Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Operatör?? Tcell Telsim Avea...

insight_13

Öne çıkan mesajlar

valla babam avea daha iyi olcak diye alt yapi olarak... Dogu ve guney dogu yu onnarin sirket yapio :P ... dedigine gore trcell-telsim alt yapiya artik yatirim yapmiyolar...avea yapmak zorunda hala flm diyo. sonucta ne bilim brininin alt yapisi daha eski toknoliji ile kuruldu digeri daha yeni gibi dusunuleblr. 0532 li hattim var ... aslinda kontor derdinden kurtulmak icin aldim ama ucuz oldugu soylenemez
Sosyal ağlarda paylaş

hat diyince bence telsim ama turkcellde güzeldir ama benimki telsim.Avea daha ucuz o ayrı..
Telefon diyince tabiki NOKİA.üstelik connecting people..Ondan sonra sony-ericsson.O P-800 ne telefondu ama bi msg yazma sistemi vardı ohh ama şimdi eskidi onlar..[signature][hline]Dam üstünde un eler,dam üstünde un eler tombul tombul memeler.Memeler baş kaldırmış meeemeeler baş kaldırmış kavuşmuyor dügmeler zalım oy gelin zalım zalım zalım !!!
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki T-Cell TAbiki Nokia iki vazgeçilmezim...
1996'dan beri cep telefonu kullanırım belki 50 kere değiştirdim telefonu 1997de ki Ericsson 688den beri nokia dan ne zaman şaşsam telefonda hep sorun oluyor..
Şu anda 7610 kullanıyorum ve en az 1 belki 2 yıl o telefon beni tatmin edecektir buna eminim hepinize öneriyorum accık pahalı ama taxitle herkes alabilir sanırım..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME |
| News | Sheref | Msn |
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 04 Ekim 2004 20:16 tarihinde demiş ki:
Tabiki T-Cell TAbiki Nokia iki vazgeçilmezim...
1996'dan beri cep telefonu kullanırım belki 50 kere değiştirdim telefonu 1997de ki Ericsson 688den beri nokia dan ne zaman şaşsam telefonda hep sorun oluyor..
Şu anda 7610 kullanıyorum ve en az 1 belki 2 yıl o telefon beni tatmin edecektir buna eminim hepinize öneriyorum accık pahalı ama taxitle herkes alabilir sanırım..

+1,bende 7610 kullanıyorum ve gayet memnunum..[signature][hline]Dam üstünde un eler,dam üstünde un eler tombul tombul memeler.Memeler baş kaldırmış meeemeeler baş kaldırmış kavuşmuyor dügmeler zalım oy gelin zalım zalım zalım !!!
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

en ucuzu telsım ornek 2500knt 80mılyon (100knt 10mılyondan hesaplayınca bı farkoluo neysee)
ama telsımde knt lu hattan gprs e gıremıon gprs sadece faturalıda warmıs (((
o yuzden turkcell de ıyı ama pahalı
hele aıle ıcı alırsan telsım beles sayılır 3 gunde ablama 100den fazla msj attım beles, toplam 17 saat o aradı 5 saat te ben aradım 2 haftada nası olsa 5dk 1 knt
Sosyal ağlarda paylaş

yane bence bıraz degıl 250mılyon edıo 80mılyona olan war sonra 100msj mı ne de bedawa yane kum gıbım knt war onu arıom sunu arıom bıtmıo eheh artık 3 kez alınıo 2500knt korkmuom turkcellı bıle arıyıp konusuom
ama onemlı olan hankı ıs ıcın kullanılacagı
mesela ark larla konusmak ıcın mı herkes tcell mı kullanıo tcell al
yada aıle fln 10 kısıyle konusmak ıcın mı ucuz mu olsun telsım al
yada meslek fln mı awea al o da ucuz gıbım
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın en iyisi 3 ünüde almak.. Bu hafta aycell'ide alınca 3 ünden de olacak...
Telsim'in öğrenci kampanyası var.. Yani öğrenci arkadaşlarınız varsa, 10 kişi seçiyosun. Onlarla 1 kontur 5 dakka görüşüyosun..
Aycell de öğretmen tanıdığınız varsa alın ondan 2 hat. Biri çok görüştüğünüz birine, sevgilinize felan... Birde öğretmen çocuğu çok arkadaşınız varsa, onlarla tamamen beleş görüşüosunuz.
Turkcell'ide bunların hiç birine girmeyen, hayatınıza girip orada kalması onemli olmayan kişilere vereceksiniz...[signature][hline]#include
main(void) { while(1) printf("tavuk yumurtadan cikar, yumurta tavuktan cikar, ");}
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı Numaramdan
Hem 535
Hem 544 var :P

Arkadaşlar arası Telsim Cep Öğrenci olunca,5 dakkada 1 kontor gidiyor...

Tcell resmen sömürüyor ama...Damn..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya
Sosyal ağlarda paylaş

Hat türkcell telde paratiklik olarAK nokia ama kalitesi zırt dandik tel Kalite istiosanız Samsung derim.!!Birde hat ile ilgili sunu diim telsim vb seylerin kampanyalarından uzak durun cep aile gibi adamlar konuşmaman için elinden geleni yapıyor hatta yei kontür yüklemiş ve sen aradığın hallde konuştuğunuz kişinin kntr bitti dio :D yanyana deneme amaclı konuştuğunda bile ses gelmio bazen :D cok sux bir olay yani .!![signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 05 Ekim 2004 10:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
Turkcell en iyisi nereye gitsen çekiyor. yani turkcell sık görüşme vs yapılırsa..

Telsim hattıda öyle çok iyi değil 1 sny konuşsan allah allahsın yani gitti kontürler girdi fatura diyosun =)

Avea falan bilmem etmem =)

Telefondada
1 - Nokia (pratik)
2 - Samsung (görüntü kalitesi hiç bir telefon markası yok)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...