Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12 Temmuz Cumartesi Akşamı TV'de Die Hard 2 (1?)

Sam

Öne çıkan mesajlar

saat 21:45'te kanal d'de bruce willis amcamızın kült serisinde die hard 2 var, john mc tiernan yönetmediğinden diğer ikisi kadar iyi değilmiş diyorlar ama ben ilk defa seyeredecğim için fark etmez. :)

kafa karıştıran nokta: gazete die hard 2, digiturk guide die hard 1 demiş, işin ilginci dün gece digiturk guide predator 2'yi de predator 1 olarak yazmıştı..

it's john mcclane time! 8-)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

yeeeeaaah d00d! süper aksiyon ve süper karizma john mcclane, çok iyi bir karakter ve bruce willis kendini buluyor adeta.. :)

Al Powell: What's this about?
John McClane: Oh, just a feeling I have.
Al Powell: Ouch! When you get those feelings, insurance companies start to go bankrupt.

:lol:[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

Bu filmin en çok son sahnesini seviyorum. Zipposu ile uçağı patlatışı. Demekki sigara içmek bazen hayat kurtarıyor. Az buz da değil birkaç yüz kişi. :-P

Da aklıma takılan bir nokta var. Havadaki uçaklar film boyunca dönüp duracaklarına başka hava alanına gidip inseler di ya.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

eh işte orada saçmalamışlar biraz, film icabı deyip geçmek gerek.. :)

ben de en çok patlayan uçaktan koltukla kendini fırlatmasını seviyorum, (daha önce de rastalamıştım) tam havada uçarken küfürleri sallıyor.. :D[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

günün gereksiz bilgisi:

filmin başında vurucu tim'i pusuya düşüren adamların başını t2'de t-1000'i oynayan robert patrick çekiyordu, (hani tabancayı çekip alnından vurdu polisi) bu filmden bir yıl sonra t2'de oynadı.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

adam demiş ki "15-20 yıldır neyim filmlerde oynuyorum, 3-5 tanesi haricinde geri kalanı balşit kesinlikle".. :) bence kötü adam rollerinde çok iyi. şöyle adamları değerlendireceklerine adam sandler'ı, ron schneider'ı felan ünlü yapıyorlar aklım almıyor..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...