Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

slmlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
slm beyler dun acc tekrardan acmıs bulunmaktayım 40 saatlık update ve 4 gunluk tatılın ardından oyunda yıne boy gostermeye baslarım sanırım. sanırım eskılerden pek kısı kalmamıstır ama tanıyanlarla tekrardan oyunda gorusmek uzere dıyorum.[signature][hline]Army Captain of Vader
Dark Jedi Knight
Guardian of [RIP] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad(master as)
sadness(dark jedi knight)
eclipse
Mesaj tarihi:
o imza nedir öyle... 7 satır[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

[Bu mesaj Gwindon tarafından 24 Ağustos 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aklıma gelmısken rank sıstemi acıldımı tekrardan keyıf alcak bısıler varmı yoksa pve ıle ıdare edınmı dıolar hala[signature][hline]Army Captain of Vader
Dark Jedi Knight
Guardian of [RIP] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad(master as)
sadness(dark jedi knight)
eclipse
Mesaj tarihi:
Hoşgeldin sad :)

helsing den sonra senide bekliyodum zaten :)

oyun bıraktığından beri bence iyiye doğru gitmiş durumda 1 kasımda FRS açılıyo muhtemelen trial of obi-wan adlı expansion ile birlikte...

biz -Shadow Knights- a katıldık sen ve helsing i de aramıza almak isteriz ben konuşur hallederim bugün... sizde isterseniz çok memnun oluruz...

ben pazartesiye kadar yokum daha sonra ventriloda konuşuruz zaten...

görüşmek üzere[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy"
Revhas and Stareus of Eclipse
Mesaj tarihi:
sad falanda gelmişken neden yeniden yapılanmaya gitmiyorsunuz , sk nın içinde bulunmaktan daha iyi bir alternatif olur..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
Mesaj tarihi:
sk nın çok iyi bir lideri var her konuda çok yardımcı ve ilgili... diğerleri ile daha tam kaynaşamadık şimdilik bir sorun yok sk ile ilgili...

sk canınızı daha çok yakıcak... :D[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy"
Revhas and Stareus of Eclipse
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben hem paticikte hemde swg yeniyim...Bir kaç sorum olacak bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

1-)Craft skilleri için belli itemler yapmam gerekiyor ama istediği madenleri örneğin 16 metal olarak açıklıyor.Fakat bir sürü metal çeşidi var...
2-)Droit yapmam için hangi yolları izlemem ve skilleri nasıl yükseltmem gerektiği...
3-)Craft skillerimi yükseltirken yaptığım item vs satabileceğim bir vendor varmı? hem skill yükseltip hemde para kazanabilecekmiyim?

İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
Mesaj tarihi:
1) sirf metal diyorsa yaninda herhangi bir isim vermiyorsa her türlü metal olur
2)Droid Engineer hakkinda hic bisi bilmiyorum :(
3)Bu oyunda npcden bisi satin alma yada ona bisi satmak yok yaptiklarini playerlara satabilirsin ancak vede vendor sistemi var kendine bi vendor kurup orda mallarini satabilirsin
  • Yeni Oluştur...