Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 saat 21:45'te kanal d'de bruce willis amcamızın kült serisinde die hard 2 var, john mc tiernan yönetmediğinden diğer ikisi kadar iyi değilmiş diyorlar ama ben ilk defa seyeredecğim için fark etmez. :) kafa karıştıran nokta: gazete die hard 2, digiturk guide die hard 1 demiş, işin ilginci dün gece digiturk guide predator 2'yi de predator 1 olarak yazmıştı.. it's john mcclane time! 8-)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 geçen hafta nakotomi plazada geçen die hard vardı(1di galiba o).haftayada die hard3ü verir herhalde.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Die Hard serisinin hastasıyım. Die Hard 2 de serinin tv de en az gösterilen filmidir.(1. yi ve 3. yü 5 kere izledikten sonra 2. ye denk gelmiştim bende). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 yeeeeaaah d00d! süper aksiyon ve süper karizma john mcclane, çok iyi bir karakter ve bruce willis kendini buluyor adeta.. :) Al Powell: What's this about? John McClane: Oh, just a feeling I have. Al Powell: Ouch! When you get those feelings, insurance companies start to go bankrupt. :lol:[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Bu filmin en çok son sahnesini seviyorum. Zipposu ile uçağı patlatışı. Demekki sigara içmek bazen hayat kurtarıyor. Az buz da değil birkaç yüz kişi. :-P Da aklıma takılan bir nokta var. Havadaki uçaklar film boyunca dönüp duracaklarına başka hava alanına gidip inseler di ya.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 eh işte orada saçmalamışlar biraz, film icabı deyip geçmek gerek.. :) ben de en çok patlayan uçaktan koltukla kendini fırlatmasını seviyorum, (daha önce de rastalamıştım) tam havada uçarken küfürleri sallıyor.. :D[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 *stomp* *frrrrrrrr* -lanet olasıca pislikler....[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 günün gereksiz bilgisi: filmin başında vurucu tim'i pusuya düşüren adamların başını t2'de t-1000'i oynayan robert patrick çekiyordu, (hani tabancayı çekip alnından vurdu polisi) bu filmden bir yıl sonra t2'de oynadı.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 o filmden de 12 yıl sonra charlie's angels full throttleda oynadı :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 adam demiş ki "15-20 yıldır neyim filmlerde oynuyorum, 3-5 tanesi haricinde geri kalanı balşit kesinlikle".. :) bence kötü adam rollerinde çok iyi. şöyle adamları değerlendireceklerine adam sandler'ı, ron schneider'ı felan ünlü yapıyorlar aklım almıyor..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 yine geberio ama charliede de. her filmde ölüo adam ehahha[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar