codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 4-5 aylık wow macerasından sonra feci şekilde bayıp Eve online a tekrar başlayım dedim(gerçi 1 ay oynamıştım ve bazı sorunlar yüzünden bırakmak zorunda kalmıştım).Aslında korsan filan olmayı planlamıştım en başta ama şu an sp olarak çok yetersiz karakter(750k sp civarı) o yüzden mission filan yapıp para kazanayım dedim.Bir mission sırasında Amarr navy ile kapışırken adamlardan "Amarr navy" yada "Amarr navy sargeant" gibi dogtagler düştü,işte gerekli kişilere götürüldüğünde değerli olabilir gibi birşey yazıyordu.Minmatar agentlar bunları alıyor diye düşünerek gittim agentıma ama almadı,kaldı öyle.Forumlarda da pek bilgi bulamadım bunun hakkında. Bir de bu missilelara nerf geldi filan demişler,ben pek bir değişiklik görmedim?[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 slm codemaster, aramiza tekrar hosgeldin. O navy taglar ve/yada criminal dna lari mission agentlari tarafindan istenildiginde ise yariyor, ornegin senden 10 kadar amy navar bilmemne tagi ve su kadar loyality point e karsilik tech II item blueprinti veriyor vs... Bunun disinda lvl kac mission yaptigini bilmiyorum, ancak missile nerfi daha cok cruise ve torpedo gibi buyuk missile kullanan bs leri etkiledi. Iyi skillerin olmadan bs ile frigate patlatmak oldukca zor yada eskiden tek torpedo yeterken simdi 10 kadar torpedo sallamak durumunda kaliyorsun, lvl 4 missionlarda 100lerce frigate ciktigi icin raven pilotlari icin lvl4 missionlar artik eskisi gibi kolay degil. Bunun disinda hala korsanlik yapmak gibi bir istegin varsa ve security statusunun dusmesi umurunda delse oyun icinde bana : leila kanz a haber ver elimden geleni yaparim : ) umarim yardimci olabilmisimdir.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Cevaplar için teşekkürler :)[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bende çok özledim eve online ı yaw.....WoW baymaya başladı "DELETE" character yazmaya kendimi bir inandırsam :( Eve online communtysi diplomasisi yaşayan galaksiyle WOWdan daha üstün olduğunu anladım. Her gün aynı tavşanı böceği evi ağacı görmekten sıkıntı geldi. PvP instancelar biraz oyaladı ama yetmiyor, expansiona kadar sabret diyor içimdeki ses. Blizzard işte hep böle değilmi taktiği. Az az şeker dağıtmak. Hayırlısı...[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 :) Boyama kitabi demisti birileri wow icin ama kimdi hic hatirlayamiyorum, creed miydi acaba? Level=oyunun ve oyuncunun yasam suresi, eve online oynadiktan sonra kolay kolay baska bir mmog oynayabilicegimi sanmiyorum, hastalik resmen ya aaaaaa[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ben demiştim beta zamanı oynarken :-p[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 10günlük deneme süresinden sonra devam etmemiştim. Şu an açarsam gene yeni baştan öğrenmem gerekecek oyunu, değer mi? çünkü ilk 10 günün sonlarında hep aynı taşları filan oy geri dön baymıştım :p bir ekibe almışlardı gerçi beni yabancı dostlar ama eheh salla[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 mexinth, eve online sevmesi zor bir oyun, eger uretim karakteri sevmiyorsan madencilik dunyanin en sikici ugrasisi. Aslina bakarsan eve pvp uzerine kurulu bir oyun, ancak pvp yapabilicek kapasiteye gelmek icin en az 1 aylik bir karatkete sahip olman gerek. 14 gunluk deneme karakteri ile oyunu cozmen ve kesfetmen cok mumkun degil. Ayrica calistigin sirkette cok onemli, zira eve online multiplayer bir oyun, yani bir suru kisi biseyler yapip basarinca zevkli :) oyunu 10 gun oynamissin mekanigini ve ana hatlarini biliyorsun sana derimki, yeni karakterini tamamen savasci yap mission yap ve arada dusuk seviye beltlerde dolasip diger oyunculara saldir, oyunun adrenalin tarafini gor, kararini oyle var. Pvp icin tabiki para lazim, bu demektirki, belli bir maddi duzeye ulasincaya kadar, mission yapman yada maden kazman gerekicek, hemen hemen her oyuncu bu asamadan gecti (ebayerlar disinda). selamlar.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 under ciddi ciddi şimdi gelip 2-3 ay oynamayı düşünüyorum. Sonra işlerim nedeni ile ara verebilirm belki. Ama işte istedimki tamamen böyle hafif hansolo hafif tüccar kıvamında takılsın karakterim. Madencilik yapıp güçleneyim arada gezeyim. Sırf oyun için 256 ram almıştım :-D Şimdi zaten hatırlamıyorum eski karakterimi eheh. Karıştırmam lazım biraz. Ama eğer 1 ayda savaşabilecek kıvâma gelirsem, cidden eğleniriz hep beraber, çünkü iş çıkışı tamamen stres atmak için oynayacağımdan her zaman ya herru ya merru diyeceğim mutemelen. Akşamüstü sana ulaşırım icabında konuşuruz, yardımcı olursun hem bana[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 durumu daha iyi anlatmak için, uo oynarken madenci ve gayet zayıf karakterimle elimde kazma pk kovalamıştım! pkyı oynatan şahısda bu işte bir iş var deyip kaçınca minoc madenlerinden köprüye kadar koşturmuştuk sonra ben elimdekinin kılıç değil kazma olduğunu anlayınca gerisin geri kaçmıştım bu sefer roller değişmişti :p pk kovalamaya başlamıştı eheh ama işte minoc madenine gelirken orada gayet sinirli minoc ahalisini görmüştüm. Adamların sabrı taşmış ve pk takip ekibi ile grupça saldırıya geliyorlardı. pk nın yüz ifadesini cidden görmek isterdim o anda :-) adam tekrar söylene söylene kaçmıştı hehe. Bir keresindede baskınlardan sıkılmış ve 10 ayı deed i ile madene gitmiştik: iki madenci 10 ar deed :D pk geldi 2 tane, ama orta kararmış oyunculukları, ayılar (panda koymuştuk adlarını eheh) kesmişti bunları. Resimleri hala durur[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar