Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Her gece , her gece gidecek mi diye düşünüyorum Gitmeyecek biliyorum ama engel olamıyorum Öyle bri yanıyor ki içim artık nefretin en büyüğü bile soğutamaz Kalp bir neden arardı eskiden atmak için Şimdi sen geldin , bir kere atınca ikincisine geçmek için sabırsızlanıyor O da anladı artık her nefes alışımda senden bir parça büyüttüğümü içimde Kalsam da boşluğun içinde neden yokken , görüyorum bazen erken bazen geç elini İşte , işte o zaman tutmaktan vazgeçiyorum nefesimi … Ve umutsuzluğa bulanmış aşk havaya karışıyor Kalp sabırsız , kalp durmak istemiyor Gitti umutsuz aşk diyor , yine gelsin yenisi … Kalp sadece sana çarpıyor artık Bu yoldan dönüş yok , çok geç artık Sen dönsen de ben kalıyorum aynı yerde Ama kalp yapamaz ki gittikçe umutsuzluğa bürünen aşkla Sen yokken kim umut doldurabilir ki küçücük kalbe ? İster gel yanağımdan öp beni , ya da öldürmek için taşla , Ama kalp dayanmıyor artık , kaldıramaz yürek bir tane daha darbe Kavgadan sonra yazmışım . Pek hatırlamıyorum açınca gördüm . Kişisele açmıştım yanlışlıkla şimdi buraya aldım .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Güzel bir anlatım... Benim sadece dikkatimi çeken; "artık nefretin en büyüğü bile soğutamaz" demişsin ama nefretin rengi kırmızı, grubu ateştir. Biraz ters olmuş sanırım. Onun dışında eline sağlık.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 evet , bazi seyler sogumadigi icin nefret vardir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar