tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kaynak cnn türk, beceriksiz yönetimimiz gene muhteşem bir yöneticilik örneğiyle dünya yıldızı diye sıradan bir çek futbolcu getiriyor diyecek kelime bulamıyorum[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 maahaha Pires - Kily - Saviola - Deco alınacak derken Bratu ve Petre nin ikiz kardeşleri gelicekmiş mauhauha[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Kesin uefa geliyo bu sene g.s ye. konusucak bişeyde kalmadı be artık 6.seneye giricek yakında. bişeyler lazım.6. senede 6 yı konusursunuz hatalardan ders alırsınızuhaeuaheruf[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Killy Gonzalesin adı güzelde futbolunu bilmem[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: diablotg, 12 Ağustos 2005 22:59 tarihinde demiş ki: maahaha Pires - Kily - Saviola - Deco alınacak derken Bratu ve Petre nin ikiz kardeşleri gelicekmiş mauhauha komik?[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Yazık ya madem alamıyosunuz taraftarı üzmeyin. Sonrada yok niye protesto yok nebilyim ney :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Eternal, 12 Ağustos 2005 23:01 tarihinde demiş ki: Kesin uefa geliyo bu sene g.s ye. konusucak bişeyde kalmadı be artık 6.seneye giricek yakında. bişeyler lazım.6. senede 6 yı konusursunuz hatalardan ders alırsınızuhaeuaheruf Her sene diyorum ki "Fener yine iyi transfer yaptı avrupada bişiler yapabilir bu sene avrupada feneri tutucam ne de olsa Türkiye kazanıyor." Bu sene de dedim. Sonra böyle yazıları okuyup vazgeçiyorum. Hala fenerliler temcit pilavı gibi 1-0lık man utd. maçını yıllardır ısıtıp ısıtıp tekrar önümüze koyuyorlar.Tutmuycam artık feneri avrupada.Kazansa kim bilir kaç sene önümüze sunacaklar. P.S Eternal Tutorial bölümünde tutorial isteriz klavyeden gülme efekti verme konusunda.(No Offense)[signature][hline]By The Hammer of Moradin! [Bu mesaj zamo tarafından 13 Ağustos 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 o deil de yıllar önce farkettiğim bir gerçeği açıklamak istiyorum. eskiden ruhsar'da cem davranın kankasını oynayan, şimdilerde pınar altuğun dizisinde gözüken adam kily gonzales in ikizi değil mi[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 dostum alırsak o uefa kupasını gene biz alırız zaten sizin de yapacağınız tek şey pahalı transferler yapıp ligde başarıyı kovalamaktır[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: zamo, 13 Ağustos 2005 00:02 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 12 Ağustos 2005 23:01 tarihinde demiş ki: Kesin uefa geliyo bu sene g.s ye. konusucak bişeyde kalmadı be artık 6.seneye giricek yakında. bişeyler lazım.6. senede 6 yı konusursunuz hatalardan ders alırsınızuhaeuaheruf Her sene diyorum ki "Fener yine iyi transfer yaptı avrupada bişiler yapabilir bu sene avrupada feneri tutucam ne de olsa Türkiye kazanıyor." Bu sene de dedim. Sonra böyle yazıları okuyup vazgeçiyorum. Hala fenerliler temcit pilavı gibi 1-0lık man utd. maçını yıllardır ısıtıp ısıtıp tekrar önümüze koyuyorlar.Tutmuycam artık feneri avrupada.Kazansa kim bilir kaç sene önümüze sunacaklar. P.S Eternal Tutorial bölümünde tutorial isteriz klavyeden gülme efekti verme konusunda.(No Offense) ahahahahaahah 5 senedir uefa kupası aldık diyosun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 evet alırsanız gene siz alırsınız çünkü bizim uefada işimiz yok şamp ligini almak hedefimiz..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 AHAHHAAHAHAHA[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ya sorun değil, görücez şampiyonlar liginde FB ne yapıcak. 2. tura geçerler herhalde. :lol: [signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself... [Bu mesaj Murtaza tarafından 13 Ağustos 2005 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Adamlar bonservis almaya karar vermiş 2 mil Avro.. Gs li yöneticiler vazgeçmiş gibiymiş rotayı başka birine çevireceklermiş galiba.. Sabahleyin okuduğum gazetelerde bahsedilen buydu. Killy'de pürüz çıkmış ...[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bizimkiler bedavaya yildiz almaya calisiyor. LOL...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 siz mi alıcaksınız şampiyonlar ligi kupasını güldürme allah aşkına beni biz orda çeyrek finale çıktık siz ne yaptınız 0 puanları toplayıp döndünüz eksi averajlar da cabası[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Biz alıcaz diyen bir fenerbahceli varmı burda suanda? hep bu agız oyunlarınız hasta ediyo işte beni. Sürekli bi laf çarpıtma.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Sizin Galatasaray tarafları olarak önümüzdeki 5 senedeki tek göreviniz bizim cham.liginde başarılı olamamamız için dua etmeniz. Size yakışan bu.Oturup dua ediceniz insallah cıkamazlar diye.[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 13 Ağustos 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 herşey tamamda nie dua edeyim ya adamlar 3 er 5 er atıo zaten 10 olsun die dua edersem bi yerde günah yani buldunda bunuosun derler adama:)[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 eheheh dimi ne güzel ne mutlu size. zavallı haldesiniz be kardeş vallahi billahi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: jazzyjam, 13 Ağustos 2005 11:26 tarihinde demiş ki: evet alırsanız gene siz alırsınız çünkü bizim uefada işimiz yok şamp ligini almak hedefimiz.. siz alıcagınızı bilirsiniz şampiyonlar ligiymiş once uefa kupasının bi yanında tur atın ondan sonra şampilar liginde guruptan cıkın şole 5-6 yemeden heh ondan sonra bakarız...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır [Bu mesaj pipo_14 tarafından 13 Ağustos 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Erman haklı Fener alacağını bilir e zaten aldıda.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 sistemden, altyapıdan anlamayan bir grup insan tesadüfen yakaladıkları sinerjiyi kaybetmenin şoku içinde...[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 hala tesaduf diyosunuz be arkadasim, insaf yani. bu kadar mi zor rakip takimin bi zamanki basarisini kabullenmek? hayir, turkiye liginin disinda elle tutulur bi basariniz olmadigi icin tesaduf de diyemiyoruz, icimizde kaliyo yani lol.[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar