Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Skin,Korn,Radiohead,Audioslave,Muse,Offspring dinlemeye başlıycam, hangi şarkıları güzeldir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar baya zamandır rap dinliyorum ama böyle gelip böyle gitmeyeceğini anladım ve eskisi gbi daha böyle rock tarzı müzikler dinliycem biraz, bu ve bunun benzeri grup/şarkıcılardan ne önerirsiniz?hatta link werebilrseniz süper olur :)
Mesaj tarihi:
radiohead'in herhangi bir şarkısı çok güzeldir.bütün albümleri, b-side şarkıları, live versiyonları hepsini dinle, ezberle, çalıp söyle, sindir, yala yut..

skin'in tek bi albümü var zaten, o da çok güzeldir. skunk anansie de dinleyebilirsin, hedonism, weak gibi şarkıları özellikle öneririm.

korn'un ben en çok ilk albümünü severim, gayet içten ve kaliteli bi albümdü. ikinci ve üçüncü albümler de fena değildi ama sonradan yaptıklarını pek beğenmedim. divine, lies, blind, ball tongue falan çok sevilesi şarkılardır ilk albümden.

audioslave - show me how to live, I am the highway, be yourself, like a stone efsanedir. ama chris cornell'in solo albümü bence daha başarılı audioslave projesinden.

muse - hysteria. plug in baby, in your world, sunburn, bliss, escape, showbiz, unintended, time is running out hepsi de birbirinden güzel parçalar.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
link malesef ama çoğu p2p lerde bulunuyor zaten. bi iki tavsiyede bulunayım:

skin-faithfulness
korn-adidas, falling away from me, got the life, blind
radiohead-karma police, street sprit, paranoid android, creep
audioslave-cochise, like a stone
muse-hysteria, feeling good, new born, unintended, plug in baby
offspring-self esteem, come out and play, americana, she's got issues, no brakes

daha uzar gider aklıma ilk gelenler bunlar :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Mesaj tarihi:
Radiohead icin ok computer'dan basla bence ve sonra diger albumlertine gec, genel havayı yakalaman icin cok onemli. Herhangi bi deneysel albumlerinden baslarsan dinlemeye (mesela kid a), o zaman "bu ne bee" diyip koseye atabilirsin. Ama ok computerdan sonra butun albumlerini bastan sona dinle.

Skin'in tek albumu var zaten.

Audioslave konusunda sir diyecegini demis zaten =) Light my way ve shadow on the sun'ı da tavsiye ederim.

Muse'a gelince. Adamların nesi varsa indir, dinle. Her sarkıları birbirlerinden guzeldir ve farklıdır. Absolution'u diger iki albumlerinin ustunde tutarım ama, ozellikle time is running out, sing for absolution, stockholm syndrome, hysteria, butterfiles&hurricanes cok iyidir bu albumde. Onun dısında sunburn, showbiz, citizen erased, bliss, new born da muthistir.

Korn ve offspring pek bilmem ondan o konuda pek bisi diyemeyecem.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Mesaj tarihi:
ooo bi rapçiyi rock&metal mi yapıorz :)

radiohead-(milletin soylemediklerini yazmaya çalışıcam)
a wolf at the door,2+2=5,blackstar,climbing up the walls,exit music,go to sleep,high and dry,i might be wrong,lucky,my iron lung,prove yourself,pyramid song,there there,thinking about you

korn-dady,kill you,lost,need to,somebody someone,freak on a leash,dead bodies everywhere,

offspring-want you bad,dammit ı changed again,special delivery,vultures,gotta get away,have you ever,staring at the sun

muse-bliss
bunların bi kaçını dinle sonra beyenirsen git tek tek albumleri almaya başla![signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Mesaj tarihi:
Audioslave guzel sarkılarını arkadaslarım soylemiş zaten,korn thoughtless'ı da ben severim, ayrıcana bunlarla sınırlı kalma, bu bolumde cok daha iyi isimleri bulacaksın azıcık arama yaparsan[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Mesaj tarihi:
Sırf bunlarla sakın sınırlı kalma daha neler neler war bence grupların coverlarını fln da dınle boyle konser vıdyoları fln cok guzel gaza getirir[signature][hline]Self control;
Breaks down..!!
Mesaj tarihi:
bi tane daha topic aç bildiğiniz beyendiğiniz rock ve metal grupları diye millet(başta ben :) ) milyonlarca grup sayar sana sona beyendiklerini aratırsın netten![signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Mesaj tarihi:
the offspring - pay the man , eküridir bu.

ayrıca creed, deftones, tool, graham coxon, oasis, the cure da dinle. açılırsın.[signature][hline]Papirus*
...
Arian:
abi neden ben hep çukura boşalıorm?
philoxenus:
çukurların feminal bi görüntüleri ve buna bağlı seksüel imgeleri olabilir..
Mesaj tarihi:
offspringin her şarkısı güzeldir bi kere =) da hui bile ama en güzel en özel albüm bence ixnay on the hombre ile smash ile americana ve the offspringdir... splinterı sevebilseydim çok keşke.. :([signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Mesaj tarihi:
degisik bir fikirden ortaya cikmis bir sarki :
radiohead - idioteque[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
korn: dead bodies everywhere, blind
the offspring: self esteem, kids arn'T alright, million miles away, smash, pay the man (sonuncu aar kaçabilir, pek punk diil)
audioslave: the one and only... LIKE A STONE
muse: unintended
Mesaj tarihi:
Radiohead
Paranoid Android
Creep
Street Spirit
Rabbit in your headlights
Karma Police
There There
2+2=5

Muse
Bliss
Fury
Hysteria
Muscle Museum
Plug-in baby
Sing for absolution
Apocalypse please[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
yaw kusura bakma ama ben ilk defa bole bisi duyuyorum...

su grupları dinlemeye baslıcam hangi sarkılarını ilk dinliyim,yani hangi sarkıları guseldir?!&.??

zaten insan bir sarkı dinler,begenir,sora o sarkıyı soyleyen kisi/grubu bulur ve diger sarkılarını dinler begenirse onları dinler ole gider...

Veya gider methini duydugu(merak ettigi) grubun/kisinin bir albumunu alır,begenir begenmez,begenirse digerlerini alır veya o tarzdaki baska grup/kisilerin albumlerini alır falan filan....

ama bence senin yaptıgın biraz,abi piyasadaki meshur gruplar ne??milletin bildigi,klipleri paso gosterilen filan..onları dinliyim artık rap ortamlarından rock ortamlarına akıyım misali bisi...

nese,yinede sana bu yeni yolda basarılar...

(buarada bu grupların hepsi hakkaten gusel ve kaliteli bence,yani gruplara piyasa ya da kotu gibi bisi asla demiyorm,zaten cogunun da hastasıyım...)[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Mesaj tarihi:
skin

it's fucking political
rise up
hedonism
weak
charlie big potato
secretly
100 ways to be a good girl

bir kaç tane daha vardı, skunk anansie olarak yaptıkları tabi bunlar

audioslave

cochise
show me how to live
like a stone
i am the highway
be yourself
your time has come

daha vardı aslında, ama unuttum, chris cornell in kendi albümünü ve duetlerini de tavsiye ederim ( jeff buckley ile yaptığı spoonman dueti ( akustik versiyonu) muhteşemdir

aslında diger listeleri de yapıcam da, hem vaktim yok, hem de aklımda oluşturamadım tam[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
Bence Audioslave i bi kenara koyup Ratm 'yi bi keşfet sonra biraz araştır bu iki grubun birbiriyle ne alakası var die .. Dumur detaylarını bizle paylaşmayı da unutma..
Bu arada extra bi tavsiye istersen bi 3 doors down dene derim *sarabilir*
Mesaj tarihi:
skin, korn, offspring ... rockncoke'a gelmeye karar verdin heralde =)[signature][hline];;suitfly

[Bu mesaj metboy tarafından 24 Ağustos 2005 16:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
seni direk metale baglıyalım ;
Megadeth - Rust in Peace albümünü kesin dinle.
Judas Priest - Painkiller
Iron Maiden her parçası müthiştir

en başlarda biraz sert gelebilir olmaz metallica ile başla bırak kornu falan adamı bozar onlar[signature][hline]And in my last hour,
I'm a Slave to the Power of Death.
  • Yeni Oluştur...