HellHound Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 yillardir anlamadim tab - space gibi aksiyon dolu bi kombinasyon warken alt+s niedir icqda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 alt+s hem forumların bazılarında hem icq da hem icq lite da hemde bazı chat programlarında çalıştığı için insanlar ona alışıyor mesela nblda alt+s idi:) buradada alt+s yapsanız?[hline]Türkiye'de iş almak için ne yapılır? süper başvurma taktiği ve hediyelerde var tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: HellHound, 04 June 2003 14:50 tarihinde demiş ki: yillardir anlamadim tab - space gibi aksiyon dolu bi kombinasyon warken alt+s niedir icqda ne biliyim ona alıştk onu yapıyoz senin dediğinide deneyeceğim[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ctrl+x Kes ctrl+c kopyala ctrl+v yapıştır ctrl+f4 bir programın içindeki bir pencereyi kapatmak alt+f4 biliosunuz zaten :D windows+d masaüstünü göster windows+m bütün programlar minimize[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ve dünyanın en şahane shortcut ı ctrl+z bi kere kahveyi dökmüştüm de elim ctrl+z aramıştı.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 hahahaha! bendede öle tikler oluo:) paintciler iyi bilir o tuşu:)[hline]Türkiye'de iş almak için ne yapılır? süper başvurma taktiği ve hediyelerde var tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 arkadaşlar sizlere bir kısayol daha. sadece F5'e bastığınızda, o anda bulunduğunuz sayfayı yeniliyor. mouse'la tıklamaya üşenenlere birebir. ;) birde biliyor olabilirsiniz ama yasim yinede. ctrl+a tüm dosyaları seçmek. ctrl+x kesmek crtl+z geri al ctrl+v yapıştır ctrl+c kopyala ctrl+b sık kullanılanlar'ı gösteriyor. ctrl+p sayfayı yazdırma alt+F4 sayfayı kapama shift + herhangi bir harf'e baştığınız zaman masaüstünde veya herhangi bir klasör'de, atıyorum shift+b yaparsanız "b" harfiyle başlayan dosyaları gösterir. ctrl+alt+del'e 2kere hızlıca bastığınızda (yavaş basınca olmuo:-P) bilgisayar reset'leniyor. alt+tab ekranınızda 1'den fazla klasör yada internet sayfası varsa arasında kolaylıkla geçiş yapmanıza yarıyor. int.explorer'da adres çubuğunda örn; sadece "paticik" yazıp enter'a bastığınızda başına ve sonuna kendisi "www" ve ".com,com.tr,edu.tr vs.." getiriyor. eğer internette kayıtlı değilse aradığınız site, "http://search.msn.com/results.aspx?srch=105&FORM=AS5&q=paticik" şeklinde bağlanıp kelimeyi aratıyor. şimdilik aklıma gelenler bunlar. [hline] N0FeAr[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bide 3 sayfalık forumun tamamını okumayıp aynı şeyleri tekrar tekrar yazanları seçip silmek için bir kısayol tuşu olsa da ben de rahat etsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: SM0KE, 04 June 2003 16:15 tarihinde demiş ki: bide 3 sayfalık forumun tamamını okumayıp aynı şeyleri tekrar tekrar yazanları seçip silmek için bir kısayol tuşu olsa da ben de rahat etsem. meuaeh koptum varya pis koydun be :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: SM0KE, 04 June 2003 16:15 tarihinde demiş ki: bide 3 sayfalık forumun tamamını okumayıp aynı şeyleri tekrar tekrar yazanları seçip silmek için bir kısayol tuşu olsa da ben de rahat etsem. istemiyorsan okumazsın. gördüğün an transit geçersin alttaki metne. eğer laf bana ise ki galiba bana, yazmışken hepsini yazayım dedim. gördük herhalde diğer sayfalarda bahsedildiğini. birarada toplamak istedim senin anlayacağın. nese uzatmaya gerek yok. sanırım gerekli açıklamayı yaptım. herkes bildiğini yazabilir. burası bir forum. başkası yazmış die, seninde yazmama gibi bir durumun söz konusu olmamalı. en azından yazılanları onaylamış oluyorsun bibakıma. yoksa "aa bak bende biliyordum bunu, yazılmış ama bende yazayım dur" gibi birşey yok. ha ama dediğim gibi madem görmek istemiyorsun bu tür şeyleri, site yöneticisi fln değilim ama girmeye bilirsin. çünkü bunu yapan sadece ben değilim. ben burada paticik kullanıcısıysam, bazı şeyleri dile getirme özgürlüğüm var. ortalığa boşu boşuna taş atarak karıştırmanında bi manasıda yok. PS: kusura bakmayın birden parladım ama lüzumsuz şeyler bunlar. sırf cwp yazmış olmak için yazılmamalı yazılan yazılar. sonra biri benim gibi çıkar, parlar. o yüzden alaylı bir şekilde kalaylamayalım birbirimizi.. tekrardan kusra bakmayın..[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 relax lem ne olyıo ne birbirinize giriyonuz !![hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Ctrl + s war dosyanın iceriğini kaydediyor Script dei$tirirken çok i$e yarIyo...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Alt genelde program pencereleri ile ilgili. Ctrl ise programların alt pencereleri ile ilgili.. Ctrl+tab program içindeki pencerelerde gezer mesela. Ctrl+f yi unutmamak lazm. Özellikle notepad yada wordpad'de script yazanlar için :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 win+ D : all minimize win+ F: find for folder herhangi bir dosyadayken ctrl+f: find kullanisli olanlardan hatirladiklarim bunlar...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Start menüsü açıldıktan sonra shift basılı tutarken herhangi bir şeye basarsanız start menüsü kaybolmaz. Yani arka arkaya birkaç şey açmak isterseniz işe yarıo. Yeni buldum bunuda :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Explorerda herhangi bir linki new windowda açmak için Shift+linke mouse ile tıklayın.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Catscratch, 24 June 2003 17:32 tarihinde demiş ki: Start menüsü açıldıktan sonra shift basılı tutarken herhangi bir şeye basarsanız start menüsü kaybolmaz. Yani arka arkaya birkaç şey açmak isterseniz işe yarıo. Yeni buldum bunuda :D[hline]This Cat Scratches Free. win98 de olmuyor bu sanırım seninki nedir?[hline]Tim Duncan (MVP)'ın isim babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Win2k ve WinXP'de oluo. Belki sonradan akıllarına gelmiştir ? Win98 SE mi seninki[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 hayır ilk 98[hline]Tim Duncan (MVP)'ın isim babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 win 98'de okuldayken windows menüsnü kaldırırdık ama nasıl yapardık.. hmm windows tuşuna basardık sonra cancel yapıp alt'a mı basardık napardık sonra yoket gibi bi seçenek vardı hocalar feci panik olurdu..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 windows tuşu+esc+(alt+-)kapat.. bole bişiydi..[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 valla ne kadar işe yarar bilmiyorum ama ctrl+esc kombinasyonuyla start menüyü açabiliyorsunuz.gerçi windows tuşu varken kim niye kullanır bilmiyorum.kısayolu uzun yolundanda uzun be :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bende windows tuşu sağ en üstte.. çoğu zaman ctrl esc kullanırım..[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ctrl+alt+w World of warcrafti açar Ctrl+alt+f Frozen throne'u açar Ctrl+alt+s Starcraftı açar[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 aa bak işe yarıyormuş hayret :-P[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar