adam deilsin.yaa arkadaşlar bu işin yaşı mı olur ben daha millet aptal aptal kitaplar okurken elime hobbit'i alıp atıldım bu dünyaya.sonra lotr,dl,fr takip etti bu maceramı.olay yaşla ölçülmez başla ölçülür anlatmak istediim. ve de adamlar bizimle eğlenmediler resmen daş.. geçtiler anlamıosun ki evet evet yusufu biliom bööle uzun saçlı gözlüklü tombul biri magic mayyağı gördüüm kadarı ile o biraz iyi davrandı fiyatları,kitapların ne zaman geleceğini söyledi ama dierleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 çoğukukla hep böyler tipler oynar zaten :) tanise benzzeyen adam zaten karı kız peşindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 insanlardaki bu yaş önyargısı yüzünden bir çok şeyden soğumaya başlamıştım ki kendi kendime bazı şeyler başardım ve özgüvenimi tekrar kazandım beni 12-13-14 yaşlarımda da kabul eden arkadaşlarım bana daha da çok özgüven verdi eğer beni küçük yaşta olmama rağmen yaşıma deil de fikirlerime bakan arkadaşlarım olmasaydı ben ne şimdi frp oynuyordum ne de böölesine şeyler yapamıyordum o arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum beni yaşımdan dolayı dışlayanlara da üzüntü ve acımayla bakıorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 :) hey yavrum hey tipler hep böyledir bende ilk okumaya başladığımda aslında pek ufak sayılmazdım lise 1 falan 1999 civarı :) ama böyleydi kendilerini bir halt zannediyorlar birkaç kitap okuyup iki masa üsüt atınca bir tip vardı kendini raistlin zannediyordu herif ben raistlindan hoşlanmıyorum dedim adamlar acayip kızdı ama sevmek şartmış bu herifi peh.. gerçekte öyle bir herif gelse kafeye alyorlarmı bakalım. [Bu mesaj TheSilver tarafından 25 June 2003 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yaa sen yine lise 1'sin ben daha 13 yaşındaydım orya gittiğimde şimdi 14 oldum aslında zor ya küçüklerin işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ben oraya hiç gitmedim arkadaştan duydum benim gittiğim başka bir kafe bana uyuzluk yapamazlar onlara o kartları yediririm :) valla birden parlarım sağım solum belli olmaz bir tane patlatıveririm huyum kurusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: TheSilver, 25 June 2003 12:55 tarihinde demiş ki: ben oraya hiç gitmedim arkadaştan duydum benim gittiğim başka bir kafe bana uyuzluk yapamazlar onlara o kartları yediririm :) valla birden parlarım sağım solum belli olmaz bir tane patlatıveririm huyum kurusun. Sonra da dayak yersin:-)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hiç sanmama üç beş küplinin beni döve bileceğini arakadaş bana bunları anlatıyor çünkü birde bereber gidelim ozaman belki daha iyiy muamele yaparlar diyor :) faka mesele bu deyil şimdi adamların uyuzluğu bu bir gerçek hem frpye teşfik falan diyip oraya giden ufaklıkları aşşalyıp küçümsüyorlar adamları işten soğutuyorlar benim tanıdığım bir iki adamdan bildiğim tabiki o kafeden falan deyiller antalya içi bahsediyoru ben :) sanarsınki herifler dlyi falan kendileri yazmış frp ilahı :) hıya herifler iki kitap okuyup havalandırıyorlar malafatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yani bole subyanları prdn kuçuk arkadaslarımızı ezerek turk frp camiasının gelişimini engelliyolar haberleri yok:yapma:[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ne sübyanı olum alallala döverim hee :) ya ben zati gelişiom artık ne koyar bana ama dier benim yaşımdaki veya daha küçük arklarım naapçak onu merak ediyom hadi benim çevrem genişledi bayaa arkadaşım var buldum,öğrendim ne istiyorsam gerek okuldan abilerden gerek netten büyüklderden ama dier çocuklar durum vasat işte ulan phb'nin arkasında greyhawkları hep büyük adamlar kaldırıyor bööle sakallı fln neden bi çocuk veya genç bbiri yok bunnar hep önyargıdır kanımca[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never be never see Won't see what might have been What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: BonePART, 24 June 2003 19:27 tarihinde demiş ki: yane ayrıc 14 yasında adamlarla elenmeleri gayet dogal bende lenşym cocuklar satanist olmayın kacın kurtarın kendinizi diye bri baırıyosa kesin benimdir o yaa bak eğer sen de 14 yaşındakiler oynayamaz diyorsan o zaman sen de düşündüüm gibi baba bi adam deilsin.yaa arkadaşlar bu işin yaşı mı olur ben daha millet aptal aptal kitaplar okurken elime hobbit'i alıp atıldım bu dünyaya.sonra lotr,dl,fr takip etti bu maceramı.olay yaşla ölçülmez başla ölçülür anlatmak istediim. ve de adamlar bizimle eğlenmediler resmen daş.. geçtiler anlamıosun ki evet evet yusufu biliom bööle uzun saçlı gözlüklü tombul biri magic mayyağı gördüüm kadarı ile o biraz iyi davrandı fiyatları,kitapların ne zaman geleceğini söyledi ama dierleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 çoğukukla hep böyler tipler oynar zaten :) tanise benzzeyen adam zaten karı kız peşindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 insanlardaki bu yaş önyargısı yüzünden bir çok şeyden soğumaya başlamıştım ki kendi kendime bazı şeyler başardım ve özgüvenimi tekrar kazandım beni 12-13-14 yaşlarımda da kabul eden arkadaşlarım bana daha da çok özgüven verdi eğer beni küçük yaşta olmama rağmen yaşıma deil de fikirlerime bakan arkadaşlarım olmasaydı ben ne şimdi frp oynuyordum ne de böölesine şeyler yapamıyordum o arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum beni yaşımdan dolayı dışlayanlara da üzüntü ve acımayla bakıorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 :) hey yavrum hey tipler hep böyledir bende ilk okumaya başladığımda aslında pek ufak sayılmazdım lise 1 falan 1999 civarı :) ama böyleydi kendilerini bir halt zannediyorlar birkaç kitap okuyup iki masa üsüt atınca bir tip vardı kendini raistlin zannediyordu herif ben raistlindan hoşlanmıyorum dedim adamlar acayip kızdı ama sevmek şartmış bu herifi peh.. gerçekte öyle bir herif gelse kafeye alyorlarmı bakalım. [Bu mesaj TheSilver tarafından 25 June 2003 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yaa sen yine lise 1'sin ben daha 13 yaşındaydım orya gittiğimde şimdi 14 oldum aslında zor ya küçüklerin işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ben oraya hiç gitmedim arkadaştan duydum benim gittiğim başka bir kafe bana uyuzluk yapamazlar onlara o kartları yediririm :) valla birden parlarım sağım solum belli olmaz bir tane patlatıveririm huyum kurusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: TheSilver, 25 June 2003 12:55 tarihinde demiş ki: ben oraya hiç gitmedim arkadaştan duydum benim gittiğim başka bir kafe bana uyuzluk yapamazlar onlara o kartları yediririm :) valla birden parlarım sağım solum belli olmaz bir tane patlatıveririm huyum kurusun. Sonra da dayak yersin:-)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hiç sanmama üç beş küplinin beni döve bileceğini arakadaş bana bunları anlatıyor çünkü birde bereber gidelim ozaman belki daha iyiy muamele yaparlar diyor :) faka mesele bu deyil şimdi adamların uyuzluğu bu bir gerçek hem frpye teşfik falan diyip oraya giden ufaklıkları aşşalyıp küçümsüyorlar adamları işten soğutuyorlar benim tanıdığım bir iki adamdan bildiğim tabiki o kafeden falan deyiller antalya içi bahsediyoru ben :) sanarsınki herifler dlyi falan kendileri yazmış frp ilahı :) hıya herifler iki kitap okuyup havalandırıyorlar malafatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yani bole subyanları prdn kuçuk arkadaslarımızı ezerek turk frp camiasının gelişimini engelliyolar haberleri yok:yapma:[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ne sübyanı olum alallala döverim hee :) ya ben zati gelişiom artık ne koyar bana ama dier benim yaşımdaki veya daha küçük arklarım naapçak onu merak ediyom hadi benim çevrem genişledi bayaa arkadaşım var buldum,öğrendim ne istiyorsam gerek okuldan abilerden gerek netten büyüklderden ama dier çocuklar durum vasat işte ulan phb'nin arkasında greyhawkları hep büyük adamlar kaldırıyor bööle sakallı fln neden bi çocuk veya genç bbiri yok bunnar hep önyargıdır kanımca[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never be never see Won't see what might have been What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar