Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piercing [öeh]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
et tu photoshop?

sen sus şimdi 1 yıl öncemi ne "ehhuu o küpelerin 100 m öteden photoshop olduğu belli oluyor" diye özel mesaj atan ben değildim.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
öğkkkk! bu ne offf iğrenç ya! 90787546234312435 tane kızım olsun tekini vermem bu adamlara :horace: iğrenç ya[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Mesaj tarihi:
herşeyin fazlası zarar...[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Mesaj tarihi:
insanın kendini bilmesi ne kadar güzel bişey.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.

[Bu mesaj kingpin tarafından 24 Ağustos 2005 14:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Herşeyin fazlası sağlığa zararlı olduğu gibi..[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream...
Mesaj tarihi:
said:
gokhaan, 23 Ağustos 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
insanlıkla alakalı yok bunların ya. gerçekten manyak bunlar.

said:
Kartan, 23 Ağustos 2005 16:47 tarihinde demiş ki:
Gerçek değiller gibi...
[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı...
Mesaj tarihi:
valla ben bunları canlı izledim adamda aynı böle piercing ler vardı ama...
adam yeni moda diye kızgın demir parçasıyla vücüduna dövme yaptırdı ordaki adamlar resmem atlerini yakıyolar geceleri NGC de bazen veriyolar kesin izleyin...
Mesaj tarihi:
ryan'ın kulağında delik var, 300 metreden farkediliyor çok rahat. güzel duruyor aslında küpe bayağı ama kimbilir nasıl deldi orayı o kadar hehe.[signature][hline];;suitfly
Mesaj tarihi:
öegh ya nassı ya.. ya sadece kulaktaki telefon çok kötü öf nedir bi de el girmiş azına "abi el yemişsin " bu olsa gerek .. korkunçç böle şeyler yapmayın.. kaşınızı deldirin cici cici[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
  • Yeni Oluştur...