Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl'im patladı acil yardım!

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar usb speedtouch modem kullanıyorum,

Şimdi modemde şu sorun zaten vardı ama rahatsız olmuyordum yada belki kablolar eski olduğundan. Telefonu açınca net kesiliyordu. Kapatınca geliyordu. Neyse bu önemli birşey değil. (splitter filan var ama işte sorun ya modemde yada kablolar eski ondandır uraşmadım pek böyle idare ediyorum)

2 saat önce telefon çaldı netteydim hemen adsl'in telefon kablosunu çektim telefonu açtım üstteki komşuymuş yine "offffffff yinemiiiiiii" dedim içimden ve kapadım, annemi soruyo gelsin çay içelim diyo. :hrr:

Sonra nete tekrar gircem herşey tmm adsl sinyalide var ama şifreniz yanlış diyor.

Allah allah deli olcam sinyal var, @ttnet zaten ekliyorum, şimdi 146'dan girdim (oda bana giriyo aynı zamanda) adslkota.ttnet.net.tr adresinden sorunsuz giriş yapabiliyoruym ama bağlanmak isteyince bilgisayar kullanıcı adı ve şifresi geçersiz diyor.

Deli olacam lütfen yardım!!! Acil gerçekten.

Offfffff of şu kadınlar "yok çay içecenmi yok geliyim mi" yok küçük çocuğunu getirir yok çocuk durmaz klavyeye basar yok herşeyi alır kırmaya çalışır offfffff of bıktım ya hay açmaz olaydım!
:hrr: :hrr:[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin
Siz Hayatı Değiştirin
Sosyal ağlarda paylaş

Driverı silip bi kur bakalım olacak mı? Bu arada bende de Speedtouch 330 usb var splitter ile çok güzel aynı anda telefon ve dsl oluyor, hatların eskiliğinden olmaz çünkü splitter zaten telefon ile dsl verisini ayırıyor, eski diye ayrılamama diye bir olay yok yani. Senin modemde bir sorun olabilir.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Sosyal ağlarda paylaş

Offffff yeni format attım lütfen yine format istemesin

Edit: 444 0 375'i aradım burda sıra bekleyip adsl destek hattından görüşüyorsunuz. İşte adam sordu birincide tekrar deneyin dedi ben sandım heralde bişiler yaptı düzeltti filan sandım çıktım olmadı. Sonra yine aradım başkası çıktı dedi sorununuzu kayda aldım 24 saat içerisinde düzeltilip haber verilecek. Offfffff :(

[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin
Siz Hayatı Değiştirin

[Bu mesaj Brigand tarafından 24 Ağustos 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet bağlayıcı konuş
ismini ve soyismini al
suratına kapatırsa ertesi gün tekrar arayıp üstünüzle görüşmek istiyorum diyip şikayet et.
üstleri de heralde öyle yapmazlar..
[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim

[Bu mesaj fastreload tarafından 25 Ağustos 2005 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...