Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows Kısayollar

Qui

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar sizlere bir kısayol daha.
sadece F5'e bastığınızda, o anda bulunduğunuz sayfayı yeniliyor. mouse'la tıklamaya üşenenlere birebir. ;)

birde biliyor olabilirsiniz ama yasim yinede.
ctrl+a tüm dosyaları seçmek.
ctrl+x kesmek
crtl+z geri al
ctrl+v yapıştır
ctrl+c kopyala
ctrl+b sık kullanılanlar'ı gösteriyor.
ctrl+p sayfayı yazdırma
alt+F4 sayfayı kapama
shift + herhangi bir harf'e baştığınız zaman masaüstünde veya herhangi bir klasör'de, atıyorum shift+b yaparsanız "b" harfiyle başlayan dosyaları gösterir.
ctrl+alt+del'e 2kere hızlıca bastığınızda (yavaş basınca olmuo:-P) bilgisayar reset'leniyor.
alt+tab ekranınızda 1'den fazla klasör yada internet sayfası varsa arasında kolaylıkla geçiş yapmanıza yarıyor.
int.explorer'da adres çubuğunda örn; sadece "paticik" yazıp enter'a bastığınızda başına ve sonuna kendisi "www" ve ".com,com.tr,edu.tr vs.." getiriyor. eğer internette kayıtlı değilse aradığınız site, "http://search.msn.com/results.aspx?srch=105&FORM=AS5&q=paticik" şeklinde bağlanıp kelimeyi aratıyor.

şimdilik aklıma gelenler bunlar.
[hline]
N0FeAr[hline]k.o.c. - web site
..............................................................................

When a man lies he murders some part of the world
These are the pale deaths which men miscall their lives
All this I cannot bear to witness anymore
Cannot the kingdom of salvation take me home
...............................................................................
=-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-=
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SM0KE, 04 June 2003 16:15 tarihinde demiş ki:
bide 3 sayfalık forumun tamamını okumayıp aynı şeyleri tekrar tekrar yazanları seçip silmek için bir kısayol tuşu olsa da ben de rahat etsem.

meuaeh koptum varya pis koydun be :)[hline] wrak wrakkk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SM0KE, 04 June 2003 16:15 tarihinde demiş ki:
bide 3 sayfalık forumun tamamını okumayıp aynı şeyleri tekrar tekrar yazanları seçip silmek için bir kısayol tuşu olsa da ben de rahat etsem.

istemiyorsan okumazsın. gördüğün an transit geçersin alttaki metne.

eğer laf bana ise ki galiba bana, yazmışken hepsini yazayım dedim. gördük herhalde diğer sayfalarda bahsedildiğini. birarada toplamak istedim senin anlayacağın.
nese uzatmaya gerek yok. sanırım gerekli açıklamayı yaptım.
herkes bildiğini yazabilir. burası bir forum. başkası yazmış die, seninde yazmama gibi bir durumun söz konusu olmamalı.
en azından yazılanları onaylamış oluyorsun bibakıma.
yoksa "aa bak bende biliyordum bunu, yazılmış ama bende yazayım dur" gibi birşey yok.

ha ama dediğim gibi madem görmek istemiyorsun bu tür şeyleri, site yöneticisi fln değilim ama girmeye bilirsin. çünkü bunu yapan sadece ben değilim. ben burada paticik kullanıcısıysam, bazı şeyleri dile getirme özgürlüğüm var.

ortalığa boşu boşuna taş atarak karıştırmanında bi manasıda yok.

PS: kusura bakmayın birden parladım ama lüzumsuz şeyler bunlar. sırf cwp yazmış olmak için yazılmamalı yazılan yazılar. sonra biri benim gibi çıkar, parlar. o yüzden alaylı bir şekilde kalaylamayalım birbirimizi.. tekrardan kusra bakmayın..[hline]k.o.c. - web site
..............................................................................

When a man lies he murders some part of the world
These are the pale deaths which men miscall their lives
All this I cannot bear to witness anymore
Cannot the kingdom of salvation take me home
...............................................................................
=-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-=
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
Catscratch, 24 June 2003 17:32 tarihinde demiş ki:
Start menüsü açıldıktan sonra shift basılı tutarken herhangi bir şeye basarsanız start menüsü kaybolmaz. Yani arka arkaya birkaç şey açmak isterseniz işe yarıo. Yeni buldum bunuda :D[hline]This Cat Scratches Free.

win98 de olmuyor bu sanırım seninki nedir?[hline]Tim Duncan (MVP)'ın isim babası
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
valla ne kadar işe yarar bilmiyorum ama ctrl+esc kombinasyonuyla start menüyü açabiliyorsunuz.gerçi windows tuşu varken kim niye kullanır bilmiyorum.kısayolu uzun yolundanda uzun be :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...