Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Telegol programında Turgay Sener "Yok ebenin..." diye başlıyor..Bu bir şehir efsanesi değil. Ali Sami Alkış, Turgay Şener'i delirtiyor. Canlı yayında hemde. [spo1=Küfür içeriyor bu linkteki video]www.baskabiryer.com/alisami.mpg[/spo][signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... [Bu mesaj Manti tarafından 14 Ağustos 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Manti tarafından 14 Ağustos 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Manti tarafından 14 Ağustos 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 futbol bölümünde mi ne vardı akıllarda iz bırakan kaleciler konusunda. hay allah bi gün bunu söliceim hiç aklıma gelmezdi.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 eheh biliodum bunuda izlememistim yanliz sanki aralarinda bi tek Ahmet cakar farkedio durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 M(Auhauha ahmet çakara bakın[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Doruk, çok rica ediyorum, albüme koyduğun fotoğrafları bi yere upload edip pmle yollar mısın bana[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bu görüntülere daha önce hiç rastlamadım..ben de duymuştum herkes gibi ama[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Şahane.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 abi tam bomba izlemiştim ben eet.yarılmıştım yaa:D[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ahahahahah Ahmet çakar çok bomba ama... "ebesinin....." dediği anda gösterdiği şaşkınlık ifadesi çok iyi :)[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 lohohol ![signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 cok güzelmiş :)[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 valla super yaa.. burda yerlere yatıodm:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 AHuheueah süper harbi ha... Biliyodum ben de ama izlememiştim.[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 :) çok iyi ya[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yoq ya olurmu öle şey muahahah[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hahah muthis ya :) ahmet cakarin surat ifadesi iyice guzel ama :)[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Abi harika ya koparttı gece gece[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Süpersin ya hep bunu merak etmişimdir[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 harika =) rtükden uyarı gelmiş mi?[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 abi bu olay olali zaten 3 sene felan oldu herhalde.. ama direk yayini kesmişlerdi oyle hatirliyorum... dagilmistim ekran karsisinda..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Alexi Turgay Şeren olacak bu arada..düzeltebilirsek..bi de iki tane topik var gereksiz...Tuncay Şeren'in gafı şeklinde..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ulan bu nedir ya deliler gibi güldüm gece gece. Ama işin en eğlenceli yanı Ahmet Çakar'ın utangaç çocuk modundaki bakışları :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 uahau komedi yaf[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Yanliz Turgay Şener'de o kadar hizli konusuyor ki o anda anlamakta zorlaniyor insan, belkide bilerek lafi geveleyip seyircinin anlamamasi icin de yapmis olabilir.. Ahmet Çakar'a dicek birsey bulamiyorum zaten, surat ifadesi bitirdi beni.. :-)[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Küfür Sevmiyoruz! (993KB) [Bu mesaj Crane tarafından 15 Ağustos 2005 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar