insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Hangisi daha iyi hizmet veriyo?? bende tcell...tlf markasında en iyi kim?...onuda yanıtlarsanız sevinirim...bence sony-ericcson[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 valla babam avea daha iyi olcak diye alt yapi olarak... Dogu ve guney dogu yu onnarin sirket yapio :P ... dedigine gore trcell-telsim alt yapiya artik yatirim yapmiyolar...avea yapmak zorunda hala flm diyo. sonucta ne bilim brininin alt yapisi daha eski toknoliji ile kuruldu digeri daha yeni gibi dusunuleblr. 0532 li hattim var ... aslinda kontor derdinden kurtulmak icin aldim ama ucuz oldugu soylenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 0535, Roxxor.[signature][hline]Süpermarkette kekeme bir abimiz gezmektedir, medeni cesareti olmayan bir tip olduğu bellidir.Orta yaşlıdır.Kasa sırası kapılınca. - A a ama ben ben ben ben YAKARIM BURAYI ben ben ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 tcell benim her zaman vazgeçmedigim kartım..[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 telefon diyince nokia ya da samsung derim soni-erikson bunların yanına bile yaklaşamaz[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 zevk-renk..[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 hat diyince bence telsim ama turkcellde güzeldir ama benimki telsim.Avea daha ucuz o ayrı.. Telefon diyince tabiki NOKİA.üstelik connecting people..Ondan sonra sony-ericsson.O P-800 ne telefondu ama bi msg yazma sistemi vardı ohh ama şimdi eskidi onlar..[signature][hline]Dam üstünde un eler,dam üstünde un eler tombul tombul memeler.Memeler baş kaldırmış meeemeeler baş kaldırmış kavuşmuyor dügmeler zalım oy gelin zalım zalım zalım !!! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Tabiki T-Cell TAbiki Nokia iki vazgeçilmezim... 1996'dan beri cep telefonu kullanırım belki 50 kere değiştirdim telefonu 1997de ki Ericsson 688den beri nokia dan ne zaman şaşsam telefonda hep sorun oluyor.. Şu anda 7610 kullanıyorum ve en az 1 belki 2 yıl o telefon beni tatmin edecektir buna eminim hepinize öneriyorum accık pahalı ama taxitle herkes alabilir sanırım..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: sheref, 04 Ekim 2004 20:16 tarihinde demiş ki: Tabiki T-Cell TAbiki Nokia iki vazgeçilmezim... 1996'dan beri cep telefonu kullanırım belki 50 kere değiştirdim telefonu 1997de ki Ericsson 688den beri nokia dan ne zaman şaşsam telefonda hep sorun oluyor.. Şu anda 7610 kullanıyorum ve en az 1 belki 2 yıl o telefon beni tatmin edecektir buna eminim hepinize öneriyorum accık pahalı ama taxitle herkes alabilir sanırım.. +1,bende 7610 kullanıyorum ve gayet memnunum..[signature][hline]Dam üstünde un eler,dam üstünde un eler tombul tombul memeler.Memeler baş kaldırmış meeemeeler baş kaldırmış kavuşmuyor dügmeler zalım oy gelin zalım zalım zalım !!! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 telsimden baska bütün hatlar güsel ama en iisi t.cell nokia ve siemens en iileri tlf un bence...[signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiPati Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 tcell üstüne yok[signature][hline]AntiPati X=o=X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 en ucuzu telsım ornek 2500knt 80mılyon (100knt 10mılyondan hesaplayınca bı farkoluo neysee) ama telsımde knt lu hattan gprs e gıremıon gprs sadece faturalıda warmıs ((( o yuzden turkcell de ıyı ama pahalı hele aıle ıcı alırsan telsım beles sayılır 3 gunde ablama 100den fazla msj attım beles, toplam 17 saat o aradı 5 saat te ben aradım 2 haftada nası olsa 5dk 1 knt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 güzel şeyler biraz pahalı olur nerde ucuz oradan kaçç..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 yane bence bıraz degıl 250mılyon edıo 80mılyona olan war sonra 100msj mı ne de bedawa yane kum gıbım knt war onu arıom sunu arıom bıtmıo eheh artık 3 kez alınıo 2500knt korkmuom turkcellı bıle arıyıp konusuom ama onemlı olan hankı ıs ıcın kullanılacagı mesela ark larla konusmak ıcın mı herkes tcell mı kullanıo tcell al yada aıle fln 10 kısıyle konusmak ıcın mı ucuz mu olsun telsım al yada meslek fln mı awea al o da ucuz gıbım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: sheref, 04 Ekim 2004 20:16 tarihinde demiş ki: Tabiki T-Cell TAbiki Nokia iki vazgeçilmezim... [signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Bakın en iyisi 3 ünüde almak.. Bu hafta aycell'ide alınca 3 ünden de olacak... Telsim'in öğrenci kampanyası var.. Yani öğrenci arkadaşlarınız varsa, 10 kişi seçiyosun. Onlarla 1 kontur 5 dakka görüşüyosun.. Aycell de öğretmen tanıdığınız varsa alın ondan 2 hat. Biri çok görüştüğünüz birine, sevgilinize felan... Birde öğretmen çocuğu çok arkadaşınız varsa, onlarla tamamen beleş görüşüosunuz. Turkcell'ide bunların hiç birine girmeyen, hayatınıza girip orada kalması onemli olmayan kişilere vereceksiniz...[signature][hline]#include main(void) { while(1) printf("tavuk yumurtadan cikar, yumurta tavuktan cikar, ");} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Aynı Numaramdan Hem 535 Hem 544 var :P Arkadaşlar arası Telsim Cep Öğrenci olunca,5 dakkada 1 kontor gidiyor... Tcell resmen sömürüyor ama...Damn..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 telstra - nokia..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Hat türkcell telde paratiklik olarAK nokia ama kalitesi zırt dandik tel Kalite istiosanız Samsung derim.!!Birde hat ile ilgili sunu diim telsim vb seylerin kampanyalarından uzak durun cep aile gibi adamlar konuşmaman için elinden geleni yapıyor hatta yei kontür yüklemiş ve sen aradığın hallde konuştuğunuz kişinin kntr bitti dio :D yanyana deneme amaclı konuştuğunda bile ses gelmio bazen :D cok sux bir olay yani .!![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! [Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 05 Ekim 2004 10:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Ewet telsimdede kontör sizden war...Siz yükleyin biz yiyelim hesabı..[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 tcell'de , nası uplanıyo bu topicler anlamadım. iyi saatte olsunlar geldi. :/[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Turkcell en iyisi nereye gitsen çekiyor. yani turkcell sık görüşme vs yapılırsa.. Telsim hattıda öyle çok iyi değil 1 sny konuşsan allah allahsın yani gitti kontürler girdi fatura diyosun =) Avea falan bilmem etmem =) Telefondada 1 - Nokia (pratik) 2 - Samsung (görüntü kalitesi hiç bir telefon markası yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Heyytt eski nickim bea :) Bendede türkcell :P[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Avea daha ii bence.Hem daha ucuz :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 avea süper:) acaip memnunum cok ucuz, ve kaliteli(turkcell kadar degil, dağda bayırda çekmiyor, ama yine de ses kalitesi iyi en azından kesilme olmuyor)[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar