Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nedir Ne Dğildir?Herkes Burayı Konusuyor..

Xeryus

Öne çıkan mesajlar

Herkes paticik paticik dior arkadaşlar gir sende uye ol dediler bende bi bakiim dedim nedir ne değildir bu paticik bakalım buranın asıl amacı nedir arkadaşlar ?Bende artık paticik ailesine girdim sayılır.Yenı gelenleri eziyonus Mu :)Nedir Bu paticiğin amacı ?[signature][hline]Çok yakında çok farklı bir şekilde, bambaşka bir dünyada beraber olmaya hazır mısınız ?
Sosyal ağlarda paylaş

burası Soru sorup cevap alabileceğin,Tartışabileceğin bi yerdir.Daha ilersine gitmemeye çalış :-)

Hoşgeldin.

Insight dan çalamicam kusura bakmazsın demi insight? :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler benı aydınlattıgın için burada arada sırada tarrışmalar da oluyor sanırım UO scriptharing bolumunde thelegbra filan biraz tartışmışlar sanırım burada soru cevap sistemi var :) Ole dimi herkesin yardım alabilecegi bi yer..[signature][hline]Çok yakında çok farklı bir şekilde, bambaşka bir dünyada beraber olmaya hazır mısınız ?
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...