Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski Krallardan

Gm-Jhen

Öne çıkan mesajlar

Bir Evsane Varsa Dünya Üzerinde halla İsminden Bahsetiren Budur...

Üç Büyük Medeniyet Vardi Dünya üzerinde Yıllar Yılı Öncesinde...

Bu Medeniyetler Arasinda Büyük Uçurumlar Yoktu. Birbirlerine Yakın Ve Dost Medeniyetlerdi.

Bu Medeniyetler Paylaşımla Dahada Büyüdüler Ve Uzun Yıllar Karşılana Çıkan Göçmen Kabileleri Barbar Diye Adlandırıp Büyük Surlarinda Salandırdılar...

Onlara Karşi Bir Güç Dogamadan Yok Ediliyordu . Yakın Zaman içinde Gücün Ve Kudretin İçinde Yalan Yanlış Yollara Saptılar Ve Kendi cehaletleri İçinde Soyluluk Mehsebinden uzaklaşıp Düşmanlarina Verdikleri İsme Layik Oldular BARBAR...

İşte Bu Cehalet İçinde Vatandaşlarina Ve Birbirlerine büyük zararlar veriyolardi. Bir Gün Güneş Tan vaktinde İken Bu Üç Medeniyetten En Büyük sayilanı Olan Aç Kral II. Elrondun Şehrine Adsiz Bir Misafir At Sürdü...

Bu Misafir Altindan bir Yay ve Altindan bir Çift Bota Sahipti.

Kalelerin Surlarindaki Nöbetçiler Bu Atinda Tamamen Soylu Gözüken Ve Heybetiyle Büyüleyici Adamı Hemen Krallarina Haberle Duyurdu

O Sırada Sur Önünde Bekleyen Adsiz Misafir Eline altindan Bir Arp aldı ve Arpı Öyle Güzel Çaldıki Kale surlarindaki Askerler Müzigin Ritmine Kapılıp Şarkı Söyleyip Dans Ederek Kapılari Krallarinin İzni Olmadan Açtılar...

O Sırada Kral Merakla Surlara Çıkıyodu Koca Göbeyi İle Biçimsiz Yüzüyle Elinde Şarabi Homurdanarak Hızlı Hızlı Yürüyodu...

O Sırada Müzigi Duyan Kralın Baş Korumasi Alex Ve Veziri Sinsi Hernald O İgrenç Sesleriyle Şarkı Söyleyip Dans Edmeye Başladilar...

Kral Bu Müzigi Hiç Beyenmedi Ve Şarabını Tükürerek Emir Verdi GETİRİN BU YÜZSÜZÜ !

Ama Kimse Krali Dinlemedi Herkez Dans Edip Şarkılar Söylüyerek Eylenirken Geniş Sur Yolunda Altin Çizmeli Altin Yayli Ve elinde Altindan Bir Arp tutan isimsiz Misafir Gözüktü..

Kral Yüzünü Ekşitip Bu Misafirin Yaklaşmasini İzledi...

Misafir Kralin Yanina Müzigi Çalarak Yaklaştı Ve Kralin Önünde Eyilmeden Dimdik durdu.

Kral- Bu Ne Biçim Bir Yüzsüzlük Şehrime izinim Olmadan Girip Halkıma Garip Bir büyü Yapıyosun.

İsimsiz Adam- Öncelikle Kendimi Tanıtıyım Efendim Ben Belzak Bu Bir Büyü Diil Bu Bir Müzik Ve Dier İki Krallıktada Oldugu gibi bu Müzigi Bi Tek siz Sevmediniz.

Kral- Belzakmış Huh! Tabi Sevmem Hem Sen Kim Oluyorsunda bana Hesap Soruyosun.

Belzak- Ben Ormanlarin Ozaniyim Efendim Ve Doga Sizden Şikayetçi Dier Kırallara Önerdigim Fikir Hoşlarina gitmedi Ve Sonuçlarina Katlandilar Şimdi Fikre Gelelim

Kral- Hadi Ordan Üç Kagıtçı Züppe *Kral Koca Göbeginin altindan Bir Keskin Hançer Çıkardi Demir Ozanin Gözlerinde Parladi Ve Ozanin Gözlerini Kırpmasina yol Açti* Ben sana Şimdi Ölüm Fikrini veriyimde Gör

*Kral Öne dogru Atilinca Ozan Yana Çekildi ve Kral Yere yuvarlandı Ve Öksürük Nöbetine Takıldı bu Sırada Ozan Halla Müzik Çalıp Bir Soylu Edasiyla Ayakta dikili Duruyodu*

Belzak- Önerim Şudur = 3 Yıl Boyunca Ormanlarda Tek Başınıza Yaşıcaksınız Krallıgınızı Ben Yönetcem Eyer Ormanda Bir Güvercine Bir Fareye veya Herhangi Bir canlıya zarar Vermeden Sadece Odundan Bir Ev ve İçindeki Erzakla 3 yıl Yaşarsaniz Ben Size Krallıgınızı Vercem Eyer bunu Kabul Edmezseniz Krallıgınızı Ben Yönetmicem Doga Yönetcek Ve sizde Sonsuza Kadar Hapis tutulcaksınız...

*Kral buna Gülüp Hapis Edde Görelim Züppe* Diye Bagirdi
o an Müzigin Temposu Degişti ve Kral Bu Tempodan Edkilenmiş gibiydi Ve Kendi Yolunu buldu Mahzenlerin Karanlıgında Kendi Karanlıgı İle Buluştu.

Ozan Ormanlara Geri Döndügünde Eski Kötü Krallıklar Sonsuza
Eski Krallardan Arindi Ve Eski Krallarin Hikayesi böyle Son buldu.

Saygılar
Üç Güneş Kralliyeti Altin Kalem´i
Efersun Slivian

Hikayeyi Yazan Şahsen Benim. Hiç Bir Yerde Kopya Edilmemiştir[hline]Uo:> İnsanların İletişim Yolunda Gelişmesiniz daha Rahat Davranıp Daha Düzgün Bir Kişilige Bürünmesini Saglar
Eyer Kişilik Bozuklugu Veya Psikolojik Bozuklugu olanların Oynamamaları Tavsiye Edilir

WwW.Tr-GaME.Com
YeNi Bir DünYa
S-E-Ni-N
-*İÇİN*-
Sosyal ağlarda paylaş

Yazından bir kesit alıyorum

o an Müzigin Temposu Degişti ve Kral Bu Tempodan Edkilenmiş gibiydi Ve Kendi Yolunu buldu Mahzenlerin Karanlıgında Kendi Karanlıgı İle Buluştu.

Türkçe yazmalısın.[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deep-Night, 09 July 2003 13:48 tarihinde demiş ki:
Yazından bir kesit alıyorum

Türkçe yazmalısın

puhahaha lol ya[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
--------------------------------
The sky's gonna open
People gonna pray and sing
I can't feel a thing
I can't feel
Sosyal ağlarda paylaş

-Bir Bakımdan Komik Ama Gm-Jhen accsi Yetkilerim Dışına Çıktıgı İçin Özüme döndüm/-

Evet Komik Hattalar Yapmışım ama Nasil yazdigimi Bilmiyorum Ben Yazarken Biraz Hizli yaziyorum İmla Hattalarina dikkat Edmem ama Bi Yandanda Anlamın Fazla bozuldugunu Göremedim Bazi Cümlelerimde Anlam Anlam dışına Dönüyo asıl o zaman Gülün derim :)[hline]Dark Legion Efsanesi Son bulsa Bile Benim Görevim bu Efsaneyi Sonsuza Kadar İçimde Barindirmaktir...

DL Master DarkLord Neght

Bazi Sözcükler Yetersizdir Bazilari İse Daha Söylenmemiştir Bi Dier adiyla Gm-JHEN!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...