sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 slm beyler dun acc tekrardan acmıs bulunmaktayım 40 saatlık update ve 4 gunluk tatılın ardından oyunda yıne boy gostermeye baslarım sanırım. sanırım eskılerden pek kısı kalmamıstır ama tanıyanlarla tekrardan oyunda gorusmek uzere dıyorum.[signature][hline]Army Captain of Vader Dark Jedi Knight Guardian of [RIP] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad(master as) sadness(dark jedi knight) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hoşgeldin...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hoşgeldin etkrar sad ve sadness. özlemiştim seni. ben khas'bin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hosgerigeldin :)[signature][hline]Morian Dae Jedi Weakling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hmm sanırım 3 lü belli oldu :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 o imza nedir öyle... 7 satır[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj Gwindon tarafından 24 Ağustos 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 aklıma gelmısken rank sıstemi acıldımı tekrardan keyıf alcak bısıler varmı yoksa pve ıle ıdare edınmı dıolar hala[signature][hline]Army Captain of Vader Dark Jedi Knight Guardian of [RIP] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad(master as) sadness(dark jedi knight) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hoşgeldin sad :) helsing den sonra senide bekliyodum zaten :) oyun bıraktığından beri bence iyiye doğru gitmiş durumda 1 kasımda FRS açılıyo muhtemelen trial of obi-wan adlı expansion ile birlikte... biz -Shadow Knights- a katıldık sen ve helsing i de aramıza almak isteriz ben konuşur hallederim bugün... sizde isterseniz çok memnun oluruz... ben pazartesiye kadar yokum daha sonra ventriloda konuşuruz zaten... görüşmek üzere[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy" Revhas and Stareus of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sad falanda gelmişken neden yeniden yapılanmaya gitmiyorsunuz , sk nın içinde bulunmaktan daha iyi bir alternatif olur..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sk nın çok iyi bir lideri var her konuda çok yardımcı ve ilgili... diğerleri ile daha tam kaynaşamadık şimdilik bir sorun yok sk ile ilgili... sk canınızı daha çok yakıcak... :D[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy" Revhas and Stareus of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 peh:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hakaten peh :) ben kurıyım bi guild ona gelin o zmn , zamanında bende çok yardımcıydım :P[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Arkadaşlar ben hem paticikte hemde swg yeniyim...Bir kaç sorum olacak bana yardımcı olursanız çok sevinirim. 1-)Craft skilleri için belli itemler yapmam gerekiyor ama istediği madenleri örneğin 16 metal olarak açıklıyor.Fakat bir sürü metal çeşidi var... 2-)Droit yapmam için hangi yolları izlemem ve skilleri nasıl yükseltmem gerektiği... 3-)Craft skillerimi yükseltirken yaptığım item vs satabileceğim bir vendor varmı? hem skill yükseltip hemde para kazanabilecekmiyim? İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 1) sirf metal diyorsa yaninda herhangi bir isim vermiyorsa her türlü metal olur 2)Droid Engineer hakkinda hic bisi bilmiyorum :( 3)Bu oyunda npcden bisi satin alma yada ona bisi satmak yok yaptiklarini playerlara satabilirsin ancak vede vendor sistemi var kendine bi vendor kurup orda mallarini satabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar