horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 to change a lightbulb. Böyle bi espri formatı vardır bilenler bilir. Takip ettiğim başka bi forumda rastladım, beendim sizle de paylaşiim dedim. Türkçeye çeviremiycem zaten aşina olanlara yönelik daha çok. How many forum members does it take to change a lightbulb? Answer: 422. 1 to change the lightbulb and post it to the forum that the bulb has been changed. 14 to respond and share similar experiences. 7 to caution about the dangers of changing lightbulbs. 27 to point out spelling errors and grammatical errors in postings about changing lightbulbs. 53 to flame the spell-checkers. 156 to write to the administrator to complain about the lightbulb discussion and its inappropriateness to the forum. 111 to defend the relevance of the lightbulb discussion. 27 to post website addresses where one can see different examples of lightbulbs. 14 to complain that the website addresses are incorrect and post correct ones. 12 to "leave the forum forever" because they can't handle the lightbulb controversy[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ehe bence çok güzel bi espri deil[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 doğru gibi:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 espiri diil ki bu gözlem :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 hahaha güzel ama dvm ettiremicem[hline][b][i]-->Four String Magic<-- 737 757 787 727 70707 727 787 757 737 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 gece gece bi rehabet gibin bişi çökmüş üzerimize[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 hoş, çok isabetli tespit ama insan fıkra içindeki temel konumunda görünce kendini pek gülemiyor doğal olarak.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 gavurca bilmeyenler içün: su içtüm ün gavur versiyonu :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 hmm kasmadım hic biri turkcelestirebilir mi gecenin 3 buçuğunda dogal tabi usengeclik demeyin sakın dıt aaaa .[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ben sewdim açıkça hehe burdan kendimize ders çıkartalım :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Güsel[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 lol Evet fena değilmiş bence de. said: Sam, 13 July 2003 02:32 tarihinde demiş ki: hoş, çok isabetli tespit ama insan fıkra içindeki temel konumunda görünce kendini pek gülemiyor doğal olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar