Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage Guide: Fire/Frost Spec. - by BoneSoul

raistlinthewiz

Öne çıkan mesajlar

said:
_ILuVaTaR_, 22 Ağustos 2005 21:50 tarihinde demiş ki:
direk damage abanmıyosun oluyo işte eheh.mesela gidipte moba pom+pyro fire blast hede hödö diye girişirsen instanceta aggroyu alman muhtemel.onun yerine arcane missiles yada fireball sapam falan yapınca aggro almıyosun genelde anca warrior daha tam aggro alamadan critlersen falan.ondada warrior kolayca geri alır zaten.

fireball spamlersen de alıyosun aggroyu ya. ben fireball atıyom sora scorch atıyom araya 1 sn koyup fireball atıyom :p[signature][hline]Furytear LvL 46 Undead Mage | Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

arc/fire builddeki Arcane Power, PoM-Flamestrike, Blink , Blastwave , Aeaeaeaeaeaeaeeae... yi 30 dusmanın ortasında yapmaya(cogu zaman denemeyı) birşeye değişemem. o yuzden pek iyi bir talent gibi gelmedi bana...

Ayrıca PoM, Arcane power , imp counterspell gibi şeylerin mage in pvp de eli ayagi oldugunu dusunuyorum.[signature][hline]kasksız uçmak ayıpsa lalettayin inişlerde şiirsel cacıklar amfibiyenlere kavuşur
Sosyal ağlarda paylaş

Elemental mage fantasy buildlerin en zevklisi bence lakin bi miktarda osla deneyim gerektir
Pom imp cs hatta clearcasting yoklugu arcane missle/expo nun kulanişsiz duruma düşmesi bazı yönlerden kötüdür lakin frostun özellikle kaliteli priestlere ve druid paladinlere yetersi kaldigi noktalarda abinin yüksek derecede resisti yoksa fire cok yardimci oluyor.

Son söz hoş keyifli lakin az bucuk yetenek deneyim gerektirir.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

simdi bende 29 arcane ve arcane gercekten yararli onun yaninda zaten ben genellikle instant buyuler kullaniyorum onun yaninda frost verirsen warrior lari yanina yaklastirmassin arcane vermez veya counterspelli acmaz isen biraz zor paladin keserin sahsen ben gayet pala kesiyorum.O yuzden genellikle arcane bitir derim sonra frost gecersin ama fire dendigi gibi cok yardimci oldugu zamanlar oluyor.Mesela Fire da talent point olmamasina ragmen Bglerde kullaniyorum :D yani sana kalmis birsey aslinda nasil rahat ediyorsan ole yap
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...