Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaraylı Arif Kastamonusporda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam bitti abi gobek bagladı bacagını kaldıramıo artık.orda oynuosa ona bile dua etsin bence[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
Artık orda hakemi kandırır :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
Zirveden çok fazla uzaklaşmadan bırakmak lazım diye düşünüyorum.[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
Mesaj tarihi:
said:
Andre, 23 Ağustos 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
Zirveden çok fazla uzaklaşmadan bırakmak lazım diye düşünüyorum.

zirveye cikti mi arif?[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Mesaj tarihi:
adam kaç yıl boyunca avrupanın sayılı kulüplerinden birinin kulübesinde zivredeydi daha ne.. bu arada arif orada çok iyi iş yapar alt liglerdeki hakemler bişi diyemez otoritesini kullanır her maç 2 penaltı yaptırır ölüsü yeter onun[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Mesaj tarihi:
said:
-DoruK-, 24 Ağustos 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
adam kaç yıl boyunca avrupanın sayılı kulüplerinden birinin kulübesinde zivredeydi daha ne.. bu arada arif orada çok iyi iş yapar alt liglerdeki hakemler bişi diyemez otoritesini kullanır her maç 2 penaltı yaptırır ölüsü yeter onun

sen ne sandin arifi??
hakemler ezilirler ona hic merak etme sen.. :) zuhah[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Mesaj tarihi:
zuhaahaha:D helal olsun kastamonuya büyük transfer yapmış walla. arif de bu arada kendini bayaa düşürdü:D[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do
Mesaj tarihi:
Yalan abi nerden cıkarıyosunuz ya Katar'a gıdıcek yada futbolu bırakıcak acıklama yaptı[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen...
Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin...
Mesaj tarihi:
hehe tam takımına gitmiş dorusu..çirkef bi takımdan digerine gitmiş..:d[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun ... sewerdim arifi.onun kendini yere atmalarıyla büyüdük..[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
  • Yeni Oluştur...