Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: _ILuVaTaR_, 22 Ağustos 2005 21:50 tarihinde demiş ki: direk damage abanmıyosun oluyo işte eheh.mesela gidipte moba pom+pyro fire blast hede hödö diye girişirsen instanceta aggroyu alman muhtemel.onun yerine arcane missiles yada fireball sapam falan yapınca aggro almıyosun genelde anca warrior daha tam aggro alamadan critlersen falan.ondada warrior kolayca geri alır zaten. fireball spamlersen de alıyosun aggroyu ya. ben fireball atıyom sora scorch atıyom araya 1 sn koyup fireball atıyom :p[signature][hline]Furytear LvL 46 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Instance için Scorch spam'den güzeli var mıdır ya? :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 arc/fire builddeki Arcane Power, PoM-Flamestrike, Blink , Blastwave , Aeaeaeaeaeaeaeeae... yi 30 dusmanın ortasında yapmaya(cogu zaman denemeyı) birşeye değişemem. o yuzden pek iyi bir talent gibi gelmedi bana... Ayrıca PoM, Arcane power , imp counterspell gibi şeylerin mage in pvp de eli ayagi oldugunu dusunuyorum.[signature][hline]kasksız uçmak ayıpsa lalettayin inişlerde şiirsel cacıklar amfibiyenlere kavuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Pom ve Arcane Power hoş talentler ama olmazsa olmaz diyemiyeceğim[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 konu açılmışken sorayım permafrost veya winterchill ben bu iki talente de puan vermeyi düşünmüyorum. Improved chill efekt gereksiz mi sizce? [Bu mesaj Gallant tarafından 22 Ağustos 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Elemental mage fantasy buildlerin en zevklisi bence lakin bi miktarda osla deneyim gerektir Pom imp cs hatta clearcasting yoklugu arcane missle/expo nun kulanişsiz duruma düşmesi bazı yönlerden kötüdür lakin frostun özellikle kaliteli priestlere ve druid paladinlere yetersi kaldigi noktalarda abinin yüksek derecede resisti yoksa fire cok yardimci oluyor. Son söz hoş keyifli lakin az bucuk yetenek deneyim gerektirir.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben şöyle bi build düşündüm. 21 arcane/6 fire/24 frost arcaneden pom alınır firedan pyroblast ve frosttanda iceblock+imp cone of cold.acaba eksikleri cokmu olur yoksa iyimidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 6 talentla fire dan pyro alamazsın o yüzden 6 talent ı frost ve arcane e harcamak daha mantık lı fireball veya impact e harcamaktan [Bu mesaj EarS tarafından 24 Ağustos 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hmm alınmıyomuş evet.o zaman cok gereksiz olur neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 simdi bende 29 arcane ve arcane gercekten yararli onun yaninda zaten ben genellikle instant buyuler kullaniyorum onun yaninda frost verirsen warrior lari yanina yaklastirmassin arcane vermez veya counterspelli acmaz isen biraz zor paladin keserin sahsen ben gayet pala kesiyorum.O yuzden genellikle arcane bitir derim sonra frost gecersin ama fire dendigi gibi cok yardimci oldugu zamanlar oluyor.Mesela Fire da talent point olmamasina ragmen Bglerde kullaniyorum :D yani sana kalmis birsey aslinda nasil rahat ediyorsan ole yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya zaten arcane/fire gitçemde ben pyroblast için imp fireball yeterli sanıyodum hayallerim yıkıldı şimdi ta level 41 da alıcam pyroblastı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 pyroblasti daha erken de alabilirsin talentdan acman lazimda tavsiyem fire yerine frost git goruceksin frost sonradan cok gucleniyor.[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 pom olmasa napiyim ben pyroyu 6 saniye ölüm gibi beklenirmi o kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 :) sheep yaptikdan sonra koyarsin[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yook sheepte 1.5 sn instant büyü olmasını istio amcamız :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 eheh o kadarda degil.sheepteyken pyto cıkınca pom+fireball daha mantıklı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sheep deyken fireball, sonra azcık da damage, son nokta da pom+pyro daha iyi oluyo. hele kendini healleyebilen classlarda böle yapmak lazım. hp yarılanınca imp cs ile silence verip , pom + pyro yu basmak lazım bence.[signature][hline]Furytear LvL 50 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar