trapt Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 @Sorj: la osman ye sen zaten incecik çocuksun ilk gördüğümde beslemediklerini sandım seni... ilerlet suyu falan boşver ye bol bol kebap pizza falan.. rüzgar esse uçacan[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hastırınzımızsınz pls... Can yerim seni olm güreşte bakma öyle vallaha.Zaten gayaktan Kilo falan alamıozki. Bu arada az önce 1 tane (1 saat flaan oluyor) Ekmek arası yaptım.Peynir ve domates tıkıştırdım içine.Sonra annem gelirken 2 tane yengen almış onuda yedim.Midem felaket ağrıo... :-( Sunny almış sunny dede asit yok full portakal suyu gibi.varmı soda? :-D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 mideye bak adamın :D ben yiyom yiyom nereye gidio bilmiom yahu acaip bişi ya abi traptten çok yiyorum ya :)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 şu an süt içiyorum mesela eheheh bu ay içerisinde ilk kez içiyorum susadım soğuk su yok :([signature][hline]--ŞŞşşşt! sus iki dakka-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ömrümü yiyorum pc başında[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Asteroth, 24 Ağustos 2005 22:38 tarihinde demiş ki: Saeros senin bilgisayar lokantanın içinde herhal? :) mutfak yakın :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Fistan, 24 Ağustos 2005 22:04 tarihinde demiş ki: önüme ne koysalar yerim ben. +1[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 vallahi genedle bilgisayar başından kalktığımda başım açlıktan ağrıyor olur. Yemek yemek istiyorum ama muftağa git koy ısıt ye kim uğraşır[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. [Bu mesaj skyly tarafından 25 Ağustos 2005 08:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Asteroth, 24 Ağustos 2005 22:29 tarihinde demiş ki: Bu arada neskafe ays ne güzel bir icatmış öyle allahım... verdiğin paraya yazık günah yaw[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Çay,süt,su,şeftali suyu tost,her türlü sulu yemek pilav vs. Allah'tan sigara fln içmiyorum Allah içirtmesin..Amin.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 su içiyorum ben...[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 nadiren de olsa bira+sigara manyak ikili oluyor.. ama en fazla herhalde bu yoğurtlu bi cips var lays in onu yiyom...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 meyve suyu, kola vb içecekler (alkollüler yok) içer cips, kuruyemiş yerim[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... 18 Kasım 2001 01:46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 cips - bira - elma suyu - vişne suyu - tutku - biskrem uo oynadıgım zamanlarda şalgam suyu ve beyaz şarap içerdim ehehe[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Akerfeldt, 25 Ağustos 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ömrümü yiyorum pc başında en güzel cevap bu olmuş heralde.. ayrıca Bknz açılmışı var..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. [Bu mesaj Madcat tarafından 25 Ağustos 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Madcat tarafından 25 Ağustos 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ülker çikolatalı gofret, süt, bira, cips, meyva[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar