Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12 Temmuz Cumartesi Akşamı TV'de Die Hard 2 (1?)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saat 21:45'te kanal d'de bruce willis amcamızın kült serisinde die hard 2 var, john mc tiernan yönetmediğinden diğer ikisi kadar iyi değilmiş diyorlar ama ben ilk defa seyeredecğim için fark etmez. :)

kafa karıştıran nokta: gazete die hard 2, digiturk guide die hard 1 demiş, işin ilginci dün gece digiturk guide predator 2'yi de predator 1 olarak yazmıştı..

it's john mcclane time! 8-)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
geçen hafta nakotomi plazada geçen die hard vardı(1di galiba o).haftayada die hard3ü verir herhalde.[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Mesaj tarihi:
yeeeeaaah d00d! süper aksiyon ve süper karizma john mcclane, çok iyi bir karakter ve bruce willis kendini buluyor adeta.. :)

Al Powell: What's this about?
John McClane: Oh, just a feeling I have.
Al Powell: Ouch! When you get those feelings, insurance companies start to go bankrupt.

:lol:[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
Bu filmin en çok son sahnesini seviyorum. Zipposu ile uçağı patlatışı. Demekki sigara içmek bazen hayat kurtarıyor. Az buz da değil birkaç yüz kişi. :-P

Da aklıma takılan bir nokta var. Havadaki uçaklar film boyunca dönüp duracaklarına başka hava alanına gidip inseler di ya.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
eh işte orada saçmalamışlar biraz, film icabı deyip geçmek gerek.. :)

ben de en çok patlayan uçaktan koltukla kendini fırlatmasını seviyorum, (daha önce de rastalamıştım) tam havada uçarken küfürleri sallıyor.. :D[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
günün gereksiz bilgisi:

filmin başında vurucu tim'i pusuya düşüren adamların başını t2'de t-1000'i oynayan robert patrick çekiyordu, (hani tabancayı çekip alnından vurdu polisi) bu filmden bir yıl sonra t2'de oynadı.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
adam demiş ki "15-20 yıldır neyim filmlerde oynuyorum, 3-5 tanesi haricinde geri kalanı balşit kesinlikle".. :) bence kötü adam rollerinde çok iyi. şöyle adamları değerlendireceklerine adam sandler'ı, ron schneider'ı felan ünlü yapıyorlar aklım almıyor..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
  • Yeni Oluştur...