Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Verdata olayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
servera verdata olaylarını çok iyi bilen kişileri arıyoruz gerçekten baya kasış işler yapacaktır bu kişiler (aslında kişi bi kişi lazım) o yüzden verdata editing olayını çok iyi bilmesi gerekmektedir özelden ulaşın[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
--------------------------------
The sky's gonna open
People gonna pray and sing
I can't feel a thing
I can't feel
Mesaj tarihi:
Arkdaşım böle yazılar yazma bende yazdım ondan biliom şimdi sana ara kendin yap editorlerini bul dicekler gıcık olcaksın ama bende istiyom verdaeditoring gelgörki.........
Mesaj tarihi:
Bulmak icin biraz ararsınız Turkiye'de birkac kisi var yapan ama bu foruma takılmazlar pek (orn Jathron :) ) Onunda isi basından askın oldugundan ugrasmaz zaten kendi Shardı var[hline]<<<>>>

Mesaj tarihi:
Nasıl Biri Arıyorsunuz ? yani ne yapması lazım sadece editmi[hline]İmza Mimza Yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)

İCQ=173110143
http://www.flashberk.net/kola.html
Bence Su animasyonu bi izleyin :)
Mesaj tarihi:
efendim walla ben bazı atların fln şekillerini deiştirecem onları verdataya editlemek için,sonra yeni renkler falan koymak için (bilmiom bu verdata mı) ve de bana bu atları fln deiştirmede yardımcı olmak için,elindeki hazır verdatalar fln ilginçe şeyler paylaşmak için.
bu kişiye yakında açacağımız serverda seerlık vereceğiz

not:dalga geçenler falan olacaktır söyliim bu çok ciddi bir iş[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
The sky's gonna open
I can't feel a thing
I can't feel
Mesaj tarihi:
bivrip acacağın server Runuo mu yoksa sphere mı bu arada ben [undead]lich nasılsın :-) sphere'sa yaparım seerlik :)[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
Mesaj tarihi:
Yok kardes bu Kadar işe Seerlik Fazla Bence Sen Bi quest char ver bende sana üztüne para verem ne dersin ? :)[hline]İmza Mimza Yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)

İCQ=173110143
Mesaj tarihi:
abi seerlik nedirki Pagelere bak playerların sözlerini not et (bug vsvs) gelince scripter a söle falan çok kasış bişe değilki[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
Mesaj tarihi:
abi sphere ile açıom
rexx sen zati icqdasın benim ben Elrond beyler ikiniz de seer olabilirsiniz söliim ama bu işleri yapacak kişi lazım rexx yaparsın sen sanırım[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
The sky's gonna open
I can't feel a thing
I can't feel
Mesaj tarihi:
almıomusun beni ha :( :(:(:(:(:(:( kırdın benı zaten tam hüzün şarkısı calıo Manowar master of the wind ühühü :( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:([hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
Mesaj tarihi:
said:
Bivrip, 11 July 2003 22:45 tarihinde demiş ki:
ikiniz de seer olabilirsiniz [hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
The sky's gonna open
I can't feel a thing
I can't feel
[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
The sky's gonna open
I can't feel a thing
I can't feel
Mesaj tarihi:
Ben verdata yı gmup editör le hallettim sizede hiç zahmet çekmeden öğretirim son derece ama son derece kolay bişiy icqdan gelin dicem de allahın dağında icq açılmıyo..... istte gittiğimde mesajlarınıza bakarım gm lik yada vs önemli deil ben çok aradım buldum size de anlatrım hatta arama yapın orda bile karşınıza çıkar icqdan mesaj çekin.......[hline]163960474[/b]

Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00
Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01
--Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz...
--Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin...
--Beşiktaşlılar da bizim için bişiler yapın diye çok ısrar ettiler onlarada beyin nedir nasıl kullanılır ve para vermeden nasıl şampiyon olunur kursu açtık!
--Son olarak Diplomalarımızı dağıtıyoruz ilk dönem mezunlarını verdik ama gsliler ve bjklilerin hepsi sınıfta kaldı..Tabi alt yapıları berbat herşeye baştan başlıcaz...
Mesaj tarihi:
arkadas bunun ıstedığı D2weapons değil sana resım verecek sen onu animini cartını curtunu yapıcan serverde kullanıla bılır hale getırecen yenı atlarcızecek sen onları bınılebılır yapacan tabı istegi (Atlar bu drake cart curt degil cizimini kendi yapıcak scriptini fln sen yazıcan) bunları halladecen yenı sılahlar yapıcan her sey degisik olucak VE SANA KARSILIĞINDA SEER CHAR VERECEKKKKKKKKK Allahım bu gunlerıdemı Gorucektık yarabım sen bana yardım et ve diger arkadaslarıma[hline]İmza Mimza Yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)

İCQ=173110143
Mesaj tarihi:
abi ben sana ne diyom sana diyom ki seer ol sonradan GM olursun ööle direk admin mi yapiim
hem ben senden bi iki şey istedim silahları fln ben verecem alt tarafı verdataya editleyip sonra kullanılır hale getirecen[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
The sky's gonna open
I can't feel a thing
I can't feel
Mesaj tarihi:
arkadsım bak ben buna cok bozuldum yanı ben senden admınlık ıstemedım sadece staff olarak Gm lık Istedım Oraya yazması kadar kolay ısler değil onlar.

Sen Kendıne baska Seer lar ara.Yinede Sana Elımden Gelen yardımı yapacam ama (Seer) staff olarak değil paticikde sende bir üyesin bende bir üye burasıda sorunlarımzı tartısacağımız bır yer tabı yapmaya Calısırız ben ve dığer arkadaslarım.[hline]İmza Mimza Yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)

İCQ=173110143
Mesaj tarihi:
Coax soylemese bu kadar gulmek icin site site dolasıp durcaz demekki way bea mul editorler seer de oluo he heayt be.Ben serverimi bırakıp size seer olayım :)

Client editing,client re-writing,yeni harita hazırlama,yeni silah armor packleri,rideable drake,bear ve vortex,yeni yaratıklar yapma fln hepsini biliom ama tek sartım var sizin serverde SEER olmak istiom !!!

Zuhuhuzhzu hic gulecegim yoktu !![hline]Como esta amigo
For the death of those we don’t know
Shall we kneel and say a prayer
They will never know we care
Shall we keep the fires burning
Shall we keep the flames alight
Shall we try to remember
What is wrong and what is right
Mesaj tarihi:
Ciddi isien sıfırdan bir server açııyım seni seer olarak alırım soz bide Quest char verırım babalar gibi hea ne dersın bak bu teklıfımı unutma :P[hline]İmza Mimza Yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)

İCQ=173110143
Mesaj tarihi:
Tamam olur heamen geliommm[hline]Como esta amigo
For the death of those we dont know
Shall we try to remember
Mesaj tarihi:
Tmm acııyom bı server veya sen ac hazırla benı owner yap kendınede bı seer char acarsın olurmu ? ben gelrım bı ara Edit yapmaa haaaa banlarım :)[hline]İmza Mimza Yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)

İCQ=173110143
Mesaj tarihi:
Oldu :)
Acıom bekle[hline]Como esta amigo
For the death of those we dont know
Shall we try to remember
Mesaj tarihi:
her konuda her bi insanın t...k geçmesi gerçekten de ben sadece güldürüyor.insanların canının sıkılıp gelip de burda milletle dalga geçmesi ise benim de sinirlerimi hoplatıyor[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
The sky's gonna open
I can't feel a thing
I can't feel
  • Yeni Oluştur...