Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizleri seviyorum

kermit

Öne çıkan mesajlar

gece nedense evlerinin en ücra köşesi yerine balkonlarında/teraslarında kavga etmeyi ve böylece kavgalarını halka açmayı tercih etmiş 3-4 kişi yüzünden bütün gece uyuyamadım. hele saat beşe dorğu tümden abardı tipler, tüm mahalle uyandı resmen. sonra da dersaneye gidicem diye uyandım. gitmedim. uyumadım da. böürm.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

Insanlarin minimum uyku suresi rem uyku suresi kadar olmalidir. Bu sure de bildigim kadariyla 8 saat.
Eski'de bir arkadasimiz rem uykusunu kisaca soyle anlatmis;
beynin defragmentasyon yaptığı ve "cross link generator"unu çalıştırdığı dönemdir, beyin bu süre zarfında bazı bilgileri toparlayıp düzenlerken, verileri birbirine linkleme** ile ileride oluşabilecek gereksiz yer kullanımını da gidermeye çalışmaktadır
aslında bilinçdışı bir beyin faaliyeti olmasına rağmen düzenlenen verilerin içeriğini bilinç görebilir ve bunları rüya olarak algılar.
[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk, 25 Ağustos 2005 03:37 tarihinde demiş ki:
said:
twistedemo, 24 Ağustos 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
ben uyumaktan nefret ediyorum
neresi güzel anlamadım

her sabahın korunde kalkmak zorunda oldugun zaman anlarsın

okul açıkkende işim gücüm varkende böyleyim uyuyorum 8 saat normalde ama yatağa girmek çok mutsuz ediyo beni elimden geldiğince geciktiriyorum ancak yorgunluktan sırtım acayip ağrıyo o zaman çok zor uyuyakalıyorum && hayatım boşa gidiyo gibi geliyo yani birşey okuyo olabilirdim o kadar saat di mi =P[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...