Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik eve online sayfasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kac kez bu konu hakkinda tartiştik behranla filan.. adam yetkim yokki update ediyim dio adminlere soruom bölüm yetkililerinde yetki var diolar..
cildircam
hehe
wow mow catir catir update oluo
biz bakioz sadece..[signature][hline]
"All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner

Deviant
Mesaj tarihi:
hak vermek lazim aslinda, surdan son 1 aydir bir sey konusan yazan 4 kisiyiz, wow da 1000000000 kisi biseyler yazio. gerci takip ediyorum hergun "eeeeee nasil odiycem ben bunu, kredi karti ne nasil oluo woihahw coaah iyi oyunmus essahtan" die 100 topic oluo ama olsun. nese oluo hareket oluo. msnim acilmio creel.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship
"Resistance is futile!"
http://under-the-runes.deviantart.com/
Mesaj tarihi:
benimde acilmio cok yogunmush kendileri..

wow sayfasi olaina gelince daha iki gün öncesine kadar onurlu horde serefli alliances konulari dönüodu cok gülüodum.. kitlediler filan konuyu teh teh..
kim kimin üstünde cc yapmiş kim daha duyarli oyuncuymush filan falan..
yok abi bizde böle olaylar evede 0.5 ten aşşa indinmi bi tarafinin tehlikede oldugunu bilirsin..
adamlar horde bölgesine gidiolar.. ordeler bunlari loadingteyken kesti die laf ediolar (ki öle suck bi oyunki nasi bişiyse loadtta ortada dikiliosun insan hide mide yaptitti heh..)
amann..
adamlar arama yapmadan aynı soruyu on kez soruolar..
ben buraya bu fittingim nasil die topic aciim 10 tane sende ac kyrutta acsin maviyi cagiralim oda acsin sonra reklamini yapalim herkes fittingini yazsin buraya tüm eve tayfasi.. bak bakalim popülerite nasil oluo..

wow la eveyi karşilastiramayizki..
wowu herkes oynar...
eveyi herkes oynayamaz...

wow forumlarini okudukca iyiki wow playerlari eve oynamayio dedigim zamanlar bile oldu yani :)[signature][hline]

Deviant
Mesaj tarihi:
eee şimdi kim kör kim sağır ?
:D

şaka diyim de alınmayın ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
ben körde deilim sagirda deilim :P perfectim benn aşmiş ötesi bir varligim yok yani bu düzlemde bir eşim.. o kadar diyim sen anla :P
pis genel yönetici seni[signature][hline]

Deviant
Mesaj tarihi:
ya siz takmayin Cem'i :D
$u 4-10 Mart hedesi bi geçsin de hele, o zaman konuşuruz kediyle[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
hish öle takmayin makmayin olmuo cizerim sekilli olursun hee

bu gune kadar nerdeydin bakim sen cigrindik o kadar konusmakla olcaksa mademm daitirim daitir...[signature][hline]

Deviant
Mesaj tarihi:
benim dert ettigim mesaj atman deil bu gune kadar nerde oldugunn ulennnn kessimmii yasatmamak lazim seni.. 10 posta falakaya yatirican..[signature][hline]

Deviant
Mesaj tarihi:
lol
mesaj atınca olacak diyosunuz yani ;)
creel kaç kere o işi zaten yaptığımızı bi yazsana aklındaysa :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • 5 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...