Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bence Killy Galatasaray'da sol kanatta oynamıyacak. Gerets kadar renkli bir teknik direktör Kily Gonzales gibi çok yönlü bir futbolcuyu sol kanatta ezmez. Eğer bu transfer gerçekleşirse gerçekten çok merak ediyorum Kily Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'na ne katacak.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 gerets zaten ben kily i forevtin arkasında da oynatmayı planlıyorum demişti ama bu durumda iliç ne olucak onu bilmiyorum[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 forvetin arkasında mı oynatıcak e necatiyi nabıcak hocam bide takımda adam yok diyolar 213213072109471 tane transfer yapmaya calısıyolar ula her taraf adam kaynıyo onlarad yazık onlarda para kazanıyo ne adamların gururunu ezıyosunuz[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 valla fantikte cuma gelio ama bakcez[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" Msn l Mail 5+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 gelişinin gecikecek olmasının sebebi interden alacağı 1 milyon dolarlık paraymış bu sorun halledilir halledilmez kily gs de buna şüphe yok,2. si necati hakanla yanyana oynamalı iliç onların arksında kily solda hasan sağda saidou libero mevkiinde olmalıdır fakat geretsin demek istediğinden şu yorum çıkıyo gerets kily i solda kilitlemeyecek yani kily arada sırada serbest oalrak dolanabilecek malum şutları da çok etkili bi oyuncu bize kesinlikle güç katacaktır[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ya yok kimsenin gelecegi beklemeyin burda boşuna...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 en geç cumaya kadar bekleyip görelim[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 şu 31 ağustos gelsede artık gelen giden belli olsun şu dedikodulardan kurtulalım en azından[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 şu ergün iyileşse artık tam olarak da sol bek sorunumuzu da halletsek diyorum orhan çok aksıyo o bölgede, kily-ergün ikilisi solda çok can yakar müthiş bi ikili olurlar[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 İnter'de ikna oldu! evet killy ile anlaşan GS inter'ide ikna etti perşembe veya cuma kill istanbulda. kaynak üstelik bence sağ da hasan iyi, bu adam sola oturursa çok güzel olacak.[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 artik gelsin yani..[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 valla foto yapistirmayi bilseydim yapistirirdim ama kily imzayı atmış http://www.internetspor.com/v3/haber.php?haberID=13017 http://www.internetspor.com/v3/futbol/haber.php?haberID=13108[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bakalim forma yakisir insallah :)[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 daha bekleyin derim o transfermarkt sitesine pek güvenilmez bi ara insuayıda bzide gibi gösteriodu bi kaç gün daha sabredin hele[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Şaka maka geldi adam :)[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Gene ufak bi problem cikmis,Killynin Interden alicak 500 bin dolari varmis. GS'ye verdirtmeye calisiolar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Gs'de verir şimdi Allah için 5oobin$ Ne ki Gs için :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Galatasaray SK de haklı olarak biz sizinle bonservis konusunda anlaştık Kily'nin parasını siz vermelisiniz cevanını göndermiş Inter klübüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yatar bu transfer iliçle yetinin çok bile.[signature][hline]O günlerin fotoğraf karelerine sığmayan acıları bundan sonrası için birer ibret belgesi olarak önümüzde duruyor. Depremde yitirdiğimiz canların, sönen ocakların sadece alın yazısı olmadığını biliyoruz. İlgisizliğin, başıboşluğun faturasını o 45 saniyenin sonunda Türk halkının ödediğini unutmayacağız. Ve unutturmayacağız... 17 Ağustos depreminde yaşamını yitirenlerin anısı önünde saygıyla eğiliyoruz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 tolam maliyeti 10 milyon avro denmiş gazetede. eğer gerçekse çok çok fazla. yönetim kendi ömrünü uzatmak için kulübün kasasından 10 milyon avro harcıyor?[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 valla ya ben de maliyetin bu kadar yüksek olacağını beklemezdim bu para bi r de 31 yaşındaki bi adam için veriliyor bana kalırsa başka transferlere yönelmeliyiz ama yönelsek ne olur ki hep aynı şey ve hep aynı altın sözcük 'GS de transfer bitmez' lanet olsun hepsine[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Yatmis galiba Transfer Kily telefonla arayip 500.000$ fazla verin geliyim demis.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 evet 2.650 istemiş. gelmesin ya. bu kadar naz benı bile sıktı[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Adam ortegayla konusmus gelmeye pek sicak bakmiomus. GS'li degilim ama renk katardi yazik oldu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 gelmesin ya. bunun tipi tutulmazdı zaten. isabet olmuş. taraftarda kıllandı artık, bu herif gelip 30 gol atsada kimsenın gözüne giremez.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar